ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 demin düzeldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Yayın nereden olacak? TL'de bir şey göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tl tv de var kenarda upcoming eventlerde link. hd/sd diye. 40 dk var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 lan tek korkum nony ya.gerisi çok stabil.nony kafa güzel oynarsa yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Aslında HuK'un da başarılı olmasını isterim de,çok fazla kendine güvenerek oynuyor.İzlerken bir noktadan sonra sinir bozuyor. Naniwa,Kas'tan en azından mücadele gelsin de,ezilmesin o kadar Avrupalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 artstvol said: Aslında HuK'un da başarılı olmasını istedim de,çok fazla kendine güvenerek oynuyor.İzlerken bir noktadan sonra sinir bozuyor. nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Memphis said: artstvol said: Aslında HuK'un da başarılı olmasını istedim de,çok fazla kendine güvenerek oynuyor.İzlerken bir noktadan sonra sinir bozuyor. nasıl yani? en son TSLAlive ve TSLCurious ile olan maçlarını izledim.Rakibi dikkate almıyor gibi oynuyor gibi geldi.Hele Alive'e karşı stargate zaten atmadı,roboticsi de attı mı atmadı mı tam hatırlamıyorum,attıysa da geç attı heralde.maç uzadığı halde bile yani.Alive'ye yenildi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV akışkan bir stream şu an gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 korelilerdeki şu adap gözlerimi yaşartıyor. fruitdealer, boxer'dan önce çıkıyor. gazino muhabbeti gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 17k izleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 izleyen varsa beşiktaş civarında bize gelebilir büyük ekran izleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 boş vakit geçirmeyip çalışsaydın, senin dd 17k izleyicin olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 maçlar canlı mı replay mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 e canlıdır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 canlı. sağ alt köşeye bakarsanız reklam gayet ufak, replay menüsünü kapatmak için büyük tutulmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ulan 2 dk bira almaya gittim, geldiğimde gördüğüm ffler ve gg idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Tyler saglam dövdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 replaymiş ya fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 euheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 onu bunu bırakın da, streamde ne reklam dönüyor birader. para basarlar mı? basarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savsatli Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://www.own3d.tv/live/626/GosuGamers_SC2 beyler strelok burada da oynuyor 2 si farklı ya da burası canlı değil mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 savsatli said: http://www.own3d.tv/live/626/GosuGamers_SC2 beyler strelok burada da oynuyor 2 si farklı ya da burası canlı değil mi acaba ? bu final maçı sanırım o turnuvanın ya, bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tek marauder stim çok iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tsl replaymiş sanırım ya board'da şikayet edio millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar