moncici Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 meriçliğin lüzumu yok. git z kızına de ki ben seni seviyorum. çok farklı bi hayat vaadediyorum ikimize de. (ıyy cümleye bak) sevgilini bırak benimle birlikte ol senin için doğru kişi olduğumu düşünüyorum de. (klişeye gel) olmadı git y ile takıl işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 böyle topiclere şaşıramıyorum artık o yüzden x'e yürü gibi bi tavsiye bile verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 y = fuckbuddy x = sevgili z = pusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Laraken said: y = fuckbuddy x = sevgili z = pusu. noktalasak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben zamanında z ' yi seçtim kızı ayırdım, ayarladım da.. ama bi söz duydum geçenlerde hani sen de yaz bi yere.. "Senin için başkasından ayrılan, Başkası için senden de ayrılır." ama o duyguyu yaşıcam illa diyosan mükemmel bir 10 ay yaşadım tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ayşe nin yaşını buldum işine yarar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Z ile birlikte olsan bile en ufak bir sıkıntıda çok büyük acı çekersin gibi geldi bana. seks önemli ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kimse "bırak onlar karar versin" demiş midir. /care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 valla 3 seçeneğinin olabileceği bi durumdaysan y derim direk. budur diyemedikten sonra x'i boşver bence. z mi? yo dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gönlün de çok zenginmiş. herkeşlerden hoşlanabilmek güzel birşey olsa gerek. hepsi benim olacak nihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya sadece sevgilisini bırakıp gelme durumu olsa z ile konuşurdum. ama konuşsam, olay olsa bile tüm eskiden beri sahip olduğu arkadaşlarını karşısına alır ki benim asıl korktuğum olay o. y ise ne bileyim abi, sadece yatağa atmak beceremeyeceğim bi olaymış gibi geliyor. sadece seks için de birlikte olmak bir noktada vicdan yaptırır bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Becerebiliyorsan şunu yap http://forum.paticik.com/read.php?62,5439831#msg-5439831 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 elikanliadam said: gönlün de çok zenginmiş. herkeşlerden hoşlanabilmek güzel birşey olsa gerek. hepsi benim olacak nihahah adamın gönlü zengin sen fesat yapıyon cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dendi mi bilmiyorum ama memesi büyük olanı seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 niyeymiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aahahh resim süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 x ve y ile cikarken z'yi kafandan atamayip, z'ye geri dönecek gibi duruyosun valla sekerim. hafif capta mericlik yapip isin aslini ögren, iliski durumlari nasilmis vs. hani bunu herkes yapar, bu potansiyel cogu kiside var da mericlik ismi altinda olunca fena geliyo tabi kulaga. ya yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Hangi kiz olursa olsun, arkasindan sessizce yaklasip ensesine üfliyceksin. Kiz senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 lamamama said: y kızına gelelim, 6 aydır muhabbet falan ediyoruz, zamanla arttı. bana en çok ilgi gösteren kız diyebilirim. ancak cinsellikten öte bir şey hissetmiyorum. sadece yatağa atmayı da beceremem sanıyorum. becerebilsem fena olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben o kadar kiz tanimiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 y yi bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sakın x i seçme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar