Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben 2 kardeşi de öldürdüm ya bunu yapan azmış ilginç, beni yemek isteyen adamı affedemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben bunu basit fps sanıyordum güzel hikayesi var gibi duruyor seçimler falan etkiliyormuş vs. nasıl oyun değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 episode 1'de yaptıklarımız 2'de devam ediyor mu etki olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abov oyun çok iyiymiş lan. compendium ile beraber oynanırsa on kat zevk veriyor. adventure + interaktif roman tarzı bişi olmuş ama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 2.bölüm ya ilk şerefsiz kardeşi öldürdüm sinirle ama clem görüncek kötü oldu sonra ikincisinde de klişe "bugün yeterince kan döküldü" ayağına bıraktım şerefsizi ama yine tribi yedik çocuktan o kötü oldu. birde abi ne kadar adam bırakmış arabada yiyecekleri çılgın mısınız siz ya? kimse öle bişi yapmaz. zaten açlıktan realdede geberiyorum şuan tam rp oldu benim için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 torrente dusmus yumulun asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ayakta uyuon sen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 3. bölümü oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Oynadim. Oyunun hikayesi iyi de, yaptigimiz secimlerin hikayeye aslinda pek bir etkisi yok. Mesela Mass Effect bu acidan cok daha iyi. Tabii bu oyun neticede RPG olmadigi icin boyle bir kiyaslama haksizlik olabilir, ama sanki secimlerimiz onemliymis gibi yapilinca kendimi aldatilmis hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 örnek olarak mass effect i vermicektin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 shitstorm başlamaz umarım. aldım da sonunda indirimdeyken bugün baştan 1-2 tekrar oynayıp 3e geçicem direk bakalım rüyamda zombi görürüm heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ep 3. so many feels. başarılı episode yine. Umarım bu sezon bitince bir sezon daha yaparlar. Episode 3 spoilerlar ya oyundaki her karakter mi şerefsiz olur arkadaş. Carly :( Lily'yi de yolda bırakmıştım sonra Kenny öküzüyle kalmiim baş başa diye aldım yine. Karavanı kaçırdı bu sefer. Kenny desen ayrı öküz. Lily'nin babayı öldürmeyi biliyo kendi çocuğu ısırılınca olay yapıyo. Üstüne bide baştaki kızı öldürmeyince çat diye millete söyledi. Lee'ye yardım etmek yerine kaçıyordu fln. Duck sevmiodum fln ama yinede ağır oldu, böle Katjaa'nın kendini vurmasını beklemiyodum. Ben şerefsizinide keşke trenden atma seçeneği olsaydı. Yeni gelen hatunda direk Clem'e sulanıyor. Lee'ye pedo bear muammelesi yapamya kalktı hoş değil. Sonuçta grupta bir düzgün adam kalmadı. Alıp Clem'i gidicem valla. Birde /v/ de gördüm, Lily'de aslında çizgi roman karakteriymiş. Onu fark etmemiştim. Lily comic spoiler Hapishaneden kaçarlarken Rick'in karısıyla bebeğini vuran Lily diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 progamer said: Lily comic spoiler Hapishaneden kaçarlarken Rick'in karısıyla bebeğini vuran Lily diyorlar. bebekten haberi yoktu gerci ama vuran o evet. baska lilly var mi hikayede bilmiyorum ama tipi benziyor oyundaki hatuna. bu arada cizgi romani okumadiysaniz ve diziyi takip ediyorsaniz yukaridaki spoilerlari acmayin. dizide ayni olmaz belki ama baya agir spo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 4 de çıktı. Resmen tv dizisinden daha sürükleyici bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 %40 indirime girdi bi kaç kere 15 dolara düştü yani, baya başarılı alınır o paraya yani söliim. ama oyundan çok dizi gibi, onu bilerek alın. ama tabii aynı zamanda da oyun, kritik kararları sizin vermeniz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Bu arada, galiba devami gelecek bunun, cunku hep "season 1" olarak bahsediliyor. Yani besinci bolumden sonrasi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Walking Dead'i bu kadar güzel kotaran bir firma Jurassic Park'ta niye batırdı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 spo telsizdeki herif kesin tanidik biri cikcak tv den ve ya comicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 2 günde 4 bölümü de bitirdim, oyun fazla iyi olmuş telltale için, diğer oyunları monkey island hariç vasattı bence ama bunu yapmış çocuklar. 5'de nolcak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 episode 5 kasimin sonunda miydi yahu? ekim sonunda cikmasi lazimdi bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oyun degil interaktif movie bu. pek sevmiyorum bu tarzi. fahrenheit indigo prophecy de ilk defa tanistim bu tur ile, onu da sevmemistim. daha serbest dolasilsa, interaktivite sadece belli item ve kombinasyonlarla cakili kalmasa, bulmacalara brute force dahil bir cok alternatif cozum olsa, cok daha guzel bir sey olurdu bence. bu ekranda yaninca dugmeye bas oyunlarindan hoslanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Diziyi izlemeden oyunu oynarsak bişey kaçırırmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 interactive movie benzetmesi doğru bu arada, ben de bazen diyorum bulmcalar daha zor olsaymış falan diye ama yine de hikaye oldukça güzel, oynatıyor kendini, 15 dolara değdi kesinlikle. bu christmas'da kesin 10 dolar civarına iner. kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar