nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Reis'e yakışmadı o kaçan gol =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şu maçta hagi ayhan yerine yektayı oynatsa 2 tane atmıstık canada her an patlamaya hazır.sürekli ofsayt bozuyor dengesiz giriyor.su adamı oynatmadı bi ortada anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sezonun maçı galatasaray için, stadın yarısı boş. Ama kesinlikle taraftara laf değil bu. Ayhanı televizyondan seyretmek midemi bulandırdı benim. Bu adam şu ülke dışında bir tane klüpte üstüne kendisi para verse oynatılmaz heralde ahahah. Sabri çıkarken hakan şükür bile "kötü oldu, onun eksikliğini hissedicek takım" dedi ya, kepenkleri indirip gitsinler artık sdf. Gaziantepin 1 milyonluk litvanyadan getirttiği kaleci galatasarayın mondragondan beri getirttiği bütün kalecilerden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ayhanla baros dısında oynayan oyuncu yok suan,ayhan kötü dıyorsunuz ama genede ara pas verme falan dusuncesıne olan tek adam su anda .22 yıldır maç izlerim;gs yi bugunki kadar kendı sahasında oyunu kabullenır sekılde gormemıstım,resmen antep bastırıyor gs kontratak gol arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kupa bizim raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 valla trt hd gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hd den sora normal maç izlenmiyor abi ztn ben hd olmayan filmlerin suratına bile bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 miyaw33 said: Ayhanla baros dısında oynayan oyuncu yok suan,ayhan kötü dıyorsunuz ama genede ara pas verme falan dusuncesıne olan tek adam su anda .22 yıldır maç izlerim;gs yi bugunki kadar kendı sahasında oyunu kabullenır sekılde gormemıstım,resmen antep bastırıyor gs kontratak gol arıyor.sorun zaten düşüncesinde değil, düşünüp 1 kere bile yapamamasında, her atağı yiyip bitirmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 oha nolmuş sabriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ehueh Cuneyt'ten 'birak bunlari' bakislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 barosun kaçırdıgı kaçıncı pozısyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 penaltıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 pozisyon penaltı değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ulan ses kapalıydı. o kadar emindim ki penaltı olduğuna korner kullanılınca penaltı mı kaçtı dedim aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Alakası bile yok penaltıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alışmışım tabi bize beleş penaltı verilmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 olm ayhana da üzülüyo lan insan bi yerde ne biliiym 2. bi guiza vakası yaşancaktı az kalsın bu arada ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 iyi dayandı culio zenciye fsdfsd. aha ayhan çıktı ve servet kaptan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 o pozisyon %100 penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben anlamadım olayı şimdi taraftarlar kime bağırıyo kaçırdım ben hagi ye çıkardı diyemi ıslıklıyolar yoksa ayhan kötü oynadı diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ilk maç kaç kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ayhan naaptı ağladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yuh suxa maçı izlemiyomusn sen ağlıcaktı az kalsın cıakrken formayı cıkardı armayı öptü taraftara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi taraftar beyinsiz resmen, şunu yapmamaları lazım sonuçta yılların emeği var ama en büyük suç bu adamı hala oynatan haginin ve yönetimin. ayhanın yaşadıklarının en büyük sorumlusu bu ikili yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ayhan öpüştü. formasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar