mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu screenshot bendeniz tarafından geçen sene çekilmiştir. dosyaları ayıklarken buldum, koymaya karar verdim. tamamen gerçektir, hiç bi şekilde editlenmemiştir. bilkent'in optik kablolarına ve 100mbit bağlantısına saygılarımızı sunarız.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 *gözleri ve ağzı açık bir şekilde kalır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 olduu baska ne istiodun? desem yertermi sana? :)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 edittir edit *!kendini kandırır*[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 :)[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 heuahe ayni semtte oturuyoruz. Editlenmemistir hicbi sekilde. Size bende bir ss koyabilirdim ama gecen koydugum "fotograf" silindi sanat eserleri bolumunden. Bu nedenle ugrasamiyaccagim. SS de mayferin bana bi dosyayi (1.1gb) 2 dakkada gonderdigi goruluyor. Neyse internetimiz gercekten 100Mb. Tabiiki bu 100Mb 100-200 kisi icinde paylastiriliyor ancak gece 3 te falan grerseniz mayferin elde ettigi hiza ulasmak mumkun. Tabiiki siteninde hizli olmasi gerekiyor. Bu internete sasirmaniz ve inanmamaniz dogal cunku bu evlere verilen bir internet degil. Tahminimce sadece sirketler flm alabiliyordur (zaten ancak onlar odeyebilir bu interneti). Universite interneti kendisi icin almis. Sonradan ogretmenlerin lojmanlarinada vermistir. Buda bizim kucuk bir sansimiz =) Ama bu olay gercek, sahidiyim.[signature][hline]Sacré Bleu! [Bu mesaj Patates tarafından 05 Eylül 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne kadar? parası neyse verelim bizimle de paylaşın :-p. çektiklerimize bakın yahu. ben 1.1gb'lık download yapmamışımdır internet hayatım boyunca, adam 2 dakikada yapmış :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 lojman olduğu için bişi ödemiyoruz.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende 2.5mb ile dl ettiydim herkez bilir darısı benim başıma diye topic acmıştım olur yani arada azar böyle net[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 download ettiğin dosyayı c/p et 50mb dosyada 1 saniyede görünür.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 *Ağzı sulanır*[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: mayfer, 05 Eylül 2004 14:16 tarihinde demiş ki: lojman olduğu için bişi ödemiyoruz. hay bee bizde Ege Üniv. Lojmanlarındayız bize bedava net met getirmediler. KAHROLSUN EEEGGEEE!!! KAHROLSUN EEEGE!![signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ediktir diye diretmek yanlış Japonyada falan bunun kaç katı baglantılar var adamların evınde hemde.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oğğğsss edittir dimi bence edit...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kac kati falan deme sn de 500mb mi cekicek adamlar kac kati var diosun japonyada falanda tahminen 10mbit falandir[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bilkentten arkadas var o da oyle dogru soyluyor edit faln deildir[signature][hline]Helarus Catviezel.... SOLIDSNAKE (Unlive Up) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 budur..[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya hemen iftira atmayın be kardeşim adam 100mbit bağlantı war kampüste diyo. 1.mbit bağlantıyla 128kbyte/second la indiriliyo, o zaman orantı kurulursa 100mbit ile 12.8megabyte/second a kadar limit war. kampüste bağlantı paylaşıldığı için 9.37megabyte/second la indirmiş, az bile yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ustteki resimde hurriyet tower da cekilmistir ondada edit yokhtur[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bilkent iyiymis birde odtu nun lojmanlarına bakın.....daha da iyi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh yalnız orda 20 mb/s var son resimde o zaman 160 mbit falan oluyo yalnız o hesapla :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bilemiorum hurriyetin baglantisini :)[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 peki kacla upload edebiliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 millet mbla çekiyo biz 24kb görünce sevinçten takla atıyoruz :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Death, 05 Eylül 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kac kati falan deme sn de 500mb mi cekicek adamlar kac kati var diosun japonyada falanda tahminen 10mbit falandir LOL. SEn git bakalım o 100mblık baglantıları eve almaya çalış Turkıyede. Adamların bu baglantılar evıdne var dıyorum. Ayrıca istedigimi derim sanane.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar