Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart 2011 - 20:00

Burax

Öne çıkan mesajlar

Sezonun maçı galatasaray için, stadın yarısı boş.

Ama kesinlikle taraftara laf değil bu. Ayhanı televizyondan seyretmek midemi bulandırdı benim. Bu adam şu ülke dışında bir tane klüpte üstüne kendisi para verse oynatılmaz heralde ahahah.

Sabri çıkarken hakan şükür bile "kötü oldu, onun eksikliğini hissedicek takım" dedi ya, kepenkleri indirip gitsinler artık sdf.

Gaziantepin 1 milyonluk litvanyadan getirttiği kaleci galatasarayın mondragondan beri getirttiği bütün kalecilerden daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayhanla baros dısında oynayan oyuncu yok suan,ayhan kötü dıyorsunuz ama genede ara pas verme falan dusuncesıne olan tek adam su anda .22 yıldır maç izlerim;gs yi bugunki kadar kendı sahasında oyunu kabullenır sekılde gormemıstım,resmen antep bastırıyor gs kontratak gol arıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Ayhanla baros dısında oynayan oyuncu yok suan,ayhan kötü dıyorsunuz ama genede ara pas verme falan dusuncesıne olan tek adam su anda .22 yıldır maç izlerim;gs yi bugunki kadar kendı sahasında oyunu kabullenır sekılde gormemıstım,resmen antep bastırıyor gs kontratak gol arıyor.
sorun zaten düşüncesinde değil, düşünüp 1 kere bile yapamamasında, her atağı yiyip bitirmesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...