PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 A GOD AMONGST MEN. Abi MMA ya. Zerg'den daha zerg oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Nekro said: idra baya kotu oynuyo allah carpar. deme öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 42312413 tane ling i tek tek oldurttu tanklara ya. biraz stephano izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Infestorların ortasına 3 tane tank dropladıgında bir tek ben bagırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 destiny sc yi birakti heralde surekli lol oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Liquid v NsHoSeo, IPTL var. Taeja 3 kişiyi eledi, birazdan 4. gelir. In b4 all kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 flash bi stream acsın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 MMA'in ölüsü yetiyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 OMFG... 18 BL-38Infestorden oluşan bir zerg ordusu Protoss tarafından vortex atılmadan yenilebiliyormuş. Çoh acayip maç oldu lan. (Hyun vs Finale IPL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Neyle aldı abi stalkerla mı ya ahaehah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Yok vortex varmış ama ben kaçırmışım. Sigara içiyodum herhalde o arada. Bu arada ilgili maç. http://www.youtube.com/watch?v=eCUNRi9JHG4&feature=g-all-u harika maç oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bu arada high tempların storm u broodlordlara ne kadar etkili? kullanmak mantıklı olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Tabii ki. 20 dps aoe bir büyüden söz ediyoruz:D Ki BL'nin kağnılığını göz önüne alarak çoğu oyuncu storm'dan kaçmaya çalışmıyor bile. (Gerçi çalışsa kaç yazar.) Sorun stormu atabilmekte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 broodlorda storm atan pro yok hiç görmedim çok büyük üniteler deymiyo attıgın manaya o manayı infestor feedbackleyerek kullanmak daha mantıklı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://drop.sc/272852 Yeniden oynamaya başladım da şu tarz pushla gelen toss 'u tutamıyorum Yani tabi o push'u tutana kadar çok fazla hatam vardır da nasıl bir yol izlemeli ,nasıl bir kombinasyon lazım buna?Yardımcı olabilecek var mı şurayada şeyedeyim dedim biri sevabına bakıversin bütün tosslar aynı baya dk 15-16 120-130 pop civarında aynı rush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Seperate said: http://drop.sc/272852 Yeniden oynamaya başladım da şu tarz pushla gelen toss 'u tutamıyorum Yani tabi o push'u tutana kadar çok fazla hatam vardır da nasıl bir yol izlemeli ,nasıl bir kombinasyon lazım buna?Yardımcı olabilecek var mı şurayada şeyedeyim dedim biri sevabına bakıversin bütün tosslar aynı baya dk 15-16 120-130 pop civarında aynı rush O kombinasyonu oyunun o aşamasında ortada bi savaşla yenmek istiyosan ki çok zor cok fena flank lazim,ama ohana dark bi map cok da iyi oluyo o all-in için.Main rampanın oraya 10-15 spine , ardından terchien rakinin main'e yada naturalinin yanına bi yere nydus ve base trade artık kim kime dum duma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/643983_10151104109497283_1249233787_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 GSTL'de Byun vs Leenock maçını gören oldu mu? Zerg'ün en yaratıcı oyunlara sahip olduğunu düşünüyordum, 200 pop terran ordusunun TAMAMI fungallanınca hemen değişti fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Su meshur risk oyununun sc versiyonu cikmis. http://us.battle.net/sc2/en/blog/7823709/RISK_StarCraft_Now_on_Sale_Preview_of_FactionTerritory_Cards-11_8_2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Baya oldu onun çıkalı da türkiye'de bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dnr a bakmak lazim oraya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sonunda Blizzard oyundaki sorunu kabul edip, bişiler yapmayı kabul etmiş gözüküyor. Özellikle Infestor üzerine... Umarım geç kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Nihayet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 SELAM BEYLER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar