roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Arkadaşım, Siminya ile uğraşmıyoruz. O bir tanrıça, o bir sanat eseri. Sorun çıkaran diğeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 roket adam hep şeyi merak ettim sen yurtdışına çıkmıştın bi araba kiralayıp 4 kişi ile neler geçti o yolculukta aranızda anlatır mısın biraz korktun mu hiç ilk zamanlar fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 uzlaşı ile gelen herkese kapımız açık. şimdi gelsin, uzlaşıdan yana tavır sergilesin Artemisia yine önyargısız yaklaşılır kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Gerçekten "31" sayfa konuşulacak bir konu değil ama ya, attention whore diye suçladığınız kız hakkında 31 sayfa konuşmuşsunuz, demek ki neymiş asıl troll biz değil mişiz hahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mongoose said: roket adam hep şeyi merak ettim sen yurtdışına çıkmıştın bi araba kiralayıp 4 kişi ile neler geçti o yolculukta aranızda anlatır mısın biraz korktun mu hiç ilk zamanlar fln ? Bana küçük sürprizler yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sipeyskeyk said: Gerçekten "31" sayfa konuşulacak bir konu değil ama ya, attention whore diye suçladığınız kız hakkında 31 sayfa konuşmuşsunuz, demek ki neymiş asıl troll biz değil mişiz hahaha :)topiğin en anlamsız postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 31sayfanın 12 sayfası "özet geç" zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ulan uyanir uyanmaz ilk is bu topice kostum baska drama donmus mu diye ahah nasi bi adam oldum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 konuya yetişemeyince 31 sayfa anlamsızca tartışmışınız oluyor tabi, eğer ki konu ateşliyken burda olaydı o cümle sarfedilmezdi aasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Beyler kız ölmüş 1 gecede kanser olmuş sabaha çıkamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 takıpçisi olmuşun kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Olm bu ne lan, üç beş attention whore için 31 sayfa konuşulmuş. 4-7 mart arası attention whore bayramı ilan edilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 8 mart var ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.zgeek.com/forum/gallery/files/4/0/2/ba_dum_tsh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahaha şu son postlarla başlığı kitleyesim gelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kitlersen sticky yaparim valla. bu topic foruma baskin yapmaya calisanlara karsi korkuluk niyetinde bi topic lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sayfa sayısı artmasın, 31. sayfada 5k post görülsün yine de 32. sayfaya geçmeyelim. süper olur, olur mu öyle? olsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Marty said: 8 mart var ya zaten. ahahahahah çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Geyik durulmuş, bi soru sorayım. Bu ülkede cinsellik hakkında konuşmak niye çok matah bişeymiş gibi gözüküyor lan? Hayır "hayat içki ve seksten ibaret değildir" falan demiyorum sdfg, ama yani seks üzerine konuşmak, cinsel konularda yazılar yazmak, hele yazan kız ise çok süper bişeymiş, otoriteye bi baş kaldırıymış gibi görülüyor. Sen sevişicem dedin de otorite kutunu mu bağladı ablacım? "Delikanlı kız" kavramı zaten başlı başına bi kolpacılık. Cinsellik konuşurum, küfrederim, kutu çük meme muhabbeti yaparım bu yüzden çok farklıyım. AMA FARE GÖRDÜN MÜ ÖDÜN BOKUNA KARIŞIYOR HACILİT, ONU NE YAPICAN? Çok delikanlı kızsın da bigün eline ağır bi alışveriş poşeti alıp taşımışlığın mı var? Rusa mı gidiyosun hakikatten? Pipi göt çük demekle neyi ispatlıyorsun? Hayır sizler gibilerin yetiştireceği nesiller bedri baykam gibi olacak, ondan korkuyorum fena halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 forumda öyle kız yok kime hitap ediyosun anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Forumdakilere değil artemis midir ona ithafen asadasfgsd okuyordur kesin şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 babası internetini kesmiş onun. soğan doğruyomuş şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SeaGle said: Geyik durulmuş, bi soru sorayım. Bu ülkede cinsellik hakkında konuşmak niye çok matah bişeymiş gibi gözüküyor lan? Hayır "hayat içki ve seksten ibaret değildir" falan demiyorum sdfg, ama yani seks üzerine konuşmak, cinsel konularda yazılar yazmak, hele yazan kız ise çok süper bişeymiş, otoriteye bi baş kaldırıymış gibi görülüyor. Sen sevişicem dedin de otorite kutunu mu bağladı ablacım? "Delikanlı kız" kavramı zaten başlı başına bi kolpacılık. Cinsellik konuşurum, küfrederim, kutu çük meme muhabbeti yaparım bu yüzden çok farklıyım. AMA FARE GÖRDÜN MÜ ÖDÜN BOKUNA KARIŞIYOR HACILİT, ONU NE YAPICAN? Çok delikanlı kızsın da bigün eline ağır bi alışveriş poşeti alıp taşımışlığın mı var? Rusa mı gidiyosun hakikatten? Pipi göt çük demekle neyi ispatlıyorsun? Hayır sizler gibilerin yetiştireceği nesiller bedri baykam gibi olacak, ondan korkuyorum fena halde. abi biraz fazla yükleniyorsunuz yalnız. bu blogları ben de saçma buluyorum vs. ama şu da var, milletin ailesi sizin aileniz gibi değil. hitap ettikleri kesim aslında bu kesim işte, baskı altında yetişmiş, bir şekilde üniye falan kapağı atıp aile baskısından kurtulunca yay gibi boşalmış ve oh dünya varmış diyenler ya da demek isteyenler. (yay sabiti k'yı kaç alıyorum hocam) bunların hemen hemen tamamında gördüğünüz aşırı alınganlık ve saldırgan tutum da bundan kaynaklanıyor aslında. bu konulardaki durumu, duyguları paylaşma görevi üstendikleri için bir faydaları, sosyal paylaşıma etkileri var tabii. ama acilen "benim yaptığım mutlak doğrudur"dan sıyrılmaları gerekiyor. ha alınganlık, hatta tam tabir olamayacak ama bu vahşilik devam ederken bu nasıl anlatılır, aktarılır.. bilemem. vahşi demişken kötü bişi olarak algılanmasın, canlının duruma yabancılığı sonucu vereceği tepkiyi bilememesi diyeceğim de çok bıdı bıdı bıdı uzun oluyor işte. her neyse, be water my friend. gerçekten daha yumuşak anlatım, daha kıvrak bir zeka ve gerçekten objektif olmaya çalışmak... doğrudan sert tepki göstermekten, "bakın ben ne kadar boldum ne kadar dobrayım" diyerek yazılan yazılardan 100kat falan etkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tamam işte şuanda o kızlar unstable durumda. onları stable hale getirecek olan invisible handleri bekliyolar. neden siz olmayasanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Abi kızda yumuşak anlatım ve anlayış yok, kıvrak zeka dersen, zekasını yorumlamak bize düşmez belki ama kıvrak olduğunu söyleyebilmemiz pek mümkün değil objektif olamadığını da dün belli etti zaten e ne kaldı abi o yok bu yok şu yok, e meme yazmış seks yazmış, bununla olsa sadece herkes yapar zaten üstlenmeye çalıştığı misyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar