artstvol Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Memphis said: tam keriz ya haha biri daha vardı böle, fevax abisi imzasını degistirmisti hatırlayamadım simdi kaşıntı var herhalde? bnet orada, ben her türlü varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 xunn said: Taylan geçmiş olsun, domalma vaktin geldi. AHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi grudgematch var bu hafta bir de üstüne.hiç çalışmıyorum hep asasins krid oynuyorum.xuun günde 6 saat online.komünitedeki repütasyonum bitti gitti yenilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ne reputasyonu lan ezik? Grudge match'e NaDa'yla çıkıyorsun zannedecek gören. 100 oyunum var totalde, afferim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 benim de terranla 10 oyunum var adi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Taylan says: ÇOK SİNİRLENDİM ****** KOYİM SEVMİYORUM SENİ AVATARIN GÜZELMİŞ AMA NE O Xunn says: SÖYLEMEM BENİ SEVMEYENİ SEVMEM Taylan says: PLS AGA Xunn says: BEN SENİ SEVMİŞTİM Taylan says: AGA AGA Xunn says: godspeed'in kemanisti işe olm Taylan says: OHA Xunn says: a silver mt zion Taylan says: DUR LAN HAYVAN GİBİ BÖCEK VAR OHGAAAAAAAAAA OHAAA MÜZİK ÇALIYO Xunn says: wat Taylan says: YÜRÜME SESİNİ DUYDUM BÖCEĞİN OHA Xunn says: OHA OHA ÖLDÜR Taylan says: abi oha gidemem ben onun yanına yuh Xunn says: ABİ COCUK YAPAR BİR SÜRÜ ONLAR SANA GELİR AHAHAHAH Zerg gibi düşün drone basacak harrassla Taylan says: hahasjdfasdf abi Ben bu adamla grudge match'e çıkıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 vodu falan varmı izleyebileceğim veya daha iyisdi indirebileceğim bir eyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 taylan o kafayla oynarsa cok acayip stratejiler yaratabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ya tsl başlığının içine etmesenize arkadaşlar; sc2 chat var, grudge maçın kendi başlığı var, var Allah var. Ya da nebilim ya edin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 etsinler boşver kalabalık dursun thread. zaten takip eden 5-10 kişi uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 öyle deme bu grudge maç camia için daha önemli TSL'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 pff husky ve djwheat cast edecek bugün, iki beyinsiz :/ bide beyin tırmalayan sesleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 vod varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Cuce said: vod varmı? http://www.reddit.com/r/starcraft/comments/g7gm5/tsl3_vods_organised_spoiler_free/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 MC, White-Ra, Huk, Jinro kazananlar. oynayin bu kupona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 başlıyor day2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bu casterlarla çekilmiycek bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hadi bakalım inş güzel maçlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hayır biri platin,öbürü gold bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 platin gold değil de ses tonları çok kötü. kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Tyrannus said: hayır biri platin,öbürü gold bile değil EUHEUHEUH ses olarak ben djwheati seviyorum da Husky kulaklarımı tırmalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 taylan olucaktı haha evet saldırıyor aq baneligler AHA BANELİGLER ORTALIGIN ... arada xunn a laf geydirirdi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 TD)Pentagram said: taylan olucaktı haha evet saldırıyor aq baneligler AHA BANELİGLER ORTALIGIN ... di mi böyle HOROLO HOROLO bi ses haha oynayanlar izin alıcak "taylan abi combata girebilir miyiz abi" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi 2 lafından birisi küfür adamın.her lafın sonuna a.q koyar. haha yada xunn çok kötü der AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar