Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme önerisi istiyorum

Leadman

Öne çıkan mesajlar

böyle bişi düşünüyordum ama cılızım ve hep cılız kalıcağım için ne anlamı var ki demiştim fsad

SoulCube said:

bizim salonda bi abi vardı
sırtında melek kanatı
adam über bir vücuda sahip olduğu için sırt kaslarını gerdiğinde sanki meleğin kanatları açılıyormuş gibi oluyordu.
vay ake demiştim görünce.

ps: arada dalan arkadaşım seni beenmiorum bugün =/
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz?

Araştırdım ben kısa bir süre önce. 10$lık boyalar insanı mutasyona uğratabiliyormuş :D ama kaliteli bir boya alırsan sorun çıkmadığını öğrendim. Tüpü 30-50 arası olanlar hiçbir kanserojen içermiyormuş. FDA onayları var adamların. Marka dersen hiç hatırlamıyorum şimdi... :S
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

lemuria said:

Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz?

Araştırdım ben kısa bir süre önce. 10$lık boyalar insanı mutasyona uğratabiliyormuş :D ama kaliteli bir boya alırsan sorun çıkmadığını öğrendim. Tüpü 30-50 arası olanlar hiçbir kanserojen içermiyormuş. FDA onayları var adamların. Marka dersen hiç hatırlamıyorum şimdi... :S

FDA onaylı ink diye bişi yok. color additivelere onay veriliyor. bunlar sadece pigment gibi düşünün. yani makyaj malzemesinde kullanılabilir gibi şeyler. derinin içine uygulanması için onay diye bişi yok.. 2008-2009'da çalışma başlattı herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...