bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Spexy, 04 Eylül 2004 11:29 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 04 Eylül 2004 11:27 tarihinde demiş ki: Çok ayıp kavga medeniyetsizliğin göstergesidir... Yıl 2004 kavga mı edicez? lütfen hayvanlar bile artık koklaşarak anlaşıyor... ayıp ama cocuk kavga etmek iştemiş yani söyle anlatıım karsımızdaki ne insan ne hayvan bi nevi dayakla beslenen olgunlasmamamıs hıyar Evlat bu lafımı unutma... kötüye kötülükle karşılık verirsen o kötülük döner dolaşır yine sana gelir.. Ama Kötülüye iyilikle karşılık verirsen o iyilik ona en büyük ceza olur.... Tokat atana sen gül at...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 walla dogru bişiyler söglediginin farkındayım... Ama yanlıs olanlar o gülü attıgım kişinin bunu anlıyamaması. burada biri dayak yiyecek. ben sadece savundum ama diyorumki bence sen bu msjı yazan herkeden daha dogru seyler yazmıssın eger basından beri böle davranırsan zaten sana kimse bişi diyemes[signature][hline]:))))) [Bu mesaj Spexy tarafından 04 Eylül 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 biri $u spexy durdursun yoksa bu kopar :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 koptum bile ama black hızımı kesti :)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yuh yuh be yuh bak bıze de oldu hepsı tek care sogle mahalleden fln arkası guclu olan ıkı yapılı kısı ıle cocuga bı gorun okı yane senın ogle tıplerle arkadas , cete uyesı fln sansın sonra bak yanına yaklasabılıomu benımde boyun kısa ama bogle bısı olunca alıom yanıma mersınn en belalı okullarından 2 kısı onlar warken (kı kendısı belalı ıse kesın tanıodur onları) bakbakalım bısı yapabılıomu ama su da oldu bızım okulda lıse 1 ler 2 ler kawga ettı sonra kawga okul dısına tasında okuldada garıp tıpler war bogle elı uzun ıste lıse 2 ler adam cagırmıs bızımkıler de cagırdıkları adamları tanıomus o cagırılan adamlar donmus bızımkılerın yanına yane lıse ıkıler kendı cagırdıklarından dayak yedıler )))) ıste bogle ama bence kawga etme sogle dedıgım gıbı belalı sayılabılecek ıkı okuz ıle gıt yanlarına bak bı daha ne kawgası ne tehdıtı ??? yane kawga cıkartıp dowdurme ama dowulmusten beter et yada ınternetten msj ıle yanlıs adama karısıonuz fln de hanı su arayan numarayı gostermeyen programlarla ))) odu kopuo mesela gonderene mafıa yazıon sonra msj atıon eskı nokıalarda dırek mafıa cıkıo yenı bı telefonu warsa o zman sanırım 20014465416841 gıbı bı numara cıkıo senı bulamaz ama sen de adamı korkutmus olursun ha adam gelıp sen mı cektın lan bu msj ı derse bı arkadasım wardı bı ara sordu warmı karısan bende bu olayı anlattım dersın daha bı korkar[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Çek abi tineri kralı gelse alırsın aşşağıya[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ne bu Paticik Karakol buluşması mı düzenleniyor? Peki sen gidip o herifi döversen senin o kırodan ne farkın kalır?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 mevzu boys iş başında...![signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yaw kawga yapma yane bu olayın sonu yok tek dowemıosan adam toplayacaksan o da toplar bogle surup gıder ama korkutmak en ıyı yol cunku o da dırek dalıp dowmedıse senı korkutmaya calısdıysa o da aynı olaydan 2 kat korkar bence bul bu lıseden mahalleden gıdıp desınler hoppp bu bızım arkadasımız adam ol bu cocugun yanında ogle artızlık yapma ))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kız için adam dövülmez,kız bu gün var yarın yok ama vücudunda taşıyacağın yaralar hep kalır.çok yakın bi arkadaşım zamanında yaptı vücudunda bıçak yaraları fln sakat işler bunlar. öfkeyle hareket etme hırsına yenik düşme belki bi gazla yapıcağın şeyler hayatını değiştirecek. aklını başına topla derim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Herkes Tyler Durden olmuş be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Estel_Anorien, 04 Eylül 2004 11:53 tarihinde demiş ki: Peki sen gidip o herifi döversen senin o kırodan ne farkın kalır? doğru.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kız senle çıkıcaksa git döv yok hayır çıkmıcaksa napcaksın 2 gün sonra satışa gelirsin zaten değmez bence...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dogru gaza gelmisiz :))) arklar bu iş tiner le veya taktikle olmas paticikten biri dayak yicek oda forumu acan sahıs yada kızdan uzaklasacan bi sorum var Sen bu kızı sevion mu? biraz özel kactı ama mrk işte[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bakınız "dostum" demiş ilk mesajında. potansiyel sevgili birşey yok orada.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok abi bence bu çocuk kızı sevmiyo.sevse çoktan gidip bu işi bitirir babanın ağzını burnunu dağıtırdı ha ben karışmam...:hmm:[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Arkadaşım bunu kendi başına nasıL çözersin bak yardımda bulunayım o seni tehdit eden çocuğun yanına git sakin bir şekilde konuşmaya başla çocukla çok sakin ol o anda çocuğun o kız hakkındaki düşüncelerini öğren onu şu anda kimse bilemiyordur belkide kız arkadaşını harbiden seviyordur direk ağzını burnunu koordinant falan saçma ne demişler Insanlar konuşa konuşa , hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır... Bide şu yaşıma kadar şu laf ile büyüdüm ; bir kız için kavga edilmez bu lafı sakın unutma.. Bir gün bakarsın kavga ettiğin o kız seni yarı yoLda bırakır neyse konu başka yerlere sapmadan kapatıyım dediğim gibi KONUŞMALISIN EN İYİ ÇÖZÜM BUDUR ARKADAŞIM Hadi sana kolay gelsin dikkat et kendine..[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: paspatur, 04 Eylül 2004 12:08 tarihinde demiş ki: yok abi bence bu çocuk kızı sevmiyo.sevse çoktan gidip bu işi bitirir babanın ağzını burnunu dağıtırdı ha ben karışmam...:hmm: bu msj ben okudum gaza geldim bea :)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Herkes benim kafadan demekki gördün mü kız milletine güvenilmez arkadaşım diyorlar ya 2 gün sonra satışa uğrarsın bunnar kız milletinin huyudur senden daha iiyi bir arkadaş bulur seni satar nefretini ve kinini yenmeye çalış bu kavga işleri saçma şeyler şu anda bir yara aldığını düşün allah korusun kimsenin başına vermesinde bundan uzun süre sonra o yaraya baktığında o sahış için neler yapmıştım diceksin ama etrafına bakıcaksın ki o sahış yok sonrada diceksin ki ben zamanında ne salaklık yapmışım en güzeli konuşmalısın dostum ...[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bak şimdi ben bi daa okudum harbi bende gaza geldim ha... heüheh... :lol:[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Narmolanya, 04 Eylül 2004 12:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşım bunu kendi başına nasıL çözersin bak yardımda bulunayım o seni tehdit eden çocuğun yanına git sakin bir şekilde konuşmaya başla çocukla çok sakin ol o anda çocuğun o kız hakkındaki düşüncelerini öğren onu şu anda kimse bilemiyordur belkide kız arkadaşını harbiden seviyordur direk ağzını burnunu koordinant falan saçma ne demişler Insanlar konuşa konuşa , hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır... Bide şu yaşıma kadar şu laf ile büyüdüm ; bir kız için kavga edilmez bu lafı sakın unutma.. Bir gün bakarsın kavga ettiğin o kız seni yarı yoLda bırakır neyse konu başka yerlere sapmadan kapatıyım dediğim gibi KONUŞMALISIN EN İYİ ÇÖZÜM BUDUR ARKADAŞIM Hadi sana kolay gelsin dikkat et kendine.. bi de bu msja ek olarak bi kız için sakın erkek arklarınıda satma onlar senin yanında herzaman biraz alakasız bi yere yazdım önemli ayrılınca kız degil erkek var walla blkide bu kız erkegi kıskandırmak için senle gezio nereden bilion oda olabilir(yazdım oynadım ya)[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Othranx, 04 Eylül 2004 00:43 tarihinde demiş ki: çok iyi bir dostum(kız)ın! Çok iyi dostun mu yoksa kıza asılıyor musun? Önce buna bir açıklık getirelim. Sonra devam edersin.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dosttan sevgili olmaz baştan söyliyimde:-p[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kanki ayağı döt ayağı kardeşim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kanki nedir ya. dost olmak nedir onu bile unutmuşsunuz.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar