seraphiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günaydın. soulberry ben, nick değişimi yoktu. nerf ile konuştum yeni nick aldım. hani "çift üyelik buldum!" diye kıymayın. diğerini kullanmıyorum artık. silinebilir de fark etmez. Alıntıla
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 paticik bölümüne açtığım o başlık silinmiş. haberleri olsun diye şey ediyorum. Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zamanında 1 kere açılmıştı nick değişimi, bonecrusher -> bone değişiminin olduğu era. şimdi her şey yük. Alıntıla
olitere Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 madalyasını silip attı gözünü kırpmadan Alıntıla
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 nick değişimine ne gerek var ki abi.ilk başta iyi düşünecektin nickini. Alıntıla
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tekrar selam.ilk postunla "lan, lan adamın nicki nerf mi yoksa, ben mi yanlış biliyorum" tepkisine sebep oldun ama olsun, typo diyip geçtim Alıntıla
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nerf tabanca olandı. "nefr" olacak o. Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 seraphiel said: günaydın. günaydın Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bugünün şanslı topici, hoşgeldin KANKA. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.