Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Brandon Routh !! her şekil izlenir, sadece bu adam için bile sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 BabacumMostors said: dylan dog birraz daha yaşlı değil mi? italyan yakışıklısı böyle ingiliz adam. dylon dog cok samca bi cizgi roman abi zaten böle bi irnoik abuk sabuk falan. ansıl acıklanır bilemem. paso kara mizah yapıyo doğu bloğı kafasın ama ama hep ah bu ingilizler ve espriri anlayışlar diye muhabbet dönüyo falan. bide işte cocuk heycanlı bi karakter cok, bi yandan hadi dünayayı kurtarayım diyo falan ama bi yandada ehehe nasıda yumruk attım bı caktım düştü yere oha lan ehehehe" diyo falan. italyanlar ciziyo gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 superman returns termninator salvaiotn ne kadar dandik filmlerse bu da öyle olur herhalde fragmanı bile ilgimi çekmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dylan dog o kadar da kassız adam değil ki, omuzları geniş biri, cekedi iyi taşıyor çok az hikayesini okumuştum adamın ama çizgi romanlarda kemikleri kırılgan, hiç yemek yemeyen ve sıska birisi olarak tasvir ediliyorsa bilemiycem. çizgi romanlardaki çizimlere benzeyen birisini seçmişler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kaslı değil yağsız adam işte, bi dövüş sanatı biliyodu sanırım biraz unuttm ama neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 whad up dawg demek istiyorum lan. dog nası bi soyad asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SUP DAWG we put dead in yo dead, so u can kill while u kill, ya dowg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o kadar kotu bir film ki, aman yarabbi. cok uzgunum izledigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 karanlık bi ortam,zombi ekşını,hafif şakalar komiklikler olsun denmiş ama, hiç bi bok olmamış filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dvdrip mi izlediniz? o yüzdendir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 isterse tiyatro olsun :( kotu bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 karanlık ortam diyor ya, o açıdan diyorum. trailer o kadar karanlık gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 çizgi roman, bone ve film. aman arkadaşlar iddilaşmayın bone ile. kasmasın kendını 3 sayfa argumanla sdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bone said: karanlık ortam diyor ya, o açıdan diyorum. trailer o kadar karanlık gelmemişti. yoo gayet karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar