Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Park Doğuş Oto Test Sürüşleri'nde Perte Çıkan RS5

roket adam

Öne çıkan mesajlar

trafiği değil abi kendini ilerletiyor. kendini ilerletirken de bir sürü küfür eşliğinde trafiği yavaşlatıyor.

ayrıyeten bir yolda ambulans gidiyorsa illa arkasında bir de 34 plaka takılmıştır. emniyet şeridini kullananlar falan hep bunlar. bi kaç yıl öncesine kadar kırmızı ışıkları da takmazlardı artık o huyları bitti allahtan. kurallara uymamak trafiği ilerleten atraksiyonlardansa ben almayayım.

gerçi kazalara neden olanlar genelde 45 plaka (manisa), taksiler ve dolmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

Esh said:

izmirli araba kullanmayi bilmez.

valla bi izmirli olarak istanbulda bi hafta sabah trafiğine girdim istanbulluların da pek bildiğini söyleyemicem =D

ben de bu yorumu bir izmirli olarak yaptim.

sol $eritten 50yle giden 89 model reno 9 larin memleketi..
Sosyal ağlarda paylaş

Akıllı adam istanbulda hafta sonu arac kullanmaz zaten Cok zora kalmadıkca .Kımın altında bı arac varsa AVM lerın yoluna dusuyorlar .Bu sekılde'de ya kılıt bır E5 ,yok eger uzagında ıse AVM ye gıtmeye calısan acemının tekının kazası ıle kapalı bır yolda bulursun kendını ..
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

PrudenT said:

Esh said:

valla bi izmirli olarak istanbulda bi hafta sabah trafiğine girdim istanbulluların da pek bildiğini söyleyemicem =D

sen heralde 90-91den beri fln izmire gitmedin.
istanbuldada şerit değiştirirken veya biyere dönücekken sinyal vereni dövüyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Redogski said:

Esh said:

PrudenT said:

Esh said:

sen heralde 90-91den beri fln izmire gitmedin.
istanbuldada şerit değiştirirken veya biyere dönücekken sinyal vereni dövüyolar.

istanbulda sinyal vermeyeni de dovebilirler, $ahit oldum yani =P

yalniz izmirlilerin araba kullanmayi bilmemesi sanki istanbullularin ana karnindan ralli pilotu olarak cikmalari gibi algilanmi$. ben sadece izmiri kotuledim, istanbulu ovmedim =P
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sakin, bu arabanin istanbullu izmirli olmakla alakasi yok.

Istanbul parkta bayag tur attim, deneyimsiz suruculer icin bayag zor bir pist. Birincisi genel ortamin gazi ve pist boslugundan dolayi cok hizli gitmeye calisiyorsunuz, bir cok yokusun ve virajin gercek hayattakilerle alakasi yok, bir anda 90 derecelik virajlar var. Ard arda hizli donulmesi gereken virajlar var, ic dis yaptiginiz icin surekli aliskanlik yoksa kaza yapmak cok kolay. Bende esas soru isareti yanindaki co pilot egitmen napiyormus bu arada, onun uyarmasi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz dedikodu:
Alıntı

"Bu olay sabah seansında yaşandı, yağmur tam başladığında son virajlara gelmeden bir önceki virajda olan bir kaza. Ama %100 sürücü hatası var bana göre. Kazayı yapan babası ile gelmiş 24-25 yaşlarında bir çocuk. Tanışma fırsatımda oldu. Bir problemi yoktu sadece biraz başı ağrıyordu. Babası doğuşun en iyi müşterilerinden. Garajlarında Porsche ve A5 gibi araçlar var.
Doğuş'a giren çıkan yok, araçlar Almanya sigortalı, pistteki Alman yetkililer arada böyle kazalar oluyor, sıkıntı yok dedi."

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
matama said:

beyler sakin, bu arabanin istanbullu izmirli olmakla alakasi yok.

Istanbul parkta bayag tur attim, deneyimsiz suruculer icin bayag zor bir pist. Birincisi genel ortamin gazi ve pist boslugundan dolayi cok hizli gitmeye calisiyorsunuz, bir cok yokusun ve virajin gercek hayattakilerle alakasi yok, bir anda 90 derecelik virajlar var. Ard arda hizli donulmesi gereken virajlar var, ic dis yaptiginiz icin surekli aliskanlik yoksa kaza yapmak cok kolay. Bende esas soru isareti yanindaki co pilot egitmen napiyormus bu arada, onun uyarmasi lazim

Matama haklı,
İstanbul Park'ta en büyük sıkıntı konsantrasyon zaten hızlanma ve yavaşlamada sorun yaşamamak için ÇOK İYİ bir hafıza ve MÜKEMMELDEN ÖTE konsantrasyon gerekiyor. Mesela 8.ci turn' de ilk apexten çıkıp gazı kökleyerek 4G ye yakın bir hızla virajdan babalar gibi çıkabilirken 11 ve 12 de bunu yaptığınız zaman spin kaçınılmaz oluyor. Zaten bu genç arkadaş ta 8 öncesi tırstığı için spin atmış, zira o yolun sonu 8. turn ve inanın o hızla giderken yokuş yukarı gidildiği için yol resmen "köşe" gibi dönüyor, nitekim deneyimli bir sürücü viraja girmeden gerekli ayarı yapabilirse hiçbir sıkıntı yaşamaz; matama abimiz daha iyi bilir bu işleri...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...