Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Rift?

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Neden RİFT?

Öncelikle 6 yıl wow oynadım.Wowdan TBC oynarken çok sıkıldım ve AOC aldım ağır baydı sonra Warhammer aldım ağır baydı 3.günde bıraktık.

Hep wow'daki oynanabilirliği aradım satın aldığım diğer oyunlarda ama bulamadım.Wowdaki hız,atmosfer pvpdeki kim kime ne atıyo belli olması,oyunda classınızla yapabildiğiniz anlık hareketler vs vs hepsi RİFT te var.Ayrıca bir çok class olmasıda ayrı bir eğlence katıyor oyuna.

Azeroth ve blizzardın sizi sömürmesinden kurtulmak istiyorsanız RİFT aoctanda warhammerdan da çok daha iyi bir oyun.Başlayın rahat edin :)
Sosyal ağlarda paylaş

pvp pve diye bi ayrim yok gir warfrontlara favor kas al end game itemlarini 1vs1 de adamı öttür, yada gir end game dungeona iyi heal yap,tanklık yap,dps yap. warfront sıktımı gir dungeona düsür itemi pvpde ak ak ak.

Onun dışında herkes wowla kıyaslıyo bende wowdan örnek vereyim, bırakıp tekrar başladıklarımı saymazsam eger 3 sene rahat wow oynamışımdır, ya burasıda wow da daha iyiydi diyebilecegim hiç bi olay yok riftte, wowdan artıları var eksileri yok.

İmba diye tabir edebilecegimiz soul sistemi var.

denedigim oyunlar arasında ne warhammer, ne age of conan, nede guild wars wowun oynanabilirliğine ufacık yaklaşamazken trion bunuda yapmış, oynanabilirlik mükemmel derece iyi.

wowda olmayan world pvp fazlasıyla var, şimdiye kadar cok gankladım cokta gank yedim lvlim 33 ilerde ne olur onuda ilerde bilir ilerde yazarım.

Dungeonlar 15 yaşındaki cocuklara hitap etmiyo zor.

Özellikle wow oyuncularına sesleniyorum denemeyen pişman olur.

Benden bu kadar kalın saglıcakla
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Red sıra bekleme falan yok ya.Biz imperium pvp serverındayız gayet güzel high pop lu server.Daha sıra beklemedik hiçbirimiz sabah yada akşam.

bende eski daocçuyum.Daoc havası var oyunda ondan sardı beni galiba.

abi ne alaka ya daocla . ikisinide oynuyorum. daocla uzaktan yakından alakası yok
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Barathrum said:

Red sıra bekleme falan yok ya.Biz imperium pvp serverındayız gayet güzel high pop lu server.Daha sıra beklemedik hiçbirimiz sabah yada akşam.

bende eski daocçuyum.Daoc havası var oyunda ondan sardı beni galiba.

abi ne alaka ya daocla . ikisinide oynuyorum. daocla uzaktan yakından alakası yok

Yukarıda yazdığım hala benim için geçerli.Daoc havası alıyorum .Ayrıca oyunun ses efektleri harika.Hp azaldığında kalp atışı sesleri geliyor,yanımda arı kovanı varmış,sanki odanın içinde arı uçuyordu okadar gerçekçi yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...