di Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ... ofiste teknik ekip icin ayrilmis masaj koltugu, priceless. Az daha kalsam ustunde horul horul uyurdum valla. =)
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Aha Turk kahvesi geldi bi de yanina. Elemanlar yapmislar. Basima bir sey mi gelecek nedir, pek guzel geciyor gun. =)
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Red said: mutlu son yoksa napcaz masajı Hacim durumun nedir bilmiyorum da yogun is hayatin olsun, ustune IT'ci ol, sonra goreyim ben seni. =)
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 IT nedir abi yorgunluk mu buda? seni arazilerde görelim bi de.
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bloodless said: IT nedir abi yorgunluk mu buda? seni arazilerde görelim bi de. Cok talihsiz bi soylem bu. =)
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 di sen samsung flatofiste mi çalışıyorsun ? öyleyse atillayı tanıyor musun ?
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Flatofis'teyim de Samsung'da degilim abi. Bi ust kattayim. =)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 di said: Bloodless said: IT nedir abi yorgunluk mu buda? seni arazilerde görelim bi de. Cok talihsiz bi soylem bu. =) Ekip sürekli çalıştığı için her zaman arayabiliyorlar. + son 9 gün boyunca sabahladım (yatma saatim 4-7 arası değişti) + gündüz (öğlen) ofise de geldim. aha sana. :D daha bi sürü de işim var halen.
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bir bayanın narin elleri varken neden makine kullanılsın ki?
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bloodless said: vibro yaramış sana =) auhuauhauhh
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben alışveriş merkezlerinde dedeleri görüyorum uyuyakalmış.. onlar çok tatlı oluyolar pasdsds
hiposin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 gecko said: BENDE İSTİYOM ONLARDAN verdim gitti
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 di said: Red said: mutlu son yoksa napcaz masajı Hacim durumun nedir bilmiyorum da yogun is hayatin olsun, ustune IT'ci ol, sonra goreyim ben seni. =) it ci olmaya gerek yok "yoğun iş hayatı" sürekli masaj ihtiyacı içerisinde olmak için yeterli.
Öne çıkan mesajlar