rcknrll Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 İyi geceler efenim.. Uzun bir aradan sonra kız arkadaşımı göreceğim, yanıma geliyor kendisi. Karşılamaya öyle sap gibi gitmeyeyim,elimde bir çiçek olsun istiyorum ama ne alıp götürsem karar veremedim.. Tek bir çiçek mi götüreyim,buketmi? Gül mü,karanfil mi? El atın bi zahmet sevgili patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şöyle giyin git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 papatya buket. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mercan rengi gül al. özlediğin anlamına geliyormuş. valla sallamıyorum. şu çelenk kıyafet de iyiymiş ha fdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 koccamaaaaan bi buket yap. sonra valiz falan eşyası varsa taşırken kendine büyük küfürler et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bugün Dartanian'a çok hak veriyorum. Papatya buket iyidir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 orkide de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 senin kiz arkadasinin cicege alerjisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yahu çiçeği de kendin seç bize sorma allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kara gül götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çiçekçiye seçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 1. papatya 2. nergis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 moncici said: mercan rengi gül al. özlediğin anlamına geliyormuş. valla sallamıyorum. şu çelenk kıyafet de iyiymiş ha fdsa. this. mercan dediğide çakma kırmızımsı bişi işte bulmasıda kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya şu konu direk benim sevgilim var konusu değil mi ya ne bilim abi bir erkeğin kız arkadaşına alıcagı çiçek için şunu açması bana çok mantıksız geliyor gidersin çiçekçiye.bakarsın beğenirsin alırsın yada çingeneden mi alıcan neyse.gerçi çingene kalmadı çiçek evlerine koydular onlar ı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bence canlı çiçek götür küçük saksıda çok hoş çiçekler var. Ceset götürme kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Adamın kız arkadaşından bize ne abi? Büyük olasılık ömründe çiçek çok az almıştır ve ya kütüktür hiç almamıştır o yüzden kolaya kaçıp çiçeğide bize seçtirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cicek verme cicek yetistirmeyi ogret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 wastyrx said: Adamın kız arkadaşından bize ne abi? Büyük olasılık ömründe çiçek çok az almıştır ve ya kütüktür hiç almamıştır o yüzden kolaya kaçıp çiçeğide bize seçtirmiştir. Ahahahahahahah :D Valla doğru söylüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 e çiçek hiç almamış olabilir de (bu da ilginç tabi) çiçekçiye gidip beğendiklerinden bir buket yaptırmak da zor değil. şundan koy şundan koy diyeceksin alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Tavsiyeler vs. için teşekkürler. @Red ; Benim kız arkadaşımın olup olmadıgını bilip bilmemenin bana bi fayda yada zararı olmayacak ki.. Nedir yani. Altı üstü bi soru sordum. :) Bak wastyrx biliyor işi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ben hala canlı çicek taraftarıyım. Kafası kesilmiş çiçeklere hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi hic yorma kirmizi gul buket halinda mumkunse excessive sayilarda ve en onemlisi cingeneden deil cicekciden yemin ediyorum zaten su cingeneler dogru duzgun paket yapabilseler 5 dakka urasip cicekci kalmaz memlekettede aliminyum folyoya sarip veriyolar git pazarlik et cicekciyle bu arada bide ne kadar onemli bi event gunluk bisise 5 tane felan yeterde tanisma yildonumu felansa abart iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 deve tabanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Buddha said: Ben hala canlı çicek taraftarıyım. Kafası kesilmiş çiçeklere hayır. canli cicek dedigin yeni ise girdiyse yeni eve tasindiysa da belki alinir saksiyla bulusmaya gidilir mi be agac eksin tema ile kizin adina istersen kartini goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bella said: e çiçek hiç almamış olabilir de (bu da ilginç tabi) çiçekçiye gidip beğendiklerinden bir buket yaptırmak da zor değil. şundan koy şundan koy diyeceksin alt tarafı. Ya şimdi şöyle bişi var cansıncım. Herkes böyle şeylerden anlayacak diye bir şey yok doğal olarak. Kimisi yemek yapmayı sever gider pazardan bişiler bişiler alır yemeğini öyle yapar ve bundan zevk alır. Kimisi peynirciye gider manavdan karşılar bu ihtiyacını ama istediği şey olmaz sonuçta manav satabilmek için her şeyi söyleyecektir diye düşünür falan. Saçmaladım hafiften ama ana fikri anlamışsındır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar