seraphiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 günaydın. soulberry ben, nick değişimi yoktu. nerf ile konuştum yeni nick aldım. hani "çift üyelik buldum!" diye kıymayın. diğerini kullanmıyorum artık. silinebilir de fark etmez. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dün de gelmemiş miydin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yoksa dejavu mu lan noluo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adın serap mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 paticik bölümüne açtığım o başlık silinmiş. haberleri olsun diye şey ediyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 öle olsun bakalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hoşgeldin tekrar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 zamanında 1 kere açılmıştı nick değişimi, bonecrusher -> bone değişiminin olduğu era. şimdi her şey yük. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 madalyasını silip attı gözünü kırpmadan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 nick değişimine ne gerek var ki abi.ilk başta iyi düşünecektin nickini. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tekrar selam.ilk postunla "lan, lan adamın nicki nerf mi yoksa, ben mi yanlış biliyorum" tepkisine sebep oldun ama olsun, typo diyip geçtim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 nerf tabanca olandı. "nefr" olacak o. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 seraphiel said: günaydın. günaydın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 soulberry'nin neyi varmis ki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 wb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tekrar hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 soulberry daha iyiymiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bugünün şanslı topici, hoşgeldin KANKA. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hosgeldin tekrardan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Eski nick çok daha iyiymiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hoşgeldin serap Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Nick mick boş iş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 slm ezgi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.