Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaradayım yapacak birseyler mutlaka olmalı ama bulamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw biliyorum kararsız kalıyorum sürekli ama anlamıyor ankaraya geldim anne-baba ayrı annemin yanına geldim ben ama kardeşler hiç birşey bulamıyorum yapacak ne bir ultimaonline olan cafesi var millet çıldırmış admalar 2000 küsür bağlantı var ama uo yokh büyük yanlış ben ne yapayım arkadaşlar *!Ayy geceler soğuk ağlıyor gözlerim *

*!Ağıt yakar*[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Mesaj tarihi:
Prawler dışarı çıktım gezdim abijim ama arkadaşlık höe nasıl yapayım.. ne yapayım yolda yürürken selam ben Alparslan sana sevdim bana çıkarmısın :) olmaz be abi[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
tek başına yapabileceğin tonla şey var...
kitap okuyabilirsin mesela
ankarayı gezebilirsin görülebilecek birçok yer var...
madem annenin yanına geldin annele vakit geçir sohbet et... ama şurda haklısın ki ankara sıkıcıdır[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ankarada ultima online oynayabileceğin dolu cafe var ayrıca. zaten ankarayı gezip napacan git uo oyna daha iyi[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
Sık sık Ankara'ya gidip gelen ve 10 yıl Ankara da yaşamış olan biri olarak söylüyorum: Ankara sıkıcıdır. Ahanda bakınız kaç gündür burdayım tek bir aktivite olmuş değil. Arada sırada kendim çıkıp Kızılay'ı filan geziorum o da bayıyo tabi bir müddet sonra. Gerçi şöyle kafa dengi sağlam arkadaşlarım olsa burda sıkılmam ama yok işte.

Ya Alparslan kardeşim buluşalım biz senle. Gurbet elde ki iki pati buluşsun gezsin mezsin değişiklik olsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
5 dakka önce çarşamba gününe bilet aldım kaçıyorum zhauhauhauha :)=[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
Ankarada içiyim de eve nasıl gitcem zaten bilmiyorum buraları[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
:) coş coş kop kop herkezin şehri kendine güzel[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
istanbula alışan biri diğer tüm şehirleri sıkıcı bulur.

Edit : Ankaraya alışan biri istanbulu sıkıcı bulmaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 05 Eylül 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya gidin na sıkıcısı be ben 1 hafta ayrılayım hemen özlüyorum ayrıca hiçde sıkılmıyorum burda.Tabi kişiliklerle ilgili ben illa ki bi aktivite olsun falan diye beklemiyorum,biraz internet,biraz oyun,biraz spor,sinema,arkadaşlar,kız arkadaşım,kitap derken geçiyo zaman...
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 05 Eylül 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
istanbula alışan biri diğer tüm şehirleri sıkıcı bulur.

Edit : Ankaraya alışan biri istanbulu sıkıcı bulmaz.

efet ben istanbula alıştım doğdum büydüm buraya geldim

yapıcak hiçbirşey yok gerçekten...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
arkadaş yoksa tabi sıkılır insan...bende ankara dışında sıkılıyorum....[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Mesaj tarihi:
black aynı durumdayım benim kadar suxxorleyen yoktur ankarayı bilen bilir
her fırsatta ankara sux
sen istanbulda doğ büyü
sonra ankara gel sürgün gibi :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
9da sokaklar bombos oluyormus oyle duydum ben herkez evıne kacıyormus[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Mesaj tarihi:
oda hurafe
9 muş
bahçeli tunalı kızılay
11 12 ye kadar dolu
ama kızılay pek tekin olmaz 10 dan sonra[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
Doğrudur. 21.00 21.30 gibi kimse kalmıyor sokaklarda.Hatta bu olayla ilgili bir hikayede anlatayım:

20.50 civarı geziniyorum sokaklar kalabalık, bakınıyorum dükkanlara filan, ulan yarım saatte her yer bomboş oldu. Baari gidiyim bir yerde içeyim dedim. 3-5 tane eleman ortamda. En sonunda kızın birini gözüme kestirdim (yanlış anlamayın mekan biliyordur bağri buna sorayım diye düşündüm) gittim sordum. Ahanda cevap:

Ya kusura bakma bende istanbul'dan geldim bilmiyorum buraları.

Demekki neymiş Ankara'da saat 21.00 dan sonra dolaşan ya şehir dışındandır yada istisnadır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Angelfire hurafe diyorsunda 48 yıldır Ankara'da yaşıyanlar "Ankara böyle, 21 bilemedin 21.30dan sonra her yer boşalır" diyor. Ha evet bir kaç cadde dolu kalıyor ama onlarda zaten bardı vesaireydi şeyler olan caddeler. (yada sokaklar işte)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
e abi 11 de öyle sokak gib yerler istanbuldada boş her sene gelirim bakarım geçde girerim eve
olay şu istanbuldaki gibi takılıncak mekan sayısı az
ondan ankarada 9 dan sonra hayat belli bölgelerde var
ama ulaşım kolaydır[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
  • Yeni Oluştur...