Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evli değilken de olmuyo mu zina?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kavram yanlışlığı var suç olması düşünülen şey zina değil eşini aldatmak,ama zina deniliyor nedense.zina daha geniş bi kavram [Bu mesaj elesso tarafından 02 Eylül 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: nedanko, 02 Eylül 2004 16:31 tarihinde demiş ki: Bu yazı diğer konudan kopanların en azından burdaki haberi okuyup olayı biraz daha kafasında şekillendirmesi amacıyla yazılmıştır. Bugüngü Radikal Gazetesindendir... (Biraz özetleyerek yazıyorum..) Kilitlenip, diğer konudan devam edilirse sevinirim.. Kadın Örgütleri : Düzenleme 'recm'den, pek farklı değil. Bu yapılan İslami Hukukun devamı. Sadece 'recm' yerini hapis cezası aldı. Hukukçular: Prof. Dr. Erdener Yurtcan (Ceza Hukukçusu) Zina Avrupa'da suç değil. Evlilik birliğini,cezai korumayla sürdürmek gibi bir durum yok.. Çağdaş bir bakış değil.. Hukuk, zaten zinayı boşanma nedeni yapıyor.. Prof. Dr. İbrahim Kabaoğlu: Zina suç olammalı, evliliği bitiren ndenler arasında yer almalı sadece.. Çağdaş hukukda o yönde zaten.. Zina boşanma nedeni olur. Evlilik rızaya dayanan bir kurum. Bu bağ kopmuşsa, insanı hapse atarakmı düzelteceksiniz.. Prof. Dr. Timur Demirbaş Tasarının tamamına bakıldığında zaten adalet sistemini kilitleyecek düzenlemeler var. Şimdi savcı kendiliğinden soruştursun deniyor. Savcı zina yapıldı diye yatak odasına mı girecek?. Herkes birbirini ihbar edebilir. Bu durum ağır sonuçlar doğurabilir.. KADIN ÖRGÜTLERİ: Uçan Süpürge: Zİna işin içine girince sevgi, saygı bitiyor. Cezayla bir şey çözülmez. Chp'nin AKP'den farkı yok.. AB ülkelerinin hiç birinde zina suç değil. Bir sorun varsa kişiler kendi arasında çözer, boşanır, bu cazyla olmaz. Devlet sığınma evi kuracağına, röntgencilik yapıyor.. ve bütün kadın dayanışma örgütlerinin aynı şekilde beyanatları var.. Ve artık birisi karım beni aldattı diyip onu öldürdüğünde, cezadan indirim alacak, kanıtlanırsa.. Ohh ne ala memleket... [signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Zinanın boşanma gerekçesi olarak kalması gerektiğine ben de katılıyorum da, ikide bir meseleyi şeriat çığırtkanlığına çevirmesek daha bir hoş olacak sanırım.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 haftanin en uzun topicini acana playstation falan yok mu kaardeslerim:) isteruz isteruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Dayak var dayak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 artık mastrubasyonda yasak olur herhalde *!evde yanlız genç icraat halindedir* -poliis içerde olduğunu biliyoruz -<*> -zor kullanmak zorunda kalcaz -<*> <çaaat> -çabuk bırak onu elinden - ****[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 olayin detaylarini tam bilmiyordum bir sey yazmadim o yuzden daha once de bugun r.t.e aciklama yapti tv de adam diyor ki eslerden birisinin davaci olmasi halinde ve her iki taraf icinde esit olacak sekilde yasayi cikarmak istiyorlarmis . simdi sevgilisiyle sevismek isteyen genclerle ilgili bir durum yok ortada . konuyu bu sekilde ele alanlar bir sussun artik . kadin ve erkek icinde esit cezalar olacak deniyor ki zaten aksi bir kanunun artik ; bu hukumetten ya da bir baskasi ; cikabilecegine inanmak cok sacma . kadin orgutlerinin kopardigi kiyameti de bir kenera biraktik mi ? simdi ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum diyen varsa ciksin ortaya . aksi halde bu kanuna muhalefet bariz bir sekilde ilerde karistirilacak haltlar icin kilif hazirlama cabasi seklini alir ki 15113123 sayfa daha tartisabilirsiniz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 olayda budur bunu tartisin o zaman bir suru sacma sapan sey yazilmis . seriat geliyor laiklik gidiyor ben sevgilimle sevisemiycek miyim vs n'oluyoruz ? ticarette 2 taraf arasindaki akiti bozarsan ceza alirsin evlilikte bu neden yok ya da olmali ya da olmamali bunlari konusun az da tartismanin bir amaci olsun . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 02 Eylül 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: huun, 02 Eylül 2004 18:34 tarihinde demiş ki: olayin detaylarini tam bilmiyordum bir sey yazmadim o yuzden daha once de bugun r.t.e aciklama yapti tv de adam diyor ki eslerden birisinin davaci olmasi halinde ve her iki taraf icinde esit olacak sekilde yasayi cikarmak istiyorlarmis . simdi sevgilisiyle sevismek isteyen genclerle ilgili bir durum yok ortada . konuyu bu sekilde ele alanlar bir sussun artik . tartisabilirsiniz . ben demiştim henüz herkesin tek uğraşı ortalığı karıştırmak her yerden bir ses çıkıyor en iyisi bir kaç gün beklemek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bence olayı insani bir şekilde ele alırsak sonuçta karşındaki bir insanın hakkına taciz etmiş oluyorsun ona ettiğin yazılı bir yemini bozuyorsun ve devletin tanıdığı bir aileyi bozuyorsun, devlet bütünlüğünü tehdit ediyorsun vs..maddi değil belki ama manevi bir davada boşanmadan daha fazla istemlerde bulunabilmelisin bence[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hmm evlilikde edilen yemine bir daha bakmak lazım. Tam olarak bilen varsa nedir ne değildir. Aldatmak yada başkası ile birlikte olmamakla ilgili bir madde var mı ? Benim fazla bilgim yok bu konuda o bakımdan soruyorum. Yani evlenirken attığımız imzanın üstünde açıkca yazıor mu ? " Bu kişi dışında birine yan gözle bile bakarsam devlet baba gözümü oysun diye" Yok yazmıyorsa ben böle bir söz vermemişsem , o zaman nedir olay ? Neye hapis cezası alıcam. Ki aldatmak , aldatılmak bana çok ters şeyler olmasına rağmen genede karşıyım yasaya.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 dosyam kabarIk öyleyse..[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:26 tarihinde demiş ki: Ben de diyorumki eşimi aldatacaksam EVLENMEM çok iddialı konuşmuş burda abso. gelecekte senin fikirlerin değişebilir, karınla başbaşayken kötü olaylar yaşayabilirsiniz. bu tarz olaylar, abso, evliliği bozabilir. ya sık sık kavga edersiniz ya da birbirinizi aldatırsınız. herkes evliliği mükemmel çift olmak için görmüyor abso. bazıları evini temizleyecek bir hatun olsun, o da her gece gidip barlarda başkalarıyla flört etsin diye görüyor. ha bu zihniyet kötüdür evet. Ancak birisini sırf zihniyeti ilkel diye hapse tıkmak ne demektir? Evinde eski buzdolabı kullananları da hapse tıkalım mesela? Abso çok iddialı konuşmuş, gelecekte evliliğinde veya fikirlerinde nelerin değişeceğini kimse bilemez. Kimse evlenmeden önce "eşimi aldatsam mı aldatmasam mı? aldatacaksam evlenmiyim" diye düşünmez. Aldatmak daha önceden planlanan birşey değildir. Yukarda bahsettiğim her gün aldatan kişileri boşver, ofiste sürekli gördüğün bir kadını göre göre ona çekilirsin, bir süre sonra farketmişsin ki karını aldatmışsın. kimse bu olayı önceden tahmin edemez. Önemli olan bu hatanı düzeltip aile birlik ve düzenliğini koruman.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: W3r3wolf, 02 Eylül 2004 11:34 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:20 tarihinde demiş ki: Eğitimli insan aldatmaz diye birşey mi var? Birşeylerin bilincine vardıysa aldatmaz gibi geldi :) birşeylerin farkına varsa da, çok çok eğitimli ve kültürlü bir adam olsa da, hormonlar bu, dünyanın temel düzeni. olan olaylara karşı koyman çok zor. eğitimli biri bile olsan farkına varmadan aldatmış olabilirsin. ama eğitimli ve eşine sadık biri, diğer kadınlardan uzak durmaya çalışır. Tabii %100 kesin uzak duracak diye birşey yok. Eğitimli kişi her gece başkasıyla beraber olan, bir yandan da evli olan kişilerin yaptıklarını yapmaz peki tamam. Ama insan her gün gördüğü bir kadına doğru çekilmesi mümkündür diye düşünüyorum. Çekilip aldatması kötü şeydir evet. Boşarsın, kadın tazminat felan filan da alır. Ancak bu olay yüzünden birisini hapse tıkmak saçmadır.[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 peki. bi çizgi çekip varsayımsal olarak konuşalım. şöyle olsa nasıl olur. evlilik akdi sırasında, eşlere zina yapmayacaklarına dair anlaşma imzalatsalar. lakin diğer türlü de evlilik olabilse. ha burda iki farklı evlilik cüzdanı sistemi de uygulanabilir ama şimdilik onu dışarıda tutalım. yani isteyen yok ben "bağlayıcı" bi evlilik istemiyorum diyebilsin. lakin imzalayanlara akdi bozunca hapis cezası getirilsin. bu nasıl olur?[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Absolut, 02 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Aldatılmaya bu kadar sıcak bakabilmeniz ilginç. Ben bakamıyorum ve sinirleniyorum. Ne diyelim umarım hiçbirimizin başına gelmez. Aldatılma durumunda ise karşımdakinin en bğüyük cezayı almasını istemekde hakkım. Ve bunu devletse devlet, değilse ne yolla olursa olsun almasını sağlamak da benim görevim. aldatma aile bireyleri için kötüdür evet. evet babamın annemi, annemin babamı aldatmasını istemem. ancak bir insan başka birisini aldattı diye hapse tıkılması saçmadır. en büyük ceza diyorsun, idam? ömür boyu hapis? birisi bu cezayı almak için ne yaptı? şehirde katliam mı yarattı? ailesini mi öldürdü?[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: peki. bi çizgi çekip varsayımsal olarak konuşalım. şöyle olsa nasıl olur. evlilik akdi sırasında, eşlere zina yapmayacaklarına dair anlaşma imzalatsalar. lakin diğer türlü de evlilik olabilse. ha burda iki farklı evlilik cüzdanı sistemi de uygulanabilir ama şimdilik onu dışarıda tutalım. yani isteyen yok ben "bağlayıcı" bi evlilik istemiyorum diyebilsin. lakin imzalayanlara akdi bozunca hapis cezası getirilsin. bu nasıl olur? Bak tamam çünkü burda insanlar kendi rızalarıyla devleti hayatlarına karıştırıyorlar, ona bir şey diyemez kimse. Ama böyle bir çizgi çekemezsin çok büyük bir fark yaratır çünkü. Bir kere evlilik sosyal bir olay, devlet hayatıma karışmasın diye evlenme diye bir şey denemez, ama senin dediğin gibi 2 türlü evlilik olsa olabilir.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evlilik çocuk içindir. iki kişi arasındaki bağ ne sözle ne imzayla hiç bir şekilde sabitlenemez, kesin devamlılığından söz edilemez. madem devlet evliliğin devamlılığını korumak istiyor direkt boşanmayı yasaklasın. bazen diyorum keşke anamız babamız bizi poligamik yetiştirseydi. aldatmak aldatılmak gibi sinir bozucu şeylerle uğraşmasaydık.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum bi sn imzalık bi laf çıktı arada :D bunedemek ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yasa çıkarsa "Şikayet" üzerine verilecekmiş ceza. Yani karı yada koca birbirini aldattığı zaman bunlardan aldatılan taraf şikayet ederse veriliyormuş ceza. Merak ettiğim, nasıl kanıtlanacak bu?[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Pardon Nefr ama bu kaçmazdı yaptım bile imzamı :D siz dewam edin konuya[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sevgili arkadasim burda herkes salak bir zeki sen degilsin bakarsan bu kanun islam hukuku ve katolik hukukunda vardir(eski kita avrupasi hukuku) tamamen din kaynaklidir tamam. seriat geliyor muhabbeti burdan geliyor yoksa yani burdaki herkes bos ise yaramaz insanlar degil. evet bende karimi aldattim diye hapis yatmak istemiyorum said: huun, 02 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki: olayda budur bunu tartisin o zaman bir suru sacma sapan sey yazilmis . seriat geliyor laiklik gidiyor ben sevgilimle sevisemiycek miyim vs n'oluyoruz ? ticarette 2 taraf arasindaki akiti bozarsan ceza alirsin evlilikte bu neden yok ya da olmali ya da olmamali bunlari konusun az da tartismanin bir amaci olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 buda kisilk haklarina karsidir direk iptal edilir anayasa mahkemesinden bilmiyorum hukuk okudunmu ama kisilerin ozgurluklerini sinirlayici anlasma olmaz olamaz ancak ve ancak zina yaparsa mesela nafaka alamaz diyebilirsin ama kimseyi zina yaparsan hapse atarim seni diye imza attiramazsin. hukugun temel kurallarindanbiri bu said: horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: peki. bi çizgi çekip varsayımsal olarak konuşalım. şöyle olsa nasıl olur. evlilik akdi sırasında, eşlere zina yapmayacaklarına dair anlaşma imzalatsalar. lakin diğer türlü de evlilik olabilse. ha burda iki farklı evlilik cüzdanı sistemi de uygulanabilir ama şimdilik onu dışarıda tutalım. yani isteyen yok ben "bağlayıcı" bi evlilik istemiyorum diyebilsin. lakin imzalayanlara akdi bozunca hapis cezası getirilsin. bu nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar