Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ben yine de bekleyeceğim. 2-3 ay geçsin, kalıcı mı belli olsun, trial çıksın; denerim. DDO çok iyi yetiyor bana. Gördüğüm en farklı MMORPG'lerden biri.
uoya dönünce ddonun donup yuzune bakmadım :D
Mesaj tarihi:
FoShiZzle said:

said:
6 yıl önce ilk defa wow da hissedilenleri hissettiriyo

Dogrumu bu yaa wow u birakip baslamak uzereyim ramak kaldi. Dogru oldugunu soleyin bana.

kesinlikle doğru ama o atmosferi hissetmek için iyi bi pc şart çünkü oyunun grafikleri çok çok iyi
Mesaj tarihi:
grafikleri medium ustune cekip oynayabilirseniz gercekten cok saglam grafikleri var oyunun, zone'un tekinde fallout vegas oynuyomus gibi hissettim kendimi, o kadar iyi
Mesaj tarihi:
abi oyunda çeşitl dengesizlikler var ama ilerde hallolur kesinlikle eminim buna cok basit nerflere bakiyo çünkü. örneğin sabo imba op zop diyolar bi skille casttime vermeye bakar onun isi, warriorada bi damage nerf çaktin mi zaten hepsi tank spece döner. dps ide adam gibi oynayabilen adam oynar. uzattim kusurabakma sadece cok karsilasabiliceniz notlara cvp olsun bunlar diye. ha bide cleric imba diyolar ama gel görki 50% heal debuff var yani.

ayrica warhammer niye patladi ya hiçte patlamadi bence. hadi conan bi nebze tamam diyorumki onunda kaldigi süre boyunca iyidi yani pvp de güzeldi bence oda grafikler kasiyo diye agladilar agladilar öle patladi.
Mesaj tarihi:
valla ben biraz sabo denedim, rangerla vurdugumdan daha cok vuramadim, becerememis olabilirim gerci, bi de lvl 31ken lvl30-40bf'sinde denedim, yine de cok kotu degildim, belki bu imba oldugunu gosterir tek basina. ama sabo bence oynamasi cok karisik bi soul hakkini tam vermek icin, cc, silence, timebomb, dot, instant, slow, armor penetration, AoE vs vs kafayi yemis direk, herseyi yapabiliyosun heal haric soulla. Baska hic bi soulda bu kadar farkli ability'yi bi arada gormedim, her durum icin kulanıp bf'yi lehine cevirecek bi ability var.

ama vurdugu dmg benim ranger dmgina cok yakindi, incelemek lazim daha cok
Mesaj tarihi:
bu oyun uzun ömürlü dimi.pcyi aldıgım zaman başlıcam cunku.guildwars 2 oynarım diodum ama sene sonu falan cıkıcak herhalde

yıllardır mmo oynamadıgımdan çok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
hailandkill said:

pvp çok abzürt wow daki bg leri acayip özlersiniz .. pvp dışında beğenmediğim şey yok .. oyuna pve için gelin derim

Bence wowun yalan class dengesi ve pvpsinden sonra RİFT pvp si gayet süper.Wf ile lvl kasıyoruz ve çok eğleniyoruz.
  • Yeni Oluştur...