Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme önerisi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bişi düşünüyordum ama cılızım ve hep cılız kalıcağım için ne anlamı var ki demiştim fsad

SoulCube said:

bizim salonda bi abi vardı
sırtında melek kanatı
adam über bir vücuda sahip olduğu için sırt kaslarını gerdiğinde sanki meleğin kanatları açılıyormuş gibi oluyordu.
vay ake demiştim görünce.

ps: arada dalan arkadaşım seni beenmiorum bugün =/
Mesaj tarihi:
discovery deki dövme programı bi güzel oluyor :) Adamlar direk felsefe yapıyo herif "ok dolaş gel bişiler çiizerim falan diyo " :D buradakiler öyle değil anlaşılan
Mesaj tarihi:
lemuria said:

Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz?

Araştırdım ben kısa bir süre önce. 10$lık boyalar insanı mutasyona uğratabiliyormuş :D ama kaliteli bir boya alırsan sorun çıkmadığını öğrendim. Tüpü 30-50 arası olanlar hiçbir kanserojen içermiyormuş. FDA onayları var adamların. Marka dersen hiç hatırlamıyorum şimdi... :S
Mesaj tarihi:
Bu karanlikta belirginlesen dövmeler cok iyi bence. Kesinlikle düsünüyorum ilerde. 1-2 sene sonra vücut biraz sekillensin öyle.

Ama kaliciligi nedir bilinmez.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

lemuria said:

Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz?

Araştırdım ben kısa bir süre önce. 10$lık boyalar insanı mutasyona uğratabiliyormuş :D ama kaliteli bir boya alırsan sorun çıkmadığını öğrendim. Tüpü 30-50 arası olanlar hiçbir kanserojen içermiyormuş. FDA onayları var adamların. Marka dersen hiç hatırlamıyorum şimdi... :S

FDA onaylı ink diye bişi yok. color additivelere onay veriliyor. bunlar sadece pigment gibi düşünün. yani makyaj malzemesinde kullanılabilir gibi şeyler. derinin içine uygulanması için onay diye bişi yok.. 2008-2009'da çalışma başlattı herifler.
Mesaj tarihi:
Klapaucius said:

Gitar çaldığını gitar çalarak belli etsen daha iyi değil mi sence
Ya çalıyor olmakla alakası yok aslında. Enstruman olarak seviyorum ben gitarı, çalıyor olmak özel durumunun haricinde yani.
  • Yeni Oluştur...