Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 burtonesk said: http://www.brego.net/imglib/galleryimage/galleryimage_image_508.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 böyle bişi düşünüyordum ama cılızım ve hep cılız kalıcağım için ne anlamı var ki demiştim fsad SoulCube said: bizim salonda bi abi vardı sırtında melek kanatı adam über bir vücuda sahip olduğu için sırt kaslarını gerdiğinde sanki meleğin kanatları açılıyormuş gibi oluyordu. vay ake demiştim görünce. ps: arada dalan arkadaşım seni beenmiorum bugün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vaperon said: UV dövme düşünür müsün? Renkleri de mevcut :P Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 maerikada bile dövme boyalarına fda kontrolü olmaması lazım yapar mı? kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yapar yahu.. parlıyor baksanıza? onu parlatmak için içine kryptonite bile katmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 floresan pigmentler taşıyan canlılar var hani bi umut onlardan alıdlarsa falan dicem ama sanmam yine de yaptırası geliyor insanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kavga zannettim bir ara en kısa silah taşı diyecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 discovery deki dövme programı bi güzel oluyor :) Adamlar direk felsefe yapıyo herif "ok dolaş gel bişiler çiizerim falan diyo " :D buradakiler öyle değil anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 lemuria said: Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz? Araştırdım ben kısa bir süre önce. 10$lık boyalar insanı mutasyona uğratabiliyormuş :D ama kaliteli bir boya alırsan sorun çıkmadığını öğrendim. Tüpü 30-50 arası olanlar hiçbir kanserojen içermiyormuş. FDA onayları var adamların. Marka dersen hiç hatırlamıyorum şimdi... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bu karanlikta belirginlesen dövmeler cok iyi bence. Kesinlikle düsünüyorum ilerde. 1-2 sene sonra vücut biraz sekillensin öyle. Ama kaliciligi nedir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vaperon said: lemuria said: Bu çok iyiymiş de, boyalardan kortum. Kanser oluruz? Araştırdım ben kısa bir süre önce. 10$lık boyalar insanı mutasyona uğratabiliyormuş :D ama kaliteli bir boya alırsan sorun çıkmadığını öğrendim. Tüpü 30-50 arası olanlar hiçbir kanserojen içermiyormuş. FDA onayları var adamların. Marka dersen hiç hatırlamıyorum şimdi... :S FDA onaylı ink diye bişi yok. color additivelere onay veriliyor. bunlar sadece pigment gibi düşünün. yani makyaj malzemesinde kullanılabilir gibi şeyler. derinin içine uygulanması için onay diye bişi yok.. 2008-2009'da çalışma başlattı herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim dövmeci sorun olmaz kardeş diyodu 2 sene önce, bilemicem.. ben yaptırmam sadece uv ışınında gözüken boya, boşyere para sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 onu diyen dovmeci kayserili di mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ankaralı aheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gitarlı falan istiyorsan bi de yara kapatıcaksan; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gey gey $eyler yaptirmayin olm dovme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Gitar çaldığını gitar çalarak belli etsen daha iyi değil mi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/37750_413898424854_8305524854_4354889_4035949_n.jpg bundan yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.funnyhub.com/content_images/4763_2382_monkey-tattoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha fountain dövmesi şahaneymiş. galiba fountain dövmesi sdfj. aklımda bundan yaptırmak var aslında. dirsek kısmı hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yaptirilmaz o, kendin yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Klapaucius said: Gitar çaldığını gitar çalarak belli etsen daha iyi değil mi senceYa çalıyor olmakla alakası yok aslında. Enstruman olarak seviyorum ben gitarı, çalıyor olmak özel durumunun haricinde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aquila said: yaptirilmaz o, kendin yapican. ehue kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 burtonesk said: oha fountain dövmesi şahaneymiş. galiba fountain dövmesi sdfj. aklımda bundan yaptırmak var aslında. dirsek kısmı hariç. evet fountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oha evi resmen mok götürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar