sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 7.bölümde kaldı. 8. bölüm çıkmıyo mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 fena değildi devam etse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Bu çizgi diziler ne kadar kısa sürer oldu ya. Neyse 8. ve 9. bölümler çıktı. Konuyu ve Tron'u unutturmamak adına yazayım dedim. Edit: Bence oldukça başarılı bir yapım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bi kaç gün önce basladım 17 bölüm bitiriverdim , güzel olmuş bence seri izletti rahat. 3d model üzerine 2d atmaları bazı karakterlerde cok cirkin duruyor fakat environment art ve body animation falan aşmış. muzikler said: The series is scored by Joseph Trapanese, who arranged Daft Punk's score for Tron: Legacy.[4] A soundtrack album for the score was released digitally by Walt Disney Records on January 8, 2013.[13] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ben de ara vermiştim, yeniden devam etmeye başladım. baya baya güzel.. 13'teyim şu an. Müzikler ve baz karakterlerin bire bir aynı olması güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ne oldu bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bende bekliyorum ama en son okudugum yapimci beklenen ilgiyi gormedi neden bilmiyoruz ancak devam etmesini istiyoruz demisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Muse uprising daha iyi, boşverin ben size ledlerden daha güzelini yaparım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aa unutmuşum ben yeni bölüm ne durumda fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bence gayet güzel konusu olan iyi işlenen bir yapıt. Halbuki japona da benziyor birkaç karakter niye tutmadı ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kanaldan patladılar tamamen.Yeni jenerasyon disney çocukları hannah montana'dan anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar