Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 CHAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda SKT ve OZ maç yapıyo.

SKT Fantasy ile başladı 3-0 yaptı.

OZ Jaedongu saldı. 3-1 oldu

5. sete Bisuyu gönderdi SKT.

inanılmaz bi oyundu yine bir ee-han timing örneği gördük Jaedongdan. 3-2

Jaedong vs Hyuk -> durum 3-3.

reverse all kill geliyor
Mesaj tarihi:
aha SKT 4 : OZ 3

adam fantasy yi yendi /OGN winnermış
bisuyu yendi /worlds best pvz
hyuku yendi /kötü zerg
gitti s2 ye yenildi /daha kötü zerg

skt iyi kumar oynadı. zvz göndererek.

ama jaedong napsın abi zaten takımın adı Hwaseung OZ değil Jaedong OZ. eh,,, tüm takım da tek başına sırtlanmaz ki

jaedongun muta microsu bugün çok kötüydü ama hyukta da öyle. normalde 1 tane scourge yediremezsina adama bugün hepsini yedi mutaliskleri
Mesaj tarihi:
doubtful said:

VoodooRush said:

scourgela aldı adam :S

Açık ara daha fazla ünite üretti; ling, muta, scourge.

aslında daha fazla üretmedi ama jaedong scourge a verdi mutaları. muta bakımından geri düştü. dorneları harasslandı iyice geriye düştü öbürü de bastı zerglingi
Mesaj tarihi:
Belegurth said:

....
adam fantasy yi yendi /OGN winnermış
bisuyu yendi /worlds best pvz
....

Bunları izlememiştim, böyle üst düzey zor maçları arka arkaya yaptıysa; s2'ye yenilmeyi bırak, devreleri yakmamış iyi :) hyuk karşısında zorlanması da bundanmış demek.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

VoodooRush said:

scourgela aldı adam :S

Açık ara daha fazla ünite üretti; ling, muta, scourge.

Kim kim bilmeden izledim son maçı da. Kırmızılı arkadaş ki Jaedong imiş, 2-3 Scourge üretip kullanabilse zamanında oyun farklı gelişirdi. Ling sayısı bir noktadan sonra açıldı zaten. Oraya kadar muta microsuyla uğraşıyordu. Sarı arkadaş scourge microsu yapınca aldı maçı gibi gördüm ben. Yoksa birimler çıkana kadar Kırmızı öndeydi. Muta sayısı da fazlaydı sanırım.
Mesaj tarihi:
Ya olur mu, sarılı arkadaşın lingleri ilk saldırıda 3-5 kırmızıyı kolayca öldürüp main base'e girdi, hatta sarılı arkadaş onları orada unuttu muta-scourge mikrosunu yaparken; arada ekrana boşboş hatch'in az uzağında dururken göründüler saniyelerce. Jaedong'un düzgün muta mikrosu yapamama sebebi de tüm lingleri verdiğinden, base i içerisinde düşman lingleri bulunduğundan paso ling basmaya çalışmasıydı.
Mesaj tarihi:
Desu said:

VoodooRush said:

FF'a karşı trilyor tane birim üretmekten başka çözüm var mı şu an aklınıza gelen?

ırkın ne abi

benim ırkım zerg'de kendi açımdan sormuyorum. Benim karşıma çıkan adam için zaten ff endişem olmuyor. HuK falan izledim bugün biraz. Aynı durum var ortada.
Mesaj tarihi:
4-4'te allyın biri, zlinglerim banelinge ölünce idiot dedi bana, bende gittim zlinglerle bunu diyen allyın işçilerini kestim sonra oyundan çıktım. Nası, iyi mi ? Bu gereksiz davranışımı paylaşmak istedim.
  • Yeni Oluştur...