DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 olayın yine yine yine değer yargıları ile alakası var etrafımızdaki herkes zeki,hep pür dikkatli,iyi niyetli,ahlaklı olamaz. kimileri için zeki yahut dikkatli olmak fln önemlidir,öyle olmadığı için tecavüze uğrayan kadının salaklığını konuşurlar. keşke herkes için ahlak biraz daha önemli olsa,o zaman bu mevzu yaşanmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Binmeseymis, kadinin sucuymus gibi yorumlar yapanlarin basina böyle bi olay gelmeli ki kavrayabilsinler olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dişili köpekli kuyruklu sallamalı bir deyim üreten zihniyetlerin ülkesi bu. din ile kadın bir arada yürümüyo ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 seraphiel said: dişili köpekli kuyruklu sallamalı bir deyim üreten zihniyetlerin ülkesi bu. din ile kadın bir arada yürümüyo ne yazık ki. Sende sağlam saçmaladın.. Dişili köpekli kuyruklu sallamalı deyimlerin çıkış kaynağı belkide o tecavüzcü tiplerdir. Dinle ne alakası var ? Dini kurallara kalsa keserler o adamları.. Bizim ülkemize gelince , kesmeye de gerek yok verin alt sınırı 5 yıl hapis. Erteleme ceza indirimi olmadan.. Bak yapabileceklermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ceza açısından yaklaşmadım. "din ve kadın" parantezi açmaktan hallice oldum ama vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dini kurallara kalsa adami keserler de, kadini da taslarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dinde gayet net cezaları var ama kadın şeriatta bariz kaybeden, doğuştan suçlu konumunda. bu konum töre vs geyikleriyle birleşince bu durum ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Din diyerek islam disindaki dinleri de ayni kefeye koyma. Islam ve kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 goldbären said: dasaaa'yı sizin için bulduk!!! abi bi axedice olmasam bile ben hakikaten hintliymişim, uzun etek giyip bacaklarımı sergilemekten ve evde kendi kendime konuşmaktan hoşlanıyormuşum. mutfakta zaman geçirmeyi sevmeyip sinirleniyormuşum hatta. http://www.youtube.com/watch?v=xVXU4fiPHKk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi hahahaha bu arada etek giymişsin tecavüze uğrarsan suçlu sensin bunu da bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi çıkarttım, kenara kaldırdım zaten artık sadece önemli gün ve gecelerde eteğimi giyip bacaklarımı göstereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 girmemem gereken bi alana girdim diye seks yapmak zorundamıyım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Lol değilsin tabiiki.. Ama ülkemde yanlış zamanda yanlış yerde bulunan insanların başına herşey geliyor.. Hata gün ortasında, çarşının göbeğinde, en işlek caddede insanlar şiddete maruz kalıyor.. Bu ülkenin en büyük sorunlarından biri güvenlik.. Kendi başımıza gelmeden hiç bir fikrimiz olmuyor.. En güncel konulardan biri kadına şiddet.. Bunların faillerini bırak yaptıklarına, doğduklarına pişman etmezseniz, artarak devam edecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yok artık...otobuse bınmek de risk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar