yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bende kaçırdım maçı. 6 pool mu yaptılar Darkswarm'a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 daha kötüsü olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 vay 2.apolet gelmiş avatar haha gj avatar ne haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 olsun canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 adam 2003 kayitli ona gelmesin de bana mi gelsin.. dicem de ben de ondan 1 ay sonra kaydolmusum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi harbiden community çok duruldu. ben bi döneyim canlandırcam bişiler yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 :( ben askere gidiyorum ya ben gidince canlanmayin olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 reiz sende askerde marine olcan işte daha ne.direk actiona real olarak katılacan yani. drop falan yaparsınız,sonra push yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hatta medivac bile binersin yani komando olursan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 akıllı oluyorsunuz di mi ben yokken? aferim. bi de şu datte midir nedir dışlayın o troll bozuntusunu. interneti yeni keşfetmiş ergen bozuntularını aranızda barındırmayın, gelince pataklarım hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 http://www.pcgamer.com/2011/03/29/the-5-starcraft-2-players-you-should-be-watching-%E2%80%93-america-europe/ Known for: Stylish leather jackets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 reset geldi sezon başladı hadi yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 huun said: akıllı oluyorsunuz di mi ben yokken? aferim. bi de şu datte midir nedir dışlayın o troll bozuntusunu. interneti yeni keşfetmiş ergen bozuntularını aranızda barındırmayın, gelince pataklarım hepinizi. Datte olmadan tadı çıkar mı pati sc2'nin? Olmayan maçın 18 sayfa tartışmasını izliyoruz burda, datte de istediğini söylesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi niye zenci sc oyuncusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 valla ben diamond 1. idim saah attığım 4 maçtan sonra. plattan yükseldim sonra liderliği ele geçirdim. 2. sezon için tek hedefim diamond ilk 10'da olmak. yeterli vakti bulursam master zorlayabilirim 1 ay sonra. varsa kendine güvenen birazdan gelip tokatlayabilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tyrannus said: abi niye zenci sc oyuncusu yok zencilerin oyuna ayırcak vakiti yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tyrannus said: abi niye zenci sc oyuncusu yok Debo vardı stream yapıyodu. Debo's Hood filan fistan. arkada rap çalıyodu. ses desen zaten bildigin DMX... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2325614706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 said: Bunker No change. said: Carrier (new unit) is now available from the Stargate. şu ikisi kriz sebebi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 adi blizzard her şeyin farkında ya. var ya bunları güzel bi pataklamak lazım. bi de dalga geçmiyolar mı şöyle "farkındayız ama anca şaka patchinde değiştiririz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 taylan bu bahsettiğim vidyo http://www.youtube.com/watch?v=mHRe5923M6M&feature=related not: gebericem galiba hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu akşam cup yapıyorum saat 20:00 'de SATURDAYNIGHT bnet id code yazın map pool: standart ladder 1.map: metalopolis her tur finale kadar bo3 final bo5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 boxer'ın belgeselinin ikincisi çevrildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu chat kanalı bug na çözüm geldimi? lan tur-1 gitti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar