fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ulan sanki atom parçalıyosunuz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Onuda yapıyorum Fatih. İsviçre çakısı gibiyim.. Valla bak eahueah Olm duruyor duruyor sonra birden bi proje patlıo gg & hl & hf F büyük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dreagloth said: 8 de başlıyor avea da mesai, köprü trafiğine kalmamak için 6:40 da alıyor servis, 30 dk. de kahvaltı zamanı, geç yatamıyorum sinirliyim... bizim 7.30'da başlıyor, servis 6.50'de alıyor, 7.20'de işte oluyoruz. Adam bizden sonra okul servisine çıktığı için bizi erken bırakıyor 10 dk :( 6.50 yerine 7'de servise binmek arasında acayip fark var, 10dk olduğuna bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 atom parçalamak daha kolay insanların önyargısını parçamalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 1 hafta durmadan yıne calısırımda paraya bakar netıce o zaman.sadece mesai baz alınmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Çalışmadan para kazanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 taam gelicem ben hakan raadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 paşayla konuştum iyi haberler var Mayısa odaklan dedi bol bol adam bana 2 saat hikaye anlattı. adamda hikaye bitmiyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 askerde mesai 7:30 16:30 du ama hic 16:30 da ciktigimi hatırlamıyorum birlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 jacabo said: mal. malın altında kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 pascalnouman said: askerde mesai 7:30 16:30 du ama hic 16:30 da ciktigimi hatırlamıyorum birlikten askerde falan değilim bu arada öyle bi dünya yok beni alamazlar oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 geymisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 torpilli geyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 nomsaR said: 9 da başlayıp ertesi gün akşam 8 de mesaiyi bitirdiğim oluyor. çok bık bık etmeyin. Şu olay var ya değiş işçi hakları Cenevre Sözleşmesinin savaş esirlerinin çalıştırılmasıyla ilgili kısmına göre bile yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben işe geç gitsem var ya =) Muhtemelen 250 kişinin küfürleri kulaklarımı çınlatır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bi de hakem olduğunu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ahah o değil, bir uçakta anonsu falan verdik 2.kaptan olmadan. Yolcu içeride. Adamlar şangay'a gidicek. 2.kaptanın haberi yok hiç bi şeyden, atlamış ekip tahsis bildirmeyi. Adamı arıyo 1.kaptan, abi napıyosun nerdesin, hocam sağolun eşimle yürüşteyiz falan sizden naber diyo . Yolcu uçakta :D ahah kalkış saatini 15 dakika geçmişiz. Adam traş olup yaka paça uçağa geldi. Millet adama dalmasın diye kendi ceketimi verdim. Kokpitte ceketleri değiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 eve gideyim artık ben çok durdum uykumu alamadım sabah diyerekten eve kaçıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 dasaaa said: said: Keşke bi işim olsa da geç gitmeyi aklımdan geçirebilsem üü :( +1 Niye napaeyi sildin ordan beeğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben seni sildim artık naz! yazıyı kopi/peystlemişimdir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ne HALIN varsa gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ama o halı odayı dolu gösteriyordu! http://www.youtube.com/watch?v=ezQLP1dj_t8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 işe, habersiz geç kalan kovulur. Ona göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar