_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 anelor'a cüce'ye dedim dövüşek diye cevap vermediler : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yarın dovusek abı bugun gormedım bıle mesajını şimdi oyundan cıkarken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cuceye 17 ay boyunca mesaj attım "gogogo 1v1" diye kendisi cevap vermetye bile tenezzül etmedi. kendisi kısaca fıs bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Cüce anca TL forumlarında yazı yazmakla meşgul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 _ILuVaTaR_ said: anelor'a cüce'ye dedim dövüşek diye cevap vermediler : / onun öncesinde ben sana dedim sen cevap vermedin sen yazdığında ey ef kiydim sori babuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 protoss a karşı başaramıyorum resmen kafayı yicem tvt 6w 1l tvz 6w 2l tvp 1w 6l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 marauder marine viking + ghost emp kitelaya kitelaya kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Anelor said: protoss a karşı başaramıyorum resmen kafayı yicem tvt 6w 1l tvz 6w 2l tvp 1w 6l nası kaybediosun hacı banada sölesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ghost kullanmayı beceremiyorum. unit composition'um yetersiz kalıyor genelde. upgradelerde geride oluyorum. adam deathball ı toplayıp geldiğinde direk üstümden geçiyor ordusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adam deathball'a gitmişken sen gitmmişsen, agresif comp yaratıp agresif olmamıssın demektir. ya sende 3/3 bc, 3/3 tank thor helbat falan git, yada acımz gözüne gözüne vur sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Cuce mükemmel tespit yaptın yanlız. Sorun şu ki zerg'e ve terran'a karşı kafamda oluşturduğum bi build orderım ve stratejim var ancak protoss a karşı böyle bi build order ve strateji bulamadım/geliştiremedim. Genelde ordu kompozisyonum Marine Marauder Medivac Viking'den oluşuyor mid-late gamede ghost eklemeye başlıyorum bu kompozisyona ancak protoss u çok az tanıyorum zerg ve terrana karşı oynadığımda karşıdakinin adam gibi macrosu varsa ne zaman ne geleceğini karşımdan az çok tahmin edebiliyorum ne zaman mutalara gidebilir falan gibi zamanlamaları bilerek scan atıyorum ancak protoss a karşı oynarken resmen kör oynuyorum yapabildiğim tek counter bay scanlersem/scoutlarsam viking abanıyorum işte. diğer hamlelerine karşı tepkisizim. ordu kompozisyonumda çok harasslamam gerekiyor ancak protoss a karşı bunu beceremiyorum :/ e adamda rahat rahat tech/upgrade basıp gelip tokatlıyor ağzımı. adam gibi bi build order bulsam üstünde çalışarak bişeyler yapabilirim ama hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 agresif olman lazım, sürekli push yapman gerek. reaperla timingini boz 10 da push yap 15 e kadar devam et. macroyu unutma ama >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Serverlarda problemmı war acaba arkadaşlar bugun? İğrenç bir lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Cuce said: adam deathball'a gitmişken sen gitmmişsen, agresif comp yaratıp agresif olmamıssın demektir. ya sende 3/3 bc, 3/3 tank thor helbat falan git, yada acımz gözüne gözüne vur sende. abi protoss diyo, ne tankı thoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 serverlardan mı ttnet'ten mi bilinmez ağır lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cs go oynuyorum pıng normal sitelerdede sıkıntı yok ama cs de aratmaya menusu bile cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 GSL izliyorum MKP ile röportaj yapıyorlar eleman konuşurken düşünüyorum. Bu adamı 3v3 te dövmüş olmak ne büyük bir keyiftir allahım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 taeja protoss oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Abi Flash çok sert şu an GSL'de, yok yani bildigin kafa göz dövüyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 widow mine wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Flash kazandı arkadaş wp işte, wm olmasaydı sanki yenilecekti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Argüman üzerine flash'ın widow mine ile tekme tokat adam dövmesi !? ATEYİZLER SÖZ SİZDE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Flash'ın yenilmesi için medivac ve marine'in hep yekün oyundan kaldırılması lazım dicem ama adam full mech de dövüyo, üzgünüm çocuklar onun matematigi öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 MaruPrime reaper/bunkerla nasıl tokatladı spine crawlerı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben o zerg olsam gerçekten oyunu bırakırım, outmicrolamanın da bir adabı var, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar