FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tiyatrocu bi çocuğa aşık olunmalı bi topik daha vardı sanki böyle bi arkadaşımlı di mi? ben mi yanlış hatırlıyorum.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bi catfight olsa şu forumda da herkes rahatlasa
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "roket adam" said: barbu said: bellaya mı dedin bunu? çünkü kızın bi kabahati yok da? hoşlanmış saçmalamış sadece. O bu duruma düşmek istemiyo, lütfen hoşlanmış deme. Yoksa o duruma düşer. Hoşlandığı erkeğe hoşlandığını belli etmesi, o durum, aman tanrım. saçmalamış diye hoşlandığını söyleyen kzıa dedim. napcanı bilememiş anlamında.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 özet geçelim: kızda bi aksiyon olmamışsa hâlâ kız vermeyecek. bella çocuğu yedek olarak tutacak. çocuk forever alone... çocuk kaybeder.
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kız - kız abi. biz erkekler tarafsız olabiliyoruz kızlar olamıyor.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 liberal said: forgiver said: liberal said: Bella said: çok yakın bir arkadaşımı eklemiş facebooktan. çocuk da yakışıklıdır. "roket adam" said: Bi psikanaliz yaptım ve sen bu çocuğa boş değilsin bence. takipdeyiz ailecek. çocuk boş deil ekleyen kızı tanımadığını varsayarasak niye kanka ayağı yapıp, ay çok komik diye yazılsın ki hadi bakalım sdf bella şey diyo şey; ahaha kanka (<3<3<3) bu kız salak ya sana başka kız mı yok. analizi yanlış analiz etmişsin çılgın kız<---itici--->çocuk<3bella
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Myshkin said: Bella'nın bir arkadaşım topiklerine bayılıyorum. Ben şunun hastasıydım valla http://forum.paticik.com/read.php?20,4724417,page=1 said: şimdi bir kız arkadaşım birinden hoşlanıyor. dakikada 89 kere bana nasıl tanışcam diye soruyor.valla süper yaratıcı bi insan değilim bu konularda, tatmin edici cevaplar veremiyorum, durumda karışık biraz. önemli olan tanışmak,tanıştıktan sonra kendine güveniyo kız çünkü hem güzel hem de eğlenceli komik bi kızdır.şansı yüksek bence. aralarında 6yaş fark var. çocuk 82, kız 88li. çocuk biraz ünlü.ama allahtan zengin değil. ama çirkin. kız ünsüz. ama güzel. çocuğun takıldğı yerleri biliyoruz.devamlı karşılaşıyoruz. mesela çocuk barda tek başına oturuyor.gidip ne desin sdfg bi fikir verin. az troll çok fikir piliz.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 napae said: İSTEDİĞİNİ ELDE EDEMİCEKSİN ARDETH. acayip laf soktun ardethe off
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "roket adam" said: Myshkin said: Bella'nın bir arkadaşım topiklerine bayılıyorum. Ben şunun hastasıydım valla http://forum.paticik.com/read.php?20,4724417,page=1 stalked since 15 march 2010
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: bella çocuğu yedek olarak tutacak. sapık mısınız abi hahah
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bella kızı istiyor gibi geldi bana kıskançlıktan bu laf atmalar hep
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ardeth said: bella kızı istiyor gibi geldi bana kıskançlıktan bu laf atmalar hep bakış açısı rep
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 komik olan şey çocuğun niyeti vuruş kaçışken hedefindeki kızın uzun vadeli lişikibeklentisi ve çocuğun ilk konuşmlarda "ben biraz duygusalım vs" diyerek kıza ümit verircesine olaya yaklaşması ve işi eline yüüne bulaştırması çocuk en başta niyetini belli etmeyerek hata yapmış ve kız iyice salça olmuş e bu durum gayet komik ben çocukla kızın arasındaki iplerin en zaman ve nasıl kopacağını bekliyorum keza gayet durgun şekilde bitmeyebilir bu hikaye daha da batabilir batarsa eğlence batmazsa meh
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bella çocuğa aşık bence de. çok sinirli kendisi şuan çünkü. kız da güzelse ona karşı da boş değildir. bu ikisinin arası olursa forever alone kalırım diye tırsıyor. hadi bb. konu budur
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yanlız topic başlığında bulunan 'bir cılgın kız'ı diğer kıza değil de bella'ya kullanmak daha doğru
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bella said: dasaaa said: bella çocuğu yedek olarak tutacak. sapık mısınız abi hahah hey insani bi durum söyledim ki.. sapıklık neresinde? izlenim öyle doğmuş genelde. di mi? özet üstünden yorum yaptım hem bu olmasa bile "çocuk kaybeder"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ardeth said: bella kızı istiyor gibi geldi bana kıskançlıktan bu laf atmalar hep AHAHAHAHAHAH offf
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben asılında kıza yazıyorum ya. Kız bayaa değişik veya çok komik değil çünkü gayet normal bi yazış yani bu. Kız herife yazıyor. Bu kadar. ama benim olayı buraya taşımam, tamamen bilinçaltımdaki kızı ezme isteğim. Zaten buradan gelecek tepkilerin de o yönde geleceğini bildiğimden -o yönde de gelişmiş olaylar zaten- sıkıntı olmicak vesaire. Kızın da heriften karşılık alamayacağı inancını burada yazılanlarla da güçlendirdim. ve kız bana kaldı! profit!
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bella kendisini 3.şahıs olarak anlatıyo olabilir diyen oldu mu?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi kızların iletişime geçip sonra sohbet edip "what are you thinking?" muhabbetine girtmesi de yasaklansın.. -what are you rthinking? +i really love your peaches wanna shake your tree!!!
Öne çıkan mesajlar