adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bi mage açtım güzel güzel 85 oldu pve yapıcam ama ne kasıcam ben bu mage'e haste mi crit mi hit mi yoksa mastery mi? bi kaç kişiye sordum mastery+hit dediler ama gönlümden hep bi haste geçiyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://elitistjerks.com/f75/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mastery en kötü stat kötü olmasını bırak çalışmıyor bile fire olucaksın int>hit>haste>crit>mastery bazı ilevel aralıkları için değişebiliyor bazen haste ve crit simulasyon çalıştırıp bakman lazım. Rotasyon living bomb up olucak her procta pyroblast her cd de flameorb,mirror image burn phaselere saklama koşuluyla her cd de trinket lb pyroblast(dot) ve güzel bir ignite ı beraber yakaladığın zaman combustion. movement varsa veya acil pyroblast atman gerekiyorsa scroch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 int>hit>crit>haste>mastery şeklinde kullanmak daha mantıklıydı ben oynarken... çünkü proclar ve DoT'lar crite bağlı... Bende daha bi etkili olmuştu bu sıralama... crit>haste bence daha iyiydi kısacası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bencesi yok bunun daha iyi değil çünkü. Kısa bir %crit %haste interval ı için geçerli sadece. Ignite bugli, o yüzden mucnhing i işin içine katarsan haste daha iyi critten. Haste yerine crit gitmek demek zaten yarısı RnG olan dps ine daha çok şans faktörü eklemek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yalnız uzun vadede gear'ındaki %'de critlersin her zaman. 5dk'lik bir fightta %1 oynar oynamaz critin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 pve diyosan hafiften yeni char arayışlarına gir. ben bıraktım şahsen çekilcek dava değil. igniteı düzelttikleri gün dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar