Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead:The Game

Zaybird

Öne çıkan mesajlar

2.bölüm

ya ilk şerefsiz kardeşi öldürdüm sinirle ama clem görüncek kötü oldu sonra ikincisinde de klişe "bugün yeterince kan döküldü" ayağına bıraktım şerefsizi ama yine tribi yedik çocuktan o kötü oldu.

birde abi ne kadar adam bırakmış arabada yiyecekleri çılgın mısınız siz ya? kimse öle bişi yapmaz. zaten açlıktan realdede geberiyorum şuan tam rp oldu benim için lol

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ep 3. so many feels. başarılı episode yine. Umarım bu sezon bitince bir sezon daha yaparlar.

Episode 3 spoilerlar

ya oyundaki her karakter mi şerefsiz olur arkadaş.

Carly :(

Lily'yi de yolda bırakmıştım sonra Kenny öküzüyle kalmiim baş başa diye aldım yine. Karavanı kaçırdı bu sefer.

Kenny desen ayrı öküz. Lily'nin babayı öldürmeyi biliyo kendi çocuğu ısırılınca olay yapıyo. Üstüne bide baştaki kızı öldürmeyince çat diye millete söyledi. Lee'ye yardım etmek yerine kaçıyordu fln.

Duck sevmiodum fln ama yinede ağır oldu, böle Katjaa'nın kendini vurmasını beklemiyodum.

Ben şerefsizinide keşke trenden atma seçeneği olsaydı.

Yeni gelen hatunda direk Clem'e sulanıyor. Lee'ye pedo bear muammelesi yapamya kalktı hoş değil.

Sonuçta grupta bir düzgün adam kalmadı. Alıp Clem'i gidicem valla.

Birde /v/ de gördüm, Lily'de aslında çizgi roman karakteriymiş.
Onu fark etmemiştim.

Lily comic spoiler

Hapishaneden kaçarlarken Rick'in karısıyla bebeğini vuran Lily diyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Lily comic spoiler

Hapishaneden kaçarlarken Rick'in karısıyla bebeğini vuran Lily diyorlar.

bebekten haberi yoktu gerci ama vuran o evet. baska lilly var mi hikayede bilmiyorum ama tipi benziyor oyundaki hatuna.

bu arada cizgi romani okumadiysaniz ve diziyi takip ediyorsaniz yukaridaki spoilerlari acmayin. dizide ayni olmaz belki ama baya agir spo var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
oyun degil interaktif movie bu. pek sevmiyorum bu tarzi. fahrenheit indigo prophecy de ilk defa tanistim bu tur ile, onu da sevmemistim.

daha serbest dolasilsa, interaktivite sadece belli item ve kombinasyonlarla cakili kalmasa, bulmacalara brute force dahil bir cok alternatif cozum olsa, cok daha guzel bir sey olurdu bence.

bu ekranda yaninca dugmeye bas oyunlarindan hoslanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...