snarveien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Beyler iyi geceler aklıma geldi sormak istedim de cs 1.6 oynayanlardan öğrenebilir miyim oyuna giriyorum video ayarlarından eger widescreen i seçmezsem normal olarak oynarsam ekran tam ortaya geliyor iki yan tarafta da siyahlık oluyor yani oyun ekranın tamamını kaplamıyor yanlardan 2 siyah kalın çizgi çekik bi vaziyette oynuyorum. Yardımcı olabilicek var mı acaba? İyi geceler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Güncelde kalsa da gören biri yardımcı olsa. Bu arada FPS bölümüne açmadım pek bi başlık yok o bölümde o yüzden b.oyunlarına açtım kusura bakma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pek bir başlık yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Demekki ekranın widescreen. widescreen'i seç o zaman? gibi cevaplar alman olası. ki madem ekranın widescreen, o zaman widescreeni seçip oynayacaksın. Düz mantık aslında bak düşünmek çok kolay bunu gerçekten. sadece inan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 monitör ayarlarından olabilir, ben 22inç widescreen monitörümde mesela cs 1.6'yı 800*600 oynuyordum ve yanlarda boşluk olmuyordu. ama ws monitörde bi ayar var 16:9 veya 16:10'u 4:3'e getiriyor ve öyle boşluklar olmasına neden oluyor. o ayar açık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 need more input. Senin monitör widescreen mi? Ne yapmak istiyorsun anlamadım ki? Widescreen'in varda 4:3 oynayıp bar mı istiyorsun? 4:3 yada 5:4 monitör varda o görüntüyü dahi mi sıkıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kendimi bildim bileli notebooktan oynuyorum 1.6yı. Doğal olarak da harici bi monitör yok. O ayarların yerini bulmam lazım. Yani şimdi şöyle ki durum; 800x600, 640x480, 1024x748 gibi boyutlarda oynayamıyorum hiçbi şekilde oyunu. Eğer bu dediğim şekilde oynarsam oyun içinde ekranda sağ ve sol yanlarda(yukarısı ve aşşağısı hariç) siyah kalın çizgiler çıkıyo sanki oyunu kare bi şekilde oynuyomuşum gibi geliyor. Böyle olmaması için ben de mecburen widescreen seçeneğini seçiyorum yanlardaki siyahlıklar anca bu şekilde kayboluyor. Normalde 640x480 oynuyodum öyle alışmıştım fakat şimdi mecburen 1280x800(widescreen) oynamak zorundayım. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arkadaş widescreen monitorde ( notebook ekranı ) 640x480 çözünürlüğü ekrana yaymak istiyor bir nevi 480 değişmeden 800x480 miş gibi olmasını istiyor ve bunu yaparken oyun içi ekran ayarlarının 4:3 ve 640x480 olarak kalmasını istiyor. Yani yanlardaki siyahlıklar olmadan 4:3lük görüntüyü çakma bir 16:9 a çevirmeye çalışıyor. eski laptopumda cs 1.6 oynarken 800x600 çözünürlükte oynuyordum ve yanlara direk uzatıyordu ama yeni laptopta hangi oyun olursa olsun gerçek görüntü veriyor ona göre fazla kalan yerleri siyah bırakıyor. Bence bunun çözümü ekran kartı ayarlarında yatıyor. Belki artık izin vermiyordur güncel sürücüler. Bunun için google a how to play 4:3 games in widescreen monitors gibi birşey yazabilirsin ya da cs 640 in wide gibi. Ama dediğim gibi içimden bir ses özellikle ATI nin görüntüyü yaymasını engellediğini söylüyor. Halen 1.6 oynamak ayrı bir başarıdır bana göre tebrik ederim geçende yükleyim akayım biraz dedim ama oyunu açıp oynamaya başlayınca başım dönmeye başladı gözlerim karardı yere yıkılmışım öyle kalktığımda elim beynimin verdiği komutları reddeterek fareyi tutmuyordu garip bir gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 widescreenle ilgili benimde bi sorunum var.widescreen 32bit yaptığımda masaüstüne atıyor sonra şu hata çıkıyor http://i54.tinypic.com/2nkp112.jpg normal ekran 32bit yaptığımda veya 16bit yaptığımda ise sorun olmuyor. win xp kullanıyorum,başka oyunlarda(wow,hon,fifa 11,pointblank,dragon age,crysis 2) widescreenle ilgili hiç bir sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bende de aynı sorun oluyodu, kapadım açtım falan. başta 1920 çıkmıyodu sonra wide yaptım çıktı falan. bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar