Belegurth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Şu anda SKT ve OZ maç yapıyo. SKT Fantasy ile başladı 3-0 yaptı. OZ Jaedongu saldı. 3-1 oldu 5. sete Bisuyu gönderdi SKT. inanılmaz bi oyundu yine bir ee-han timing örneği gördük Jaedongdan. 3-2 Jaedong vs Hyuk -> durum 3-3. reverse all kill geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bana mı öyle geldi, hyuk'u zor mu yendi jaedong? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ZvZ ne yazık ki abi. deminki gibi durumlar olabiliyo. genelde zaten 1-2 muta fazlayla filan kazanılıyo öyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 scourgela aldı adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 s2 kimdir ya ilk defa duydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 aha SKT 4 : OZ 3 adam fantasy yi yendi /OGN winnermış bisuyu yendi /worlds best pvz hyuku yendi /kötü zerg gitti s2 ye yenildi /daha kötü zerg skt iyi kumar oynadı. zvz göndererek. ama jaedong napsın abi zaten takımın adı Hwaseung OZ değil Jaedong OZ. eh,,, tüm takım da tek başına sırtlanmaz ki jaedongun muta microsu bugün çok kötüydü ama hyukta da öyle. normalde 1 tane scourge yediremezsina adama bugün hepsini yedi mutaliskleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 VoodooRush said: scourgela aldı adam :S Açık ara daha fazla ünite üretti; ling, muta, scourge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 doubtful said: VoodooRush said: scourgela aldı adam :S Açık ara daha fazla ünite üretti; ling, muta, scourge. aslında daha fazla üretmedi ama jaedong scourge a verdi mutaları. muta bakımından geri düştü. dorneları harasslandı iyice geriye düştü öbürü de bastı zerglingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 olsun ya Fantasy v Jaedong Bisu v Jaedong için bile yeterli heyecan yaşandı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Belegurth said: .... adam fantasy yi yendi /OGN winnermış bisuyu yendi /worlds best pvz .... Bunları izlememiştim, böyle üst düzey zor maçları arka arkaya yaptıysa; s2'ye yenilmeyi bırak, devreleri yakmamış iyi :) hyuk karşısında zorlanması da bundanmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 doubtful said: VoodooRush said: scourgela aldı adam :S Açık ara daha fazla ünite üretti; ling, muta, scourge. Kim kim bilmeden izledim son maçı da. Kırmızılı arkadaş ki Jaedong imiş, 2-3 Scourge üretip kullanabilse zamanında oyun farklı gelişirdi. Ling sayısı bir noktadan sonra açıldı zaten. Oraya kadar muta microsuyla uğraşıyordu. Sarı arkadaş scourge microsu yapınca aldı maçı gibi gördüm ben. Yoksa birimler çıkana kadar Kırmızı öndeydi. Muta sayısı da fazlaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 OZ nin playofflardaki yeri garantiymiş ama KT ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ya olur mu, sarılı arkadaşın lingleri ilk saldırıda 3-5 kırmızıyı kolayca öldürüp main base'e girdi, hatta sarılı arkadaş onları orada unuttu muta-scourge mikrosunu yaparken; arada ekrana boşboş hatch'in az uzağında dururken göründüler saniyelerce. Jaedong'un düzgün muta mikrosu yapamama sebebi de tüm lingleri verdiğinden, base i içerisinde düşman lingleri bulunduğundan paso ling basmaya çalışmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 euhe .^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Sonunda doğru yolu bulup aslına döndün demek. :D Biz seni böyle tanıyıp böyle sevdik taaammı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 FF'a karşı trilyor tane birim üretmekten başka çözüm var mı şu an aklınıza gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 VoodooRush said: FF'a karşı trilyor tane birim üretmekten başka çözüm var mı şu an aklınıza gelen? ırkın ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Desu said: VoodooRush said: FF'a karşı trilyor tane birim üretmekten başka çözüm var mı şu an aklınıza gelen? ırkın ne abi benim ırkım zerg'de kendi açımdan sormuyorum. Benim karşıma çıkan adam için zaten ff endişem olmuyor. HuK falan izledim bugün biraz. Aynı durum var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 toss lazım tvp çalışıcak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Tyrannus said: toss lazım tvp çalışıcak asdf lan sen toss oldum dememiş miydin? hani tvp çalışıcaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hacı benle 2 maç oynaadı lay lay adam terran oynamaya karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Desu said: Tyrannus said: toss lazım tvp çalışıcak asdf lan sen toss oldum dememiş miydin? hani tvp çalışıcaktık? e abi gracmeç var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ben oynarim taylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hocam sen gerçek bir dostsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 4-4'te allyın biri, zlinglerim banelinge ölünce idiot dedi bana, bende gittim zlinglerle bunu diyen allyın işçilerini kestim sonra oyundan çıktım. Nası, iyi mi ? Bu gereksiz davranışımı paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar