delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 inanılmaz kötü bir reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 shopping tv tadinda yapmislar konsept ona benziyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 shopping tarzından değil bizim böyle mükemmel böyle kral ürünümüz var ama reklamda test edip size kanıtlamıyoruz gazetelerin kuponla verdiği sözlükler bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ama sonucta bole bir alet inanilmaz degilmi ben daha once gormedim, wall street institute noye bole bsi cikarmis acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alt yaziya bakarsak alet asiri dandik sdafasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 başka bi alete gerek yok, ki reklam çok kötü asd, yakında telefonlar real time yapıcak bu işi, http://www.youtube.com/watch?v=h2OfQdYrHRs google da uğraşıyor benzer bir şey üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi bu direk konusuyosun ceviriyor bence daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi birincisi reklam aletin deil wall streetin kendi reklami kurs reklami yane hane ironi mi yapiyonuz anamadim ikincisi alttaki yaziyi tercum eden ozurlu cumlelerin yarisini etmemis neyi tercume etmis acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fena değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 BonePART said: abi birincisi reklam aletin deil wall streetin kendi reklami kurs reklami yane hane ironi mi yapiyonuz anamadim harbi yalnız ben de arada kaldım şimdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 delimanyakcapkin said: ama sonucta bole bir alet inanilmaz degilmi ben daha once gormedim, wall street institute noye bole bsi cikarmis acaba BonePART said: abi reklam aletin deil wall streetin kendi reklami kurs reklami yane hane ironi mi yapiyonuz anamadim neyi tercume etmis acep internet : the edge between awesomeness and epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 BonePART said: abi birincisi reklam aletin deil wall streetin kendi reklami kurs reklami yane hane ironi mi yapiyonuz anamadim ikincisi alttaki yaziyi tercum eden ozurlu cumlelerin yarisini etmemis neyi tercume etmis acep abi iste altyazi okumadin ve doruyu gordun reklamin amacida bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hahaha alt yaziyi okuyunca it all makes sense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 delimanyakcapkin said: BonePART said: abi birincisi reklam aletin deil wall streetin kendi reklami kurs reklami yane hane ironi mi yapiyonuz anamadim ikincisi alttaki yaziyi tercum eden ozurlu cumlelerin yarisini etmemis neyi tercume etmis acep abi iste altyazi okumadin ve doruyu gordun reklamin amacida bu zaten. haaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bu acidan dusununce entresan reklamda sorun su inglizce bilmeyen adam reklamdan hic bisi anamayacak eauheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi viral reklam bole bsi herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 denilen gibiyse pro reklam olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alttaki yaziyi okumayinca cok manasiz oluyomus euahuheauh ne biliyim hic alt yazi okuyan insan deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 reklam iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben de hangi angut çevirmiş lan bunu diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar