Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ürettigin seyi ucuza alirsin. ithal getirtiyosan dünyanin parasini ödersin. bu kadar basit. Japonya da ne kadar oldugunu tartismak ta gereksiz. (en azindan benim için çünkü japonya ile bi alakam yok) ha küfür edebilirsiniz bizimkilere ona bisey demem:) üretsinler kardesim yapan yapiyo iste (japonya mesela:-))[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oha..bende darmstadt ıni'nin baglantısnı bişi sanıyordum.400kb gorunce seviniyorum..cevher ulkemizdeymiş megersem.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: riglous, 05 Eylül 2004 18:43 tarihinde demiş ki: peki kacla upload edebiliyosunuz? ya yurduma DL yi getirmisler ama UL yok galiba.. bi cevap verin be oole 20mbit le indiriyonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: riglous, 05 Eylül 2004 18:43 tarihinde demiş ki: peki kacla upload edebiliyosunuz? sanırım daha az, çünkü fazla upload'a (bilkent'ten DIŞARI upload'a) laf ediyolar. önce uyarı geliyo, upload'a devam etmezsen internetini kesiyolar. (ki bizim gibi bağımlılar için pek hoş bişi olmuyo.) bilkent içi transferde 100mbit yine. bilkent dışına bilmiyorum.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 20mb download 10kb upload :-P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: BlaCk_DmC, 05 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: 20mb download 10kb upload :-P puhauahuahuahua daha 40 firin mi desem, 50 mi desem bilmiyorum... Nehirden cok sular akmasi gerek ki bi yere gelelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende 1mbps gorunce sevinmistim megersem neler varmis :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Jadelith, 05 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: bende 1mbps gorunce sevinmistim megersem neler varmis :) merak etme senin gordugun saglam, karsilastirma bile bunlarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 resmin ismine bakarsanız zaten OHAAA2.jpg, yani bu benim için normal bişiy falan değil. şu ana kadar böyle abartı hızla sadece 3 kez karşılaştım. bi tanesinde 10.37 mb/s'dı ama onun screenshot'ını bulamadım. neyse. bunlar dışında zaten biz de bir kaç yüz kb/s'ı geçmiyoruz, serverların bandwidth sınırları yüzünden.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 harddiskin kapasitesi kaç mb/s . cd den bikw 650 mb 4-5 dk sürüyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ilk ram'e yazıyo sanırım download'larda. zaten o nedenle büyük bi download bitince dosya transferi ekranı çıkıyo bildiğim kadarıyla... yani disk'in hızıyla sınırlı değil.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hahaha bilkent ve odtu ha . bende 2 sene sonra oss ye gircem aklimda o 2 uni var demekki teknolojinin gobeene gidiorz :P ( yani tr deki gobegi ) bi gun kullanmak nasip olur ins su baglantiyi bize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 istanbuldaki bi çok üniversitede de (hatta devlet üniversiteleri de dahil) bu tip bağlantılar var, denk değildir belki ama yine de artık üniversite dedin mi internet konusunda aciz bir altyapı yok gibi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 harbi hdd'nin hafızaya yazma hızı yetişmez bu hıza..yanmasın hdd sonra.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eet gireceğim uni'yi belirlemiş oldum[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 :horace: böylece reklam da yapmış olduk (ekşi sözlükten bilkent ile ilgili bir alıntı: "mutlaka ama mutlaka yurtta en az 2 sene kalın. ftp nin .mına koymak, 1 dakikada mp3 indirmek, saniyede 600kb ile dosya transferi yapmanın orgazmını yaşayın" (tabi burdaki arkadaş daha ancak 600 görmüş :P )[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 256k kablo internetim var, daha dün Natural Selection oynarken pingim 150 (dikkat edin buraya, çoğu serverda 350-500 oluyor) diye kicklendim. Kahrolsun TTNet tek birşey diyebilirim: böhü [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Eylül 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben bunlardan eve istiyorum, ucuz olsun istiyorum.itiraz edeni vururum eheh.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kahretsin yine inatla resimdeki close tuşuna basmaya çalıştım. :lol:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aynısın 11 mb çekilmişini kendim yaşadım :) mortal kombat 2 dowload edecektim . download et dedim , bitti dedi :) üni bağlantıları güzel oluyor . özellikle akşamları . saat 21.00 g,b, g,decen üniye , bütün neti download edecen . :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 06 Eylül 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ee şey güzel tabi hoş şeyler bunlar.. her eve lazım..:)[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hsktr ya bu ne abi ? odü yurtlarında odalara net veriolar mı laptopu nereye baalıcas die düşünüom ben burda bana 256k verseler yeter hatta odtünün duacısı olurum...100 falan bozar beni abi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: arcane, 06 Eylül 2004 00:59 tarihinde demiş ki: ben bunlardan eve istiyorum, ucuz olsun istiyorum.itiraz edeni vururum eheh. +1 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 itiraz eden yok zaten :). Olsa bile herkesten önce tt yi vurmak lazım. Yani tüm yöneticilerini dizip minigunu yere paralel olarak adamlarla aynı field of viewı paylaşacak şekilde döndürmek lazım.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 YAPILIR MI BU BANA HA YAPILIR MI??? *! diye bağıra bağıra ve ağlayarak camdan aşağı atlar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar