eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bi kaç insandan duydum niye alınmalı oynanmalı diye. bilmeyenler için herkes buraya bişiler yazsın ki kafasında soru işareti olanların ağzını burnunu kıralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de bilmiyorum oyunu ve başlamak istiyorum.şöyle geniş bi bilgilendirme olsa iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben başlarsam class sistemi ve eğer güzel oturttururlarsa endgame mass rvr ve idare eder pve için başlarım gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Neden RİFT? Öncelikle 6 yıl wow oynadım.Wowdan TBC oynarken çok sıkıldım ve AOC aldım ağır baydı sonra Warhammer aldım ağır baydı 3.günde bıraktık. Hep wow'daki oynanabilirliği aradım satın aldığım diğer oyunlarda ama bulamadım.Wowdaki hız,atmosfer pvpdeki kim kime ne atıyo belli olması,oyunda classınızla yapabildiğiniz anlık hareketler vs vs hepsi RİFT te var.Ayrıca bir çok class olmasıda ayrı bir eğlence katıyor oyuna. Azeroth ve blizzardın sizi sömürmesinden kurtulmak istiyorsanız RİFT aoctanda warhammerdan da çok daha iyi bir oyun.Başlayın rahat edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 valla bende başlıcam.fakat sorularım var.bu sıra beklemeye olayı falan devam edicek mi misal ayrıca daoctan beri mmo işine girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Red sıra bekleme falan yok ya.Biz imperium pvp serverındayız gayet güzel high pop lu server.Daha sıra beklemedik hiçbirimiz sabah yada akşam. bende eski daocçuyum.Daoc havası var oyunda ondan sardı beni galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 iyi o zaman ya.shoptoda 14 poundum vardı nereye harciyim diyordum rifte yatırırm 24 poundmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pvp pve diye bi ayrim yok gir warfrontlara favor kas al end game itemlarini 1vs1 de adamı öttür, yada gir end game dungeona iyi heal yap,tanklık yap,dps yap. warfront sıktımı gir dungeona düsür itemi pvpde ak ak ak. Onun dışında herkes wowla kıyaslıyo bende wowdan örnek vereyim, bırakıp tekrar başladıklarımı saymazsam eger 3 sene rahat wow oynamışımdır, ya burasıda wow da daha iyiydi diyebilecegim hiç bi olay yok riftte, wowdan artıları var eksileri yok. İmba diye tabir edebilecegimiz soul sistemi var. denedigim oyunlar arasında ne warhammer, ne age of conan, nede guild wars wowun oynanabilirliğine ufacık yaklaşamazken trion bunuda yapmış, oynanabilirlik mükemmel derece iyi. wowda olmayan world pvp fazlasıyla var, şimdiye kadar cok gankladım cokta gank yedim lvlim 33 ilerde ne olur onuda ilerde bilir ilerde yazarım. Dungeonlar 15 yaşındaki cocuklara hitap etmiyo zor. Özellikle wow oyuncularına sesleniyorum denemeyen pişman olur. Benden bu kadar kalın saglıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Shopto'da fiyat iyimiş. Güvenilir olduğunuda biliyorumda, postada kaybolmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 postacına güveniyorsan takipsiz al.yada 7 pound daha ekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ilk defa vurduğumu hissediyorum wow dan sonra ve yine ilk defa rüyamda oyun oynuyorum (aoc da da vuruyoduk yav) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ayrintilarda onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Conandaki vuruş hissini yakalamış mı ? Yoksa WoWdaki gibi havayı mı dövüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 çünkü ben buna değerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 cunki invasionlar,matrix class sistemi ve casual play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Barathrum said: Red sıra bekleme falan yok ya.Biz imperium pvp serverındayız gayet güzel high pop lu server.Daha sıra beklemedik hiçbirimiz sabah yada akşam. bende eski daocçuyum.Daoc havası var oyunda ondan sardı beni galiba. abi ne alaka ya daocla . ikisinide oynuyorum. daocla uzaktan yakından alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Balyoz alıp vursaydın adama daha iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 poopla said: Barathrum said: Red sıra bekleme falan yok ya.Biz imperium pvp serverındayız gayet güzel high pop lu server.Daha sıra beklemedik hiçbirimiz sabah yada akşam. bende eski daocçuyum.Daoc havası var oyunda ondan sardı beni galiba. abi ne alaka ya daocla . ikisinide oynuyorum. daocla uzaktan yakından alakası yok Yukarıda yazdığım hala benim için geçerli.Daoc havası alıyorum .Ayrıca oyunun ses efektleri harika.Hp azaldığında kalp atışı sesleri geliyor,yanımda arı kovanı varmış,sanki odanın içinde arı uçuyordu okadar gerçekçi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bir ultima değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya bi kere benim gönlümden geçen oyun hala AoC ama işte funcom faktörü oyuna bırakmama neden oldu. şimdi riftteyim. sagespire serverında bir sürü arkadaşlayız. güzel bir ortam var ;) keyifli ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 neden rift; çünkü aksam eve gelip yemek hazır olana kadar 2 wf atabiliyorum..Bekleme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fede said: çünkü ben buna değerim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Değişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar