Snake Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 içindekiler l4d2 orange box cs source dod source lead and gold (bi ödeyemedim spideeye borcumu :S) puzzle quest hesapta hiçbir zaman hile vesaire kullanılmamıştır bu yüzden sicili tertemizdir. fiyatı 30 dolar düşünüyorum. sadece paypal yoluyla olursa yeterince sağlıklı ve sorunsuz olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 O kadar etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 5$+dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Klapaucius said: O kadar etmez son 2 oyunu saymayalım. popüler olanları yazıyorum. l4d2 20 dolar orange box 30 dolar cs source 20 dolar dod source 10 dolar toplam 80 dolar eder. hepsi aynı anda %50 indirime girse bile 40 dolar ediyo ve benim istediğim miktardan hala fazla. ne kadar edip etmiyceğini ben kafanıza dikte etcek diilim ama bi yorum yaparken genelde gerekçeleri de belirtilir. aksi halde trollükten başka bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 zaten troll o.loooooool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ohoo öyle bakarsak benim steam hesabım da şu an 300 dolar ediyor ama onların hepsini 25 dolara aldım indirimlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tamam ama kaç paraya aldığın önemli değil.piyasa fiyatı kaç önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ah keşke öyle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 $827.85 USD diyo benimkine 800e bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 konu iyice sulanıyo. o tip bi fiyat biçmediğim ortada. ilkokul matematiği olan ölçer biçer kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Olm pazar alanı troll team diye bişey var bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 başka bi steamdeki oyunu alıp kendi steamime transfer edebilio muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 SeaGle said: Olm pazar alanı troll team diye bişey var bence sdfgizli bölümde toplanıyoruz arada, 10 kişi falanız. Ayrıca bu oyunların hepsi mahmutpaşa'da 10 dolara alınıyor toplamda. Ben alır kargolarım size 15 dolara, hem de sıfır hiç açılmamış. kutulu olarak mail adresinize göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 pazar alanı bi başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Catzee said: başka bi steamdeki oyunu alıp kendi steamime transfer edebilio muyum ? maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yazık lan adam hiç atar yapmamış tutmuş kendini fiyat da iyi bence, indirime girmesini beklemektense başka kullanıcı adıyla oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nikini de değiştirebiliyosun istediğin zaman o yüzden kullanıcı adının steam id olması dışında hiçbi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 içindekiler l4d2 orange box (tf2 dahil tabiki) hl2 deathmatch cs source dod source lead and gold puzzle quest fiyat 20 dolar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 valla lisedeki gibi oyun oynasam aninda alirdimda waktim yok simdi anca table ac kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar