Lixad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Orhan kardeş yanlış yapmışsın orda seni tehtid ettiğinde hele bide elini kaldırdıysa allah ne verdiyse dalcaktın. Şu ana kadar hep böyle yaptım ve bir kez daha ne tehtid edildim ne bişi oldu. Ha cüsse olarak baya iri biriyim ama genelde ç.ok farketmiyor. Hatta o daldığında birde dayak yersen süper oluyor adam korkmadığını anlıyor etraftanda hemen ayırıyorlar zaten en kötü bir kaç yara bere oluyor. Adamın sakatlık derecesini bilmiyorum bıçak fln taşımaz heralde?[signature][hline]Alma? Mater?
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hee dayak yiyeceksen en azından bir iki tane geçir ki kimi dövdüklerini hatırlasınlar. Zaten senin yol dayağa doğru gider :p Sen yumruk falan çaış şimdiden. Arkadaşlarından ikisi kolunu tutsun. O sırada sen önündeki 3. arkadaşın kasıklarına tekme geçirmeyi dene. Antreman olsun. Ama arkadaşalrı vardiyalı olarak 3. kişi yapki hepsi kısır kalsın :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben geliyorum izmire göster çocugu bana ben döverim
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şu ameliyat olayım olmasa okul açılmadan bir uğramak isterdim izmir'e :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bilgisayar gençliği olmakla ne alakası varsa artık... Bilgisayar gençliği ne demekse artık... Hayatında kimseyi mi dövmedin?Hayatında hiç mi dayak yemedin nedir yani?[signature][hline]All this pain is an illusion
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya bizim arkadaş var 1.92 90 kilo istermisin gelsin 9 eylülü kazandıydı oraya uğrarsam =) getirirm bütün kavgalarıma onunla girerdim[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nukemın lafı doru ben kavga ediceğim adamı asla uyarmadım bu zaman kadar kimsede yapmıyor sanırım. çook sıkılıyorum buarada ben =)[signature][hline]tuana...
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 İlla döveceksen, Taktik 4: Konuşurken kolunu adamın omzuna at. Birden dizini kasıklarına indir (kaldır?). İki büklüm olunca da yanındakilere giriş ( "Crooom!!" ). Yok tek geldiyse ya topukla (30 kişi geldilerse de topukla :)) ya da olayı abartıp iki elinle kafasını tut, dizini burnuna geçir. Yerlerde sürünürken tekme atması da zevkli olur sanırım. (Denemedim) Ufak adamsan kritik yerlere dalıcan yani. Ama bence olayı çok abartmadan bir iki ciddi hasar verdikten sonra tüymek en iyisi. Bu arada topic kitlenicek gibi geliyor bana. Maganda yetiştiriyoruz, ayıp be! :-)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 04 Eylül 2004 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya denyoluk oşaylarına girşleroluyor döveceksen kendin döv,tek başına,dövemiyorsanda bırak git. sen arkadşlarını çağırırsan oda kendininkileri cağırır,ama tek başına dövsen o herifin ark çağırma şansı düşer.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu arada bi yorum gözümden kaçmış "bilgisayar genciyz ya" eahm arkadaşım alınma ama "de get" yani bea çok yanlış. youth of the natiooooon!!!![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne demek bu simdi . adami senin yerine bizim mi dovmemizi istiyorsun anlayamadim eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Abi salla, eğer sen kaslı, adamı bir çırpıda dövebilen erkek isteyen kızların yanında takılıyosan bilemem de, bana olmuştur o olay. Pek takmıyacaksın, şapkasız çıkmayacaksın diyorsamda buna aldırış etmemen senin lehine sonuçlanabilir.. (uykusuz geceler bi kaç cümleden sonra beyinde bad sector yaratıyo tezini ispatlamam için bu yazıyı yazmalıydım demem kendime ihanet olur.)[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nefretini püskürt o zaman ne diyim :) gerçi geç görmüşüm biraz topic'i. olmadı beni kiralarsın iki ok sıkarım topuğuna adamın. mahallede assassin hüseyin derler bana. şaka bi yana llama bi laf eylemiş, dayak yiyceğini bilsende dalıcaksın diye. ha değer mi deymez mi orası sana kalmış othranx'çım :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Llama, 04 Eylül 2004 01:03 tarihinde demiş ki: mklde ogrendım kavga cıktıgında oyle cıkısa gel degıldı yada arkadaslarını topal gel degıldı adam sana posta koydumu dayak yıcegını bılsen bıle dalarsın orda adam posta koydu ıse kafa cakıcaktı bı tane yesık yadak ne olcak burun kırılır ıglesır kol kırılır ıglesır YA ONUR KIRILDIMI ? lama işte artık öle degil cok sey degişti. Belki herkes orada dalmak istio yanlı bazı kurallar buna izin vermio disiplin arttı artık cıkısta bile bişeyler yapmak zor önemli olan bu adama nassıl yardım edebilecegimiz. Öncelikle biraz sert görünmen gerekirdi sen ipleri basından salmıssın birde kardesim cevren olucak böyle işlerde hani arkanı kullnamının ii bişi oldugunu sölemiyorum ama öle olsaydı bu adam gelip sana bunları söyleeyemesdi[signature][hline]:)))))
hasansemre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Git delikanlı gibi dayağını ye gel. Kafa tut girişirse dayağı yer eve dönersin, girişmezse dayak yemeden eve dönersin ama yok ben dayak yemek istemiyorum dersen al arkadaşlarını bul elemanı gerekirse pusuya al 5-10 katlı bir binadan kaba yerini merdivenlere vura vura ama her birine vura vura indirin bak bidaha yanına geliyomu zaten bi daha gelebilirse bilki öldürmek için geliyor :PpPp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Solufain, 04 Eylül 2004 03:52 tarihinde demiş ki: Hee dayak yiyeceksen en azından bir iki tane geçir ki kimi dövdüklerini hatırlasınlar. Zaten senin yol dayağa doğru gider :p Sen yumruk falan çaış şimdiden. Arkadaşlarından ikisi kolunu tutsun. O sırada sen önündeki 3. arkadaşın kasıklarına tekme geçirmeyi dene. Antreman olsun. Ama arkadaşalrı vardiyalı olarak 3. kişi yapki hepsi kısır kalsın :P dayak yemeden iki tane gecirki seni her yakadıkları yerde bidaha dövsünler abi en iiyi cözüm kemer kemerin demir baslıgıyla 2 defa kafasına gecir adam uymuluo ama kafa taktigide ii ama senin kacmana izin verilmeyebilir yani o bakımdan[signature][hline]:)))))
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 beyler adam belliki bunarı yapamıcak belli hani paticik ailesine yen katıldım ama bu adama yardım edelim bi ara kalabalık göstersek kendimizi yeter bi izmir istilası daha yapalım adama bi cıkartma yapalım bence iii olur ne kaybetceniz iilik yaparsınız hem stresste dagıtırsınız o walla böylwe büyük bi kavgaya girmeyeli 3 hafta da olmustu ii olur valla ben warım!!!abi yardım ederis dien olursa bilmiom[signature][hline]:)))))
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 karakol fantezimiz gerçek olur ne güzel.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Saeros, 04 Eylül 2004 11:06 tarihinde demiş ki: karakol fantezimiz gerçek olur ne güzel. sen bizi okadar görünce kavgamı cıkacagını düşünüon toplu bir tehtit bu sadece hem karakolluk olunsa bile biz haklıyız tehtit edilen bizim taraf ama kafanı yorma ben hiçbir kavgada karakolluk olmadım.... Sen olduysan bilemem sadece tehdit diom aaa yoldan gectik cocugu gördük konuoz okadar kapish?[signature][hline]:)))))
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 diz kapağına beklemediği anda okkalı bir tekme at ağağının tabanıyla büyük ihtimalle kırılır ve bir daha yürüyemez[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kafasına piyano at :lol:[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! [Bu mesaj paspatur tarafından 04 Eylül 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 04 Eylül 2004 11:18 tarihinde demiş ki: diz kapağına beklemediği anda okkalı bir tekme at ağağının tabanıyla büyük ihtimalle kırılır ve bir daha yürüyemez proxa onları yapabilse buraya yazmadı... Cocugun kendine güveni yok[signature][hline]:)))))
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Çok ayıp kavga medeniyetsizliğin göstergesidir... Yıl 2004 kavga mı edicez? lütfen hayvanlar bile artık koklaşarak anlaşıyor...[signature][hline]tuana...
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: blackchaos, 04 Eylül 2004 11:27 tarihinde demiş ki: Çok ayıp kavga medeniyetsizliğin göstergesidir... Yıl 2004 kavga mı edicez? lütfen hayvanlar bile artık koklaşarak anlaşıyor... ayıp ama cocuk kavga etmek iştemiş yani söyle anlatıım karsımızdaki ne insan ne hayvan bi nevi dayakla beslenen olgunlasmamamıs hıyar[signature][hline]:)))))
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Atatürk orduyu kurduğunda hangisi biliyordu silah tutmasını? devletin kasasında tek kuruş para yoktu. Ülke işgal altında vatanın her toprağı bölüşülmüş. Hiçbiri anasının karnında öğrenmedi bunları Çıktılar Aslanlar gibi Delikanlılar gibi göğüslerini gere gere 5bin kişiye bin kişi karşılık koyarak savaştılar. Güven değildi bu. Yürekti. Yürrrüüü beaa!!! "Çanakkale savaşında askerler cepheye mühimmat taşıyorlar.Her taraf düşman kaynıyor.Sonra Ali Çavuş bomba almak için merdivenleri çıkıyor. 300 kiloluk bomba Ali Çavuş ise 70 kilo flm. Ama buna rağmen öyle bir güven öyle bir yürek geliyorki onu kaldırıyor merdivenlerden indirip topçulara veriyor.O atılan bombayla düşman gemisi patlatılıyor. Savaş bittikten sonra bu efsaneyi duyan gazeteciler Ali Çavuş a gidiyor. -Ali Çavuş şunu bidaha kaldırda bi fotoğraf çekelim diyorlar Ali Çavuş da -Şimdi kalkmaz ama bana o anı yine yaşatın yine kaldırıyım... eywallah dio gazeteciler gidio[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar