synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 GERGE said: Ben yine de bekleyeceğim. 2-3 ay geçsin, kalıcı mı belli olsun, trial çıksın; denerim. DDO çok iyi yetiyor bana. Gördüğüm en farklı MMORPG'lerden biri.uoya dönünce ddonun donup yuzune bakmadım :D
Loex Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 FoShiZzle said: said: 6 yıl önce ilk defa wow da hissedilenleri hissettiriyo Dogrumu bu yaa wow u birakip baslamak uzereyim ramak kaldi. Dogru oldugunu soleyin bana. kesinlikle doğru ama o atmosferi hissetmek için iyi bi pc şart çünkü oyunun grafikleri çok çok iyi
narsor Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 grafikleri medium ustune cekip oynayabilirseniz gercekten cok saglam grafikleri var oyunun, zone'un tekinde fallout vegas oynuyomus gibi hissettim kendimi, o kadar iyi
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Oyun her konuda wowdan iyi.Wow taklidi diyenlere sadece gül geç.Oyunun içine dalınca ancak yeni bir expansionda Wow Riftin taklidi olabilir diceksin ;)
Khiran Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 barathrum; şu lafı sevmem ama cidden "adam haklı beyler" :)
Absanto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi oyunda çeşitl dengesizlikler var ama ilerde hallolur kesinlikle eminim buna cok basit nerflere bakiyo çünkü. örneğin sabo imba op zop diyolar bi skille casttime vermeye bakar onun isi, warriorada bi damage nerf çaktin mi zaten hepsi tank spece döner. dps ide adam gibi oynayabilen adam oynar. uzattim kusurabakma sadece cok karsilasabiliceniz notlara cvp olsun bunlar diye. ha bide cleric imba diyolar ama gel görki 50% heal debuff var yani. ayrica warhammer niye patladi ya hiçte patlamadi bence. hadi conan bi nebze tamam diyorumki onunda kaldigi süre boyunca iyidi yani pvp de güzeldi bence oda grafikler kasiyo diye agladilar agladilar öle patladi.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi oyun güzelde şey oluyo çok oynayınca yoruyo grafiklerdenmi bilemedim ben 2 saat sonunda pert oluyorum.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Full fx muhabbeti açıksa kapa. Büyük ihtimal ile ondan yoruluyorsundur.
Quenas Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Kutulu olarak satılıyormu oyun türkiyede?
jonq Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Şahsen ben box bekliyorum. İnsallah gelir.
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla ben biraz sabo denedim, rangerla vurdugumdan daha cok vuramadim, becerememis olabilirim gerci, bi de lvl 31ken lvl30-40bf'sinde denedim, yine de cok kotu degildim, belki bu imba oldugunu gosterir tek basina. ama sabo bence oynamasi cok karisik bi soul hakkini tam vermek icin, cc, silence, timebomb, dot, instant, slow, armor penetration, AoE vs vs kafayi yemis direk, herseyi yapabiliyosun heal haric soulla. Baska hic bi soulda bu kadar farkli ability'yi bi arada gormedim, her durum icin kulanıp bf'yi lehine cevirecek bi ability var. ama vurdugu dmg benim ranger dmgina cok yakindi, incelemek lazim daha cok
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu oyun uzun ömürlü dimi.pcyi aldıgım zaman başlıcam cunku.guildwars 2 oynarım diodum ama sene sonu falan cıkıcak herhalde yıllardır mmo oynamadıgımdan çok merak ediyorum.
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 absonto'ya cevaben yazdim, sabo demis op diye de niye bu basligin altina gelmis tartisma bak simdi bana da garip geldi
hailandkill Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pvp çok abzürt wow daki bg leri acayip özlersiniz .. pvp dışında beğenmediğim şey yok .. oyuna pve için gelin derim
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hailandkill said: pvp çok abzürt wow daki bg leri acayip özlersiniz .. pvp dışında beğenmediğim şey yok .. oyuna pve için gelin derim Bence wowun yalan class dengesi ve pvpsinden sonra RİFT pvp si gayet süper.Wf ile lvl kasıyoruz ve çok eğleniyoruz.
Öne çıkan mesajlar