Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaa da sırf tehdit ediyor kardeş bu ne? sanırsın buralar komple beylee onun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi yapmayın diyoruz, "brı brı brı brı" anca "yapmayın LAN!!" diye ses yükseltmek gerekiyore işte. tiksineni var bilmem ne.. spoiler'a koyun işte. kolay bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ses tonun hicbi anlam etmiyo sevgili kardesim. Post'u sen editledin. Höyt deyince korkup mesaji degistirmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 lan bi güleryüzlü ol be her postun serious sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 :) şimdi git başka yerde talepkar ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sen sama ne demek istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fobilere karşı fobim var o yüzden hç fobim yok bu da mı gol değil selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Pasta said: vaniLLe said: FromTheHell said: küçükken karınca yiyodum ben salak gibi. şimdi dokunamıyorum. YA =$ =$ SDOFISD daha adını gorunce kasinmaya basliyorum 6 HARFLİ DİCEKSİNİZ ONA!!! Kıyamam. BU NE LAN! EKMEKNAPIYOSUNCANIM? ahahahahaha saymasini bilmiyomusum?! 6 harfli ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Pasta said: Abi öyle bi post yok ya. ya cidden hiyarsin sen, kendim yazdim sandim :( ben de ayri bi hiyarim demek ki. aptal bi de türkce karakter kullanmis. banlanman müstehak olmus. edit: Pasta says(17:18): türkçe karakter kullanmadım özellikle dikkat ettim AHAHAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vee vanil delirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vanille akilli olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 rahatsız ettiyse döveyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Leadman said: Fobisi olan, yenen falan var mı? Ben de çok ağır bir yılan fobisi var. Fotoğraflarda görmeye bile dayanamıyorum, nefesimi kesiyor görmek resmen. Elim ayağım tutuluyor. Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken bir yılan görmüştüm. Aslında gördüm de diyemem, yanımdakiler göstermeye çalışıyordu ama ben ısrarla görmüyordum. "Geliyo geliyo" demişlerdi ve biz de kaçmaya başlamıştık. Sanırım o yüzden böyle bir fobi yer etti beynimde. Cidden çok fena bir şey. Motosiklet ile gidiyordum bir gün, yol kenarında ölü bir yılan gördüm. Resmen bilincimi kaybettim. Motosikletin olağan titremesi ayağımı titrettikçe bacağımı hissetmemeye başladım. Çok fena bir şey cidden. Herkes yılandan korkar az çok ama benimki çok bilinçsiz bir korku; fobinin ne demek olduğunu gösterir cinsten. YILAN FOTOĞRAFI KOYMAYIN LAN SAKIN, FENA OLUYORUM. oha yarım günde 8 sayfa olmuş. fobi olarak şey var bende yükseklik korkusu. örneğin köprüden çıkarken havaya veya köprü altına bakarken korkuyorum. yolda yürürken yüksek binanın (15 kat üstü) yanında havaya bakarken korkuyorum. böyle sanki düşecekmişim, devrilecekmişim gibi bir his geliyor. karanlık korkusu. karanlıkta kendimi rahat hissedemiyorum, sanki karanlık beni yutacakmış gibi geliyor. ölüm korkusu. daha önce bahsetmiştim bunu forumda, sanırım karanlık korkusuyla alakası var. ölünce karanlık tarafından yutulup kaybolup gitme fikri korkutuyor. alev korkusu. sanırım 3 yaşımdayken elimi yaktığımdan dolayı bu var. çakmak çakamıyorum mesela, çaktığım zaman elim yanacakmış gibi geliyor, beceremiyorum. bu fobilerle ilgili ne yaptım? mesela alev korkusu için uzun çakmaklardan aldım. içine istediğin çakmağı koyuyorsun, tetiğe basıyorsun, uzun çubuğun içinden çıkıyor alev, korkmadan kullanıyorum. karanlık için evin her yerinde fener var, gerektiğinde onu kullanıyorum. yükseklik için ise, köprülerden uzak duruyorum, evim de 2. kat zaten. bu arada yılan/böcek/örümcek fobisini anlamakta zorlanıyorum. bir hayvanın resminin nesinden korkulur yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sen fobilerle ilgili bisey yapmamissin ki, kacmissin sadece. adam yenmek istiyo fobisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 korktuğum anlarda "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" diye sesler duymaya başlıyorum ölümü ensemde hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fobi'm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: korktuğum anlarda "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" diye sesler duymaya başlıyorum ölümü ensemde hissediyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 lunaparktaki bütün makinalar ürkütüyor beni.hele gondol kamikaze falan.. en son gondola bindiğimde makinayı kullanan görevliye ettiğim bi ton küfürden ötürü adam gondolu durdurup indirmişti beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dedi hoca efendi ve yanındaki adama döndü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 rende:S yani fobi sayılmaz belki ama görünce bile sanki parmaklarım rendeleniyo offf çok fena:S kullanamıyorum asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Anan fobisi var bende anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Marty said: sen fobilerle ilgili bisey yapmamissin ki, kacmissin sadece. adam yenmek istiyo fobisini senin "kaçmak" diye tabir ettiğin şey, "onunla yaşamaya alışmak". hani tamamen "yenmek"ten bahsetmek istiyorsan gidip hipnoz terapi felan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 terapiye gerek yok. yukseklik fobim vardi 10.katta oturmaya basliyinca alistim gecti. belime kadar sarkarim camdan. roller coaster tarzi seylere hala binemem ama onu da yenmeye niyetim yok. adamin da fobisi yilan zaten, en kotu ihtimal tvde gorur, onda da kanali degistirir senin yonteminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 "senin yöntemin" dediğin şey, senin bahsettiğin olaylarla aynı zaten. sadece aksini söylemek istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar