Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret Doluyum!

Othranx

Öne çıkan mesajlar

said:
HellWalker, 04 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
Dövemiceksen Emaneti çek..
Okulda 100 kiloluk ayı ve arkları hepsi benle uraşıo.
Bi gün sokakta gördüm onnarı.birden bana daldılar,cepte çakı vardı :),şişkonun suratını çizdim bi tanesinin koluna girdi.Karakolda bitti olay neyseki çok önemli yaralar değilmiş.Adımız okulda piskopata çıktı..

yh bea bide yüzünü cizdim dion olm bi adamın yüzüne faca atmanıun cezası neredeyse adfam öldürmek kadar sen o işin karakolda biticeginimi sanıon... adam davacı olması kamu davası oluo gene yiyon kalın hıyarı yani bu işler boş işler szde delikanlılık sanal delikanlılık olmas delikanlılıkta kavgayla olmas sana dokunmuosa ucu girişmicen eger giriseceksende en ii si atalrın taktigi cok kişilermi birine vurucan kacıcan ama delikanlı adamın kavga son tercigi olmalıdır... bende lamaya katılıom hersey kavga ile cözülmes. öle cözenlerinde düsmanı birikir sonra görürsünüz kavgaya cözebilmeyi adamlar seni bi çözer şeker su karısımı olursun[signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi topicin sadece ilk sayfasını okudum. Diğer sayfalarda olay çözüme ulaştımı bilmiyorum. Hayatta okuyamam bu saatte 10 sayfa. :) Eğer halen çözüm yoksa, birkaç fikrim var...

Birincisi; eğer adam seni 2 kez tehdit etmişse, bu o adamın fos olduğunun bir göstergesi olabilir. Yani dövebileceğine inanan adam, direk döver. En iyi ihtimalle bir kere uyardıktan sonra döver. Dövmediğine göre, o da böyle bir çözüm istemiyor, yada tırsıyor.

İkincisi; çek kenara konuş. Böyle adamlar konuşmaya başladıktan 1-2 dakka sonra "sen de haklısın da işte şöyle de böyle" demeye başlar... ;)

Üçüncüsü, dayağını ye efendi gibi, eğer tırsıyorsan... Ben de geçmişte hiç kavga etmedim kanlı, morartılı... Tabi itişmeler hep olur ama, sonrası hiç gelmedi. Çünkü konuşmasını bilirim. Eğer ben haklıysam, adama bin tane şey anlatır, özür diletirim... Haksızsam, özür dilemesini bilirim...

En kötü ihtimal, eğer dayağı yer için acırsa, gururun için bir görünürüz bu adama... :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

kawga etmeyin dierek olayı çok kolay bişemiş gibi gördüğünüz anlaşılıyo
ben de kawga etmeyi sewmem şiddet zaten çok çocuksu bişe gibi gelir bana aslında. çünkü genelde çocukluğunda dayak yiyen insanlar şiddete başwurmak isterler küçükken yüzlerce defa dayak yemenin werdiği duyguyla

ama burda konu farklı. adamın çok sewdiği bi arkadaşı, hem de bi kız, yani korunması gereken bi şahsiyet söz konusu. benim de aynı seninki gibi hatta seninkinden daha da öte kankam olan bi kız arkadaşım war. şahsen bi tane adam elini kolunu sallaya sallaya gelip bana "onla bi daha görüşmiceksin" derse "sen kim oluyosun da benim 11 senelik ark ımı benden ayırıyosun, sen daha dünkü boksun" derim açıkçası. sonucunun ne olucağı önemli deil derim bunu. hatta adam üstüne daha da sinirlendiricek şeyler söylerse dünyayı da dar ederim adama. o kim ki artık ilgisinin kalmadığı kız için kısıtlama getiriyo?

ha ama "bu yol bana uymaz, mağlup olmaktan çekiniyorum gene de" dersen de bikaç çözüm yolu mewcut. arkadaşını al yanına we adamın yanına gidip konuşun, hayatınızdan tamamen çıkmasını isteyin.
yok adam seni döwmekte kararlıysa biraz kendinden farklı bi kişilik gibi görün. kendini bulaşılmaması gereken bi adam gibi göster. ama elinin kolunun uzun olması, çok tanıdığının olması şeklinde değil kesinlikle. ne biliyim kendini psikopat gibi gösterebilirsin mesela, hiçbişeyden korkmaz bi adam gibi gösterebilirsin vsvs..

ama arkadaşına gerçekten değer weriyosan we bu belanın seni we onu üzmesine dewam etmesini istemiyosan bunlardan birini yapman lazım. hatta şu ana kadar nası yapmadın anlamıyorum. adam dağdan gelip bağdakini kowmaya çalışıyo, ayrıldığı kızın koruyucusu olmaya çalışıyo ya işe bak. o kişi sensin, yani onun koruyucusu olan kişi, onun arkadaşı olarak. bak ben de dellendim şimdi ya[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Eylül 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gitmene izin wermezse mücadele etmelisin. gerek okul hayatında, gerek iş hayatında işini engelleyen bişe karşına çıkarsa "ha tamam ya neyse ne" diyip işini bırakıyo musun yoksa mücadele ediyo musun?

hah bu da aynı durum işte, mücadele ediceksin.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Eylül 2004 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 04 Eylül 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
gittik arkadaşın arabadan ilaç aldık bermidon mu ne ağrı kesici bişii varya.
ondan aldık gittik herife al dedim tanesi 15 kalitelidir.
verdik 3 tane arkadaşıda geldi 2 tanede ona verdik.
hapçıları tokatladık =)
sonra biz gittik meğerse anlamışlar şimdi bizi arıyorlar
tanıdıkları herifi tartaklamışlar biraz
benle arkadaşın peşindeler şimdi adam diomuş oyucam edicem telefon açtı
dedim sülaleni ben oyucam sen bekle dedim.
ama bizim elamanların abilerimin hepsi tatilde
napcaz bilmiyoruz =)

Zuahahha walla süpermiş iyi iş almışsın başına ne diyim.
Diğer olay içinde adam bariz odun(loser da diyebiliriz), senin önünde düzgün bir gelecek var adamın önünde en fazla kereste olma ihtimali var. Adam gibi konuşabilirsin, salağa yatabilirsin, veya hiç ziklemeye bilirsin. Uo ile gerçek hayatta pvp öğrenilmediğinden kendine güvenmiyorsan kavgaya filan bulaşma, yok sen onu dövdüreceni yok o seni dövdürecek, sidik yarışına dönüyor resmen. Öss filanda var hazır salla gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

kavga her zaman en son cozum olmalidir. Hic bir zaman kavga etmeye calisma (eger tuvalette sikistirilmazsan o ayri o zaman edeceksin :P) . Ben az kavga ettimedim. (kavgalarda hic cakiydi bicakti olmadi neyseki. Okadar ciddilesmedi ilerdede umarim olmaz) Simdiye kadar hic dayak yemedim. Bunun tek nedenide kavga edecegim adamlari iyi secmemdi. Eger gucun yetecekse yinede bunu belli etme birak adam seni dovebilecegini sansin, sonra kavga kesinlestiyse ne yap et ilk hamleyi sen yap. Eger okul kavgasiysa falan tekme tokat dal ama kafa atma (burnuna fln bisi olur sonra basin belaya girer) eger disardaysan adami oldurmek disinda :P ne yaprsan yap kafayida gom hayalarinada vur ama kendini koru! eger gucun yetmeyecegini dusunuyorsan 2 durum var :P 1. durum: karsinda 1 adam varsa eger cok kritik bir yere vurmayi basarirsan ondan gucsuz olsan bile kazanirsin. basaramazsan hem ilk hamleyi senin yaptigin icin sinirlenir hemde onceki mevzudan sinirlidir, gecmis olsun! :P 2. durum karsinda 1 den fazla adam vardir zaten gucun 1 ine yetmiyorsa digerine hic yetmez kacabiliyosan kac (sonra sana delikanli adam kacmaz seyi cekmesinler, cekerlerse ulan delikanli adam diyosunuz delikanli adam 1 kiseye x kisi dalarmi? dersin ve kacmanin sagladigi dezaavantajlarin en onemlisinden kurtulursun dorura dogru) :P kacamiyorsan sen hic vurma cunku onlara sen ne kadar vurursan sana onun 5 katini vururlar zaten bariz biraz dovdukten sonra aci çektirmeyede çalismazlar heralde bu onlarin psikopatlik derecesine baglidir ama ortalama turk standartlarina gore :P yere indirirler en fazla yerde 1 tekme yersin sonra birakirlar ama derler bidah onume cikma gibisinden son tehdidide etmeden birakmazlar. Ama dedigim gibi ilk hep konusmaya calis ve is buyurse senin hep ben konusmaya calistim onlar beni tahrik etti kendimi savunmaya calistim diyebilme sansin olur. Kavga kotu birseydir o anda salgilanan adrenalinin tadi kotudur. Moralin eger psikopat degilsen bozulur. Ne olursa olsun gunun kotu gecer. Birkac durum daha var adamlarin elinde bicak ve saldirmaya niyetliler. oyle bir olay hic basima gelmedi umarimda gelmez o zaman gercekten kac cunku vucudun cok kotu duruma dusebilir kotu bir yerine gelirse sakat kalabilirsin cok tehlikelidir. 2. durum vardir yine: tek kisidir elinden geldigince elini kolunu salla vuruyomus gibi yap havayi tekmele fln adami darbe indirmekten kaçindir. sonra kac 2. durum cok kisidir o zaman ne yapilir? yine 2 dyum olur 1. kacabiliyorsan kac 2.kacacak yer yoktur ne yapilabilir? o duruma nasil düstün? gecmis olsun iki elinle yuzunu simsiki kapat en cok yara alabilecegin yer orasidir. Cakilar cok rahat girmez deriye kiyafet fln da var girde bile cok fazla sakatlayamazlar o kadar derine inemezler bir bicak daha etkilidir ama (çok biliyorum ya :P) yuz cok tehlikelidir azicik goze surttumu direk kör :( dikkatli ol simsiki kapan bacaklarini karnina cek ki kasiklarindan bicaklasinlar :P gecmis olsun valla iste kavga boylede sonuclanabilir hep sakin risk vardir yine bir cesit kumardir...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Blöf at. Dayının "Dudak Altan" olduğunu yaysın birkaç arkadaşın. Genelde tırsarlar. Hatta bu lakabı da dövdüklerinin üst dudağını jiletle yardığı için aldığını desinler.
Veya en temizi güzel bir dayak yedirt kendine sonra polise git onlar adam ederler onu en güzel şekilde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 04 Eylül 2004 03:34 tarihinde demiş ki:
nameless ın taktık süperdir yap bak...
bana küçükkene öretmişlerdi

gidiorum "gel arkidiş olalım" diorum suratı ortalıyorum böyle hafif gülümsemeyle tüm iyiliğimle yaklaşıyorum avuçlarımı yanaklarına yapıştırıyorum eywallah arkadaşız diorum

çotankkkk die oturtuom kafayı burnu kırılıyor katırt die ses gelio kan boşalıyor
zaten o adam lale oluyor

tabi adam saliselik bi hareketle kafayı eğerse
sen hollanda lalesi olursun

hehehe hollada lalesi mi başka birşey lalesi mi bilemem. Ama bildiğim birşey arkadaşın kavga tecrübesi ile buruna atacağı kafayı tutturma %si ters orantılı olacaktır. Birde aklında olsun insana vurmayı planlamakla vurmak arasında çok fark vardır. Yani bi kafa atayım dersin ve tut ki attın. Sonrasını getirmedin mi bir anlamı olmaz yani ağzı burnu kanayan ve nefes alırken köpükler çıkarak aynı zaman inleyip küfür eden birine birkaç şey daha yapman lazımm ki bir daha rahatsız etmesin. Ama işte o durumdakine vurmak her delikanlının harcı değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

:) Zegna bu aralar sineğe fiske bile atmasın heheh.

*Hakim bey biliyorum daha yeni başka bir olaydan sizinle görüşmüştük ama bu arkadaş Paticikten biri ve sıkıntısı vardı bende ...
-Pasifik ne Zegnacığım. Sana güzelinden 1 ay hapis yazayım. Okyanusu pasifiği gör orda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

yok beyler ya ciddi,hayatta alamam teketekte, öyle psikopat görünme gibi olasılıklar da yok,adamla 3 yıldır aynı okuldayız,4. yıl bu yıl;hayatımda birine kafa atmış değilim, ilk hamleyi de yapabileceğimi sanmıyorum,ama düşündüğüm şu; bi kez dayak yiyecem sanırım eninde sonunda,ondan sonra da dershane çıkışı mı olur artık bilemem, o öpülecek, sonrası Allah kerim ne diyeyim![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek istiyosun sen ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Eylül 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
Othranx, buyumeyi denesene. belki gerek kalmaz bu kadar zahmete...

harbi adam bombalamıs kacmıs ne demek bu ya.
beyler bu ark bizden yardım istemiş siz dahada kafasını karıstırmıssınız. biri kafa at biri adam topla biri kavga etme biri kac biri saklan ne lan bu cocuk napsın bende anlamadım aslında sayıklarınızda mantıklı bu cocuga bi şekilde yardım edin ama allah rızası için herkafadan degil aklı basında olan insanlar tarafından eger kavga olursa bu kısır döngü döner döndügü kadar mallık yapmıyalım[signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...