Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Sensei said:

Sonunda Blizzard oyundaki sorunu kabul edip, bişiler yapmayı kabul etmiş gözüküyor. Özellikle Infestor üzerine...

Umarım geç kalmaz

- We are going to continue to watch games and gather data.

şundan sonrasını okumadım. adamlar hala maç izlemenin data toplamanın peşinde. ben daha birşey demiyorum; zira bu şu demek: biz hala ne sorunu tam anladık, ne adam gibi çözümümüz var.
Sosyal ağlarda paylaş

T Zyi outmacro edebilmek için gaz almadan CC üstüne CC atıyor. Build üstüne build deniyor. Late game'de Zerg ordusuna karşı savaşabilmek için şekilden şekile giriyor. Anti micro Fungal'dan kaçmak için oküz gibi split yapmaya çalışıyor.

Ve Z'nin buna vermesi gereken cevap "Use more FUUUngal". Yoo dostum yoo. Biz microyu öldüren skilleri sevmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

terran z yi outmacro ediyor hala z op diye agliyor millet. Queen e nerf gelsin diyenler var. 2 banshee helionla z yi silkip atayim kafasinda millet... her no micro yeto terran blizzin kapisina gidip aglarsa oho isimiz var.

pis yetolar. 2 banshee basayim ekoyu yiyim oyunu alayim. yoo dostum yoo.
Sosyal ağlarda paylaş

vermillion said:

Nekro said:

terran z yi outmacro ediyor hala z op diye agliyor millet. Queen e nerf gelsin diyenler var. 2 banshee helionla z yi silkip atayim kafasinda millet... her no micro yeto terran blizzin kapisina gidip aglarsa oho isimiz var.

T tarafından outmacro edilip kaybeden z bi zahmet silsin oyunu.

bu fikrini gecen gsl de beyan etseydin keske
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Ya aheah, Blizzard gibi dünyanın en yavaş imbalance reaksiyonlarını veren firma bile iş kontrolden çıktı desin, üstüne en pro zergler kendileri söylesin, ama nekro'ya göre sorun terran'ın zerg out-macrolaması.
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

Nekro said:

Ya aheah, Blizzard gibi dünyanın en yavaş imbalance reaksiyonlarını veren firma bile iş kontrolden çıktı desin, üstüne en pro zergler kendileri söylesin, ama nekro'ya göre sorun terran'ın zerg out-macrolaması.

ya abi, oyunda supply efektifligi en kotu race zerg. infestor ı nerfleyip baska birseyi ellemezlerse yine balance konulari konusulacak. sentry li toss ground army fightta cok mu micro yapiyor ? siege leri siralayan terran cok mu micro focus oynuyor ?

oyun micro game e donecekse bw gibi olmasi isteniyorsa bu infestora gelecek nerfle falan saglanmaz bunu herkes biliyor.

edit:nasil bir nerf gelicek gelirse belli degil de projectile fungal falan baya kotu direk. Freeze yerine slow falan versin oyle birsey gelsin bari
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha supply inefficinet?

oyunun en güclü caster aynı zamanda en overall unitesi, aynı zamandan suplplysız ordu üreten ünitesi infestor 2 food.
broodlord, oyunun en kuvvetli end game compositionının parcası 4 food.

en supply efficient ırk zerg.
mevzu zaten 200 foodda en güclü durdurulmaz orduya sahip olması.

bu arada, evet verdiğüin orneklerin hepsi zerg ordusundan katkat fazla micro yapıyor. hatta terran ordusu micronun dibine vuruyor haddi hesabı yok cok zor terran.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda en hard micro capable race zaten terran buna kimsenin itirazi yok.

ama zerg en supply efficient dersen baya gulerim. Guardian shieldli armor+shield upg li orduyla zerg unitleri karsilastirma hic.

Bl dedigin unit altinda infestor olmadiginda cok kotu. mass stalkerla aliyorsun direk support lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ahahah en supply inefficient dese Zerg'e ya.

Olması gereken o da, o öyle değil işte.

Maksat zergün larva biriktirim ordu ardına ordu basabilmesi, ama zaten ilk wave'i yenemiyorsun, yenersen kalan zaten second wave'de süpürülüyor.

Herhangi birşeyi masslaman için gereken şey tek bir bina oldugu zaman end game'i kırıyorsun işte, ben 5 dakika mothership archon colossus falan yapıcam, sen bıdıbıdı ünitelerin kısa yola basıcan hepsi çıkıcan böyle RÖÖÖH diye.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun en supply effient unitesi infestor, öküz gibi efficient hemde. her infestor her biri marineden güclü it atıyo combatta, hadı kosmuyo de yine 8 supply eder.
broodlord, kendisi 4 supplya eder zaten dmgı range'i ve ucuyo olması sayesinde ama yetmiyo her biri nerdeyse zergling kadar vuran minimum 4 broodlingle destekliyo combatı, e oda 2 supply eder zaten.
corrupter oyunun en ustun air ünitesi 2 supply, supply by supply bütün air'ı dövüyo pata küte microsuz.

bütün olayı armor upg'i ve guardian shield olaran toss ordusunu sırf roach basıp yollıyarak dövüyorsun zaten, o derece verimsiz bir ordu o pvzde cok cok anlamsız. cok kötü örnek vermişssin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben brotoss olarak konusuyorum
infestorun op liği blink ide engellemesindne en basiti
gglord infestor orduguna karsı 2 tane yapabileceği şey var protossun

biri dünyanın en şanşlı insanı olup infestorları yanlız yakalayıp feedbackleyip blink stalkerla altlarına blinklemek ki yane milyon yılda bir olacak bi iş

ikincisi archon toilet ki bence bi taktik değil
canhıraş bi all in
tutarsa warpgateten cıkan 12 unityle oyunu kazanmak için koşuyosun
az tutarsa zerg larva butonuna basıp roach yada ne biliyim zergling spamlayıp yeniyo
hiç tutmassa direk a move yapıyo

bi ünitede hemde 2 pop bi ünitede çok kullanım var
hem fungal atıp orduları kitliyo
hem marine atıp çılgın dps yapıyo
hemde tek yenme şansı olan mothershipe mind control atıyo
daha komiği mothership bi ekran bi ünite o kadarda kolay ki mc atmak

şu oyunda kendisinin 10 katı resource olsa bile her orduyu tutan tek ünite
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...