Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Gürcistan

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

gölüde seyirciler yedirdi demi? nede olsa trabzonlu vurun onlara kaka taraftar onlar öldürün asın bicin

ayrıca fizban senide kınıyorum "IT SÜRÜSÜ" lafına katıldığın icin herşeyden önce sen burda mod sun hakaretleri editlemen lazım

ozaman bende her taraftara hakaret ediyim??? olurmu ?[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya sonucta milli macta baska takimlara kufreden takimi atesleyecegine aptal aptal tezehurat yapan salak insan obegi ordakiler ister fenerli ister gsli ister besiktasli ister trabzonlu veya ister bambaska bi takimli olsun o lakabi gayet hakediyolar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 04 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
şom ağızlılık yapçam ama şimdi 10 kişi ile 1 gol yersek bu hasan şerefsizini asmak gerekmez mi ??? elle gol atip üzerine itirazdan ilk sariyi gören ayni gereksizlikde 2sini de alan hasanı naapmak gerek bilmem

netekim de tahmin ettiğin oldu...
futbol bir yana güreşiyor bizim futbolcular, bkz. Okan ve yediği sarı kart

Erutan körü körüne trabzon seyircisini savunma, yıllarım geçti benim oralarda, taraftarının nelere kadir olduğunu ayda yılda bir giden ve hatta gitmemek için foruma gelip bana yardım edin diye ağlayan sen benden daha iyi tecrübe etmiş olamazsın

o yüzden bırak da insanlar maçlarını izlesin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ister trabzonlu olsun ister konyalı olsun, milli maçta kendi takımının oyuncusuna sırf eski kuyruk acısı yüzünden küfür eden her kimse "it sürüsüdür" evet, küfretmesinler it sürüsü olmasınlar

etmeyene kimsenin bişe dediği yok herhalde, küfreden adam da it sürüsüne dahil olsun müsade et de, bunu anlayamıyosan sorun buradaki insanlarda değil sendedir biraz da...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 04 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
Blackrose benim hayatım trabzonda maç izlemek geçti ve oraya 2 3 kere de gitmedim bılmedende yargılama lütfen

tamam işte o zaman dikkatli izle madem
benim hayatım seninkinden daha uzun olduğuna göre demek ki biraz daha izlemen gerekiyor trabzon seyircisinin özüne inebilmen için

etmesinler küfür, kaka olmasınlar madem bozuluyosun bu tip laflara, trabzon seyircisinin tamamını konuşmuyoruz, her takımda olan o it sürüsünün trabzonda biraz daha fazla olduğunu da inkar etmiyoruz ama müsade et de...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 04 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
euhehueuh söver tabi bilmiyormusunuz Rus çeçen = Trabzon Fener

:)

şu söylediğin laf savunduğun insanların ettiği küfürden milyon kat daha beter bunu da bil ayrıca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden olduğu gibi başkalarının puanlarına kalırsa takımın hali şimdiden kötü demektir

kendimiz ettik kendimiz bulduk, dahası da gelecek gibi geliyor bana[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...