eXistenZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 küheylan said: ben burdayım qenk. pardon hatırlayamadım ya seni küheylan ya :( benim bahsettiğim 2010 yazıydı release yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 O zaman ben oynamamıştım zaten. Bayıyordu o zamanlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bugün öğrendim: stargate e dikkatli bakınca içerdeki ışıklandırmadan hangi üniteyi yapmakta olduğunu görüyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bide rush yapmadan önce suply atmayıda ogrendın dımı bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 GHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Şimdi öğrendim: Stephano'nun streamini izlerken base'indeki automaton 2000'e belki 8923254 kere tıkladıktan sonra patlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pull Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Blizzardın zilyon easter egg inden biri işte :D Campaingde çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Eski habermiş ama şimdi gordum. Kiwikaki sc2den emekliliğine karar vermiş. Poker daha çok para kazandırıyomuş :D http://www.youtube.com/watch?v=WkzKhhX8f5k&feature=player_embedded Şu maçı bize izlettirdiği için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 BEYLER İYİ SABAHLAR NAPIYOSUNUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 selam küheylan napim takılıyorum sakşam 8 de yatnca uyandım 5 bucukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bende iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=147829¤tpage=283 ilgilenen varsa çok hos ve seviyeli muabetler burdada dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Ya geçenki 4w4 den bişi anlamadım ben memp.bastım bastım ataklayamadan oyun bitti hep hasdasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sFscmngj764&feature=player_embedded Thorzain artık EG'de. Video çooook güzel olmuş ama benim gözümde Thorzain hep mouz olarak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Götürdü parayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Biraz kalite gelsin EG'ye, Idra düşürüyor standardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 off en gıcık takıma gitmiş en naif efendi çocuk http://galeri3.uludagsozluk.com/191/%C3%B6nce-g%C3%BCld%C3%BCm-sonra-bast%C4%B1m-eksiyi_198575.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ya EG cidden tuhaf bir takım. Herkes incontrol'e giydirir. Ben çook severim. Adam cidden küçük çapta bir Cem Yılmaz. Ne zamandı hatırlamıyorum bir state of the game'de denk gelmiştim. (Yok oturup 2 saat onu izlemeye çalışmıyorum bazen 5-10 dakka denk geliyorum o kadar.) Konu: Destiny'nin opfestor keşfi sonrasında aylar sonra idranında infestoru ağırlıklı olarak kullanması (Not: birebir ingilizcesini tabii ki hatırlamıyorum idare edin.) incontrol: Cidden betadan beri şu oyunu oynuyon, tuvalet yemek uyku ve sevişmek dışında scden başka bişe yaptığın yok. Infestoru kullanmak aklına gelmedi mi? (Kahkahalar) Idra: ....Ben oyunu bozmaya çalışmadım hiç. Caster spamlamak hiç mantıklı gelmemişti. IC: Mantıklı ya da değil, destiny keşfettikten sonra niye aylarca infestor kullanmadın. Idra: Saçma gelmişti ki hala saçma. IC: Saçma diyor ya... O kadar fanın olmasa bir halt yapacağın yok. (Kahkahalar) Idra: Bana diyon sen naapıyon? IC: Ben bir güzellik kraliçesiyle evlencem. Çokta .... starcraft. (Kahkahalar) Neyse hatırladığım bu kadarı. Bunun devamında incontrol idrayla rahat 15 dakka dalga geçti. Gülmekten yanaklarım ağrımıştı hiç unutmam. Konuya döncek olursak EGyi sevenler idra için seviyo EGyi sevmeyenler idra yüzünden nefret ediyo gibi geliyo bana. http://www.youtube.com/watch?v=UFewiFu7HdU Şunu da eklemek gerek:D necoyla yarıla yarıla gülmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Olaya sadece starcraft olarak bakmayan tek takım bence EG.Kendi çaplarında yaptıkları reklam(lar) olsun komik videolar olsun ve InControl'ün yaptıkları olsun yeri gelince oyuna yeri gelince de tribüne oynayan takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 thorzain yinede yanlsı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 arkadas listemin 1/3 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 desene blizz paranın a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hemde nasıl hemde nasıl daha aşağalara inice tablo daha vahim, ne pro lar almış d3 belli değil. listede sc2 ci bulamıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bursat said: desene blizz paranın a... Bu daha bir şey değil paralı item satışlarından %30'unu alıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sparta ortalarda yok, müfdü d3'te ggcup ezpz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar