Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 off idra hahahah Q: Your first round opponent is a relatively unknown player - Cruncher. What are your thoughts about him? I'm approaching the match as if it were a walkover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ahahah erkek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Idra klasik biliyoruz da Cruncher hafife alınacak oyuncu değil yine de, Idra'nın böyle underdog oyunculara yenilmesi de pek ilginç karşılanmamaya başlandı artık o derece o yüzden bm yaparken de biraz dengeli yapsa daha iyi olur gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Tyrannus said: off idra hahahah Q: Your first round opponent is a relatively unknown player - Cruncher. What are your thoughts about him? I'm approaching the match as if it were a walkover. adeta bir kamina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 KActa maclar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 19:00 TSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 tüm hafta bugünü bekledim ya,go genius ! go naniwa ! tossun gücünü gösterin aslanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Polyushka said: tüm hafta bugünü bekledim ya,go genius ! go naniwa ! tossun gücünü gösterin aslanlarım Ben de yarını bekliyorum; oGsNaDa vs TLAF-Liquid`TLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Goody Nestea maçı baya ilginç olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 _Spartacus_ said: Goody Nestea maçı baya ilginç olacaktır. goody rakibi oyundan yorulup çıkana kadar turtle etmesiyle biliniyo sanırım doru mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 3 match up'ta da turtle yapıp mech oynamasıyla biliniyor, evet. Farklı bir tarza karşı Nestea seviyesinde bir Zerg'ün ne yapacağını görmek ilginç olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 My bet: 389 on GoOdy. With these percentages, you may win: 1247. içimden bir his goody alıcak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 irc.quakenet.org #paticik e bekliorum gelin beraber izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ee stream offline. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 saat 8de baslicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 replay stream olduğu için maçlar oynandıkça yayınlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 turnuva onlien oldğu ıcın, millet streamden hile yapyo lafları cııkmasın diye böle yayınlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 doğruda yapıyorlar,hiç bir söylentiye yer kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 pff. betler kapalıymış. Bilsem oynardım dün. bastım CrunCher'a alırsa coşucam :) My bet: 137 on CrunCher. With these percentages, you may win: 1103. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV ON AIR! SALDIRIN TÜRK MİLLETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 daha yarim saat var 5k viewer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 protos müziği çalıyordu dayanamadm. toss oynuyorum ama o müziğe dayanamıyorum öldürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ben de yavaş yavaş salona büyük ekran tv ye geçiim biramı alıp madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Terran muzigi calarken protoss oynamak mumkun olsun artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 off casterlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar