TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 lan elendik pomi ye iyimi OF AZ DAHA YENİYORDUM LAN. SADECE 8 10 TANE FAZLA STALKERİ VARDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://arstechnica.com/gaming/news/2011/03/the-dawn-of-starcraft-e-sports-come-to-the-world-stage.ars?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arstechnica%2Findex+%28Ars+Technica+-+Featured+Content%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 la bugluydu tur-1 bende ama düzeldi kendiliğinden nasıl yaptım bilmiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 TD)Pentagram said: la bugluydu tur-1 bende ama düzeldi kendiliğinden nasıl yaptım bilmiyorum =D Bu problem için sc2'yi kaldırıp tekrar kurmaktan, bilg. format atmaya kadar herşey denenmişti vakti zamanında. İstemci tarafından çözülebilecek bir problem olmadığına karar verilmişti en son. Herhalde belli bir süre içerisinde ya da belli bir login-log off sayısında bnet ghost problemini kontrol etmeye başlamış. Geçende darkswarm'a da aynısı olmuştu, onun problemi de kendiliğinden çözüldü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v163/GreenMidgetYoda/zKGRZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bacaklar ciplak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben tanıyorum o hatunu. huk'un kız kardeşi, aldanmayın sakın. o değil de medic zamanında aod vs para kapışması geldi aklıma hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 analar neler doğuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eller tombul. dikkat beyler şişman bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 evet ya hatta pek gün yüzü görmemiş gibi.tarladamı çalıştırdılar bunu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Creus said: eller tombul. dikkat beyler şişman bu Beli ince göbek yok gideri olabilir sadece el üzerinden fikir yürütmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 orda meme var hala inceliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 meme demişken yan yana atılmış 2 forcefieldi memeye benzeten bir ben miyim acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 imzan tam anlamıyla EPIC olmuş tyrannus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Nmqs_6CBzcU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 facebooktan bi alıntı Grubby Played 56 games today.. not bad xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 56 NEEEEEEEEEEEEEE ben 1 ayda okadar oynayamıorum aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 silip te tarkan hayranları gibi gruby hayranı gibi oldu stream başında GRUBYBYBYBYBYBY diye bağırıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 3 gate void dışında birşeyler yapsa bende hayranı olcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 swarm helal abi yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 birkeresinde bir amerikadayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 o deilde su oyunda en cok hosuma giden sey; hani bazen unite waypoint verirsiniz o unite ölür size backup gelme kesilir oyunu kaybediyorum zannedersiniz sonra base bi bakarsınız IMBA BI FORCE orda sizi beklio iste o anki duygu hicbiseye degisilmez tabi duygu genelde benim gibi gosu-noob karısımı oyuncularda olr böle 10 tane rax var 10undada 3er tane mara-marine ! AAAAAYTT go! waypoint kaybeden butun kötü oyunculara gelsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 araya gosu olduğunu da hemen sıkıştırır çok kıskanıyorm ben bu adamı t.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar