saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ilk defa uludağa kaymaya gidiyorum. bursalılar yardımcı olurmusunuz. nasıl gidilir. nerelere uğranır. nerelerden kayak takımı kiralanır ne yenir ne içilir yanımda bağyanda olacak
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hangi otelde kalıcaksın bursadan taksiyle dağa cıkabilirsin kayıcagın pisti ztn otele gittiğinde görürsün.kayak malzemelerinide ordan kiralarsın
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 günübirlik gitmede otellerden bağımsız olabilirmiyiz. atlayıp gidceğim teleferiğe veya araca oraya varacağım bildiğim tek şey bu. orada ne yenir nereden kayak malzemesi kiralanır. nerede kayılır bilgi sahibi değilim açıkcası
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 istanbuldan gidiosan git kartepeye günübirlik bursa ugraşmaya değmez
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bursadayım ondan dedimdi. bursada olupta uludağa çıkmamış olmakta bi acayip duygu açıkcası
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla günü birlik gidersin.o teleferikler için günlük fiyat hatırlamıyorum sınırsız binmek için para veriosun işte kayaklarıda kiralarsın. ben 2. bölgeye gidiyorum hep magic life veya wow 1. bölge daha kalablaık oluyor
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Otellerden bağımsız gidebilirsin tabi oteller bölgesinde kiralama yerleri var.Uludağa bir yerlerden minibüs kalkıyordu sanırım tophanenin oradan ama sallamıyayım. Heykel eski adliyenin arkasındaki dolmuş duraklarından teleferiğe gidebilir oradanda sarıyaylaya kadar çıkabilirsin sonra ulaşım aracı var ama nasıl bilmiyorum gene.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 çakırhamam'ı sor, oradan da uludağ dolmuşlarını sor. çakırhamam'dan tophane'ye doğru çıkarken solda kalıyor uludağ dolmuşları.
saturn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 uludağa 3 trlü çıkma yolunu öğrendim. 1 dolmuş terminalden uludağa 75 tl mi neymiş 2. uludağ minibüsü tophaneden kakıyormuş direk uludağa 10 tl mi neymiş 3. teleferik ve sarı alandan uludağa artarma dolmuş çarşamba cuma harici kişi başı 15 tl + dolmuş 10 6 tl civarı uludağ da kayak kiralama ile ilgili tam manasıyla tatmin olmuş değilim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 75 tl değildir ya. terminal uludağ. yanlıştır o. uçak bileti parasına dolmuş mu olur
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kayağı random kiralarsın bi' yerden, günlüğü 20 zaten
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Aybars Uğur u bul yardımcı olur,kayak evi var kendisinin
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Rynza said: Bursa çocuğuyuz her yerde kayarız /thread
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 saturn said: uludağa 3 trlü çıkma yolunu öğrendim. 1 dolmuş terminalden uludağa 75 tl mi neymiş 2. uludağ minibüsü tophaneden kakıyormuş direk uludağa 10 tl mi neymiş 3. teleferik ve sarı alandan uludağa artarma dolmuş çarşamba cuma harici kişi başı 15 tl + dolmuş 10 6 tl civarı uludağ da kayak kiralama ile ilgili tam manasıyla tatmin olmuş değilim. Vip falan mı o dolmuş 75 lira ne
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kayağı öyle random 20 liraya kiralayamıyorsun, hayal kurmayın ..
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 knox said: saturn said: uludağa 3 trlü çıkma yolunu öğrendim. 1 dolmuş terminalden uludağa 75 tl mi neymiş 2. uludağ minibüsü tophaneden kakıyormuş direk uludağa 10 tl mi neymiş 3. teleferik ve sarı alandan uludağa artarma dolmuş çarşamba cuma harici kişi başı 15 tl + dolmuş 10 6 tl civarı uludağ da kayak kiralama ile ilgili tam manasıyla tatmin olmuş değilim. Vip falan mı o dolmuş 75 lira ne Dolmuş dediği taksi.. Ve tutar terminal bursanın bir ucu uludağ bir ucu
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Terminal --> uludağ taksi yapmak akıl kârı değil. Terminal -otobüs--> çekirge -taksi--> uludağ yapılır belki ama öbürü ı-ıh.
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ha bu arada, en mantıklısı teleferik. söylemeyi unuttum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Hayır en ucuzu mantıklısı tophaneden kalkan minibüsler.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 tophane dediğine bakmayın öyle değil o savaş topları.
Öne çıkan mesajlar