smrnoff Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben geçenlerde yanlıslıkla bir bloga giridm.sapık bir kız pipili resimlerle doldurmuş.öyle sokuş böyle sokuş yazmıs baya baya.korktum resmen hatundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şu an 13 yaşında ki bir kızın tumblr adresindeyim ve şaşırmaktayım.hiç mi arz namus kalmamış arkadaş.onun yaşındayken ananemden oklavayla dayak yerdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Link isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Pati'de utanç yoktur. At. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kalıbıma sığmaz ayrıca kapatmıştım ama geçmişe bakmıcam çünkü geçmiş geçmişte kalmalı.amerikalı kızların hepsi böyle zaten.bi ahlaksızlıktır almış başını gidiyor.kıyamet alametleri.yok olucaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ahahha güldürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kız fakir olduğundan bahsediyordu forumlarda ama mac kullanıyo. ya o pembeli resim yalan ya da kız yalan yapiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 karakter yönünden fakirdir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 tr'deki ilişkiler üstüne yazılmış her türlü kadın-erkek blogunda hepsinin hilafsız "karşı cins böle yapıyor! ondan böle oluyor!" dedikleri şeyleri, "bunlardan tiksiniyoruz! erkekleri/kadınları böyle genelliyorsunuz" diye şikayet ettikleri genellemeleri ısrarla yapıyor olmaları aşırı derece sahtekarca bir ortam yaratıyor. özenle uzak durmak lazım bu kendi içinde dahi bir düzen tutturamamış bloglardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://denememeler.net/ http://aaysenur.blogspot.com Şu çok ilginç. "Bir erkeğe nasıl tecavüz edilir" şeklinde bir başlık okudum az önce. Henüz okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kız blogları bayaa korkunç oluyor, anonimiteden faydalanıp erkek halimizle yapmadığımız muhabbetlerin ötesini yapıyolar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bir blog yazamadım.Hala ince bir sızı olarak durur içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 smrnoff said: Bir blog yazamadım. bence olmuş. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 leş kız blogları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArtemisiaGentileschi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 denememeler.net'in sahibi benim. anonim değilim. biraz dikkatli baksanız orada kendi fotoğraflarımı kullandığımı, adımın Ayşe Nur olduğunu, yıllardır beni tanıyan pek çok insanın da takipçim olup, yorum yazdığını, sadece mesleğim gereği gerçek soy adımı kullanamadığımı görürdünüz. neden leşmiş kadın blogları? neden yazılmaması gerekiyormuş sizin erkek olup da yazamadığınız şeylerin? bunların yanıtını alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Baskına geldiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ArtemisiaGentileschi said: denememeler.net'in sahibi benim. anonim değilim. biraz dikkatli baksanız orada kendi fotoğraflarımı kullandığımı, adımın Ayşe Nur olduğunu, yıllardır beni tanıyan pek çok insanın da takipçim olup, yorum yazdığını, sadece mesleğim gereği gerçek soy adımı kullanamadığımı görürdünüz. neden leşmiş kadın blogları? neden yazılmaması gerekiyormuş sizin erkek olup da yazamadığınız şeylerin? bunların yanıtını alabilir miyim?Edit: Pardon ben kişileri karıştırdım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.biliyorumyapiyorsunuz.com/ hatunun yazıları mukemmel,tavsıye ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 arkadaşım vermeyin şöyle linkler ayıp ya utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Açmayın bunu, anal halvet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ArtemisiaGentileschi said: denememeler.net'in sahibi benim. anonim değilim abi kız benim mesaj içinde MM geçince evde elektrikleri yakıp söndüren sistemin bi üst versiyonunu geliştirmiş yalnız! internetin herhangi bir yerinde, kelime geçer geçmez haber veriyor sistem. kesin hintlilerden yardım alınmış bu projede! neredeyse 1milyar kişiler! bununla başa çıkamam! yerli üreticilere devlet yardımcı olmuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar