kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 HA HA HA HA komik olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 wow'a ancak sex alternatif olabilir.. ya da mantı..ya da sex üzerine mantı..bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şu; ben türklerin oynayabileceği en üst düzeyde oynadım oyunu lafına da tav oluyorum. mal mı lan türkler, oynıcaksınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ama burning legion'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu saptırmadan devam edin ya da kilitleyelim, size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bir wow değil tabii ama kendine has özellikleri de yok değil: http://rift.zam.com/story.html?story=25466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 WoW'ı bu saatten sonra bitirecek (hatta direk olarak silecek) iki tane MMO var ama onları yapmayada kimsenin bulaşcağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sen yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Şimdi rogue talent ağacıda baktımda assasin tarafı wow da rogue oynayan için ayarlaması basit hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 her sene açılan bu konulara ben, yeni oyun ahanda deneyelim, ee fena değil ama oyuncu cok yok , dur bi wow forumuna konu açalım da 3-5 kişi gelsin de oyun oynayalım gözüyle bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 rifti savunanlar hemen seviyesizleşiyo ıııy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şu rifti savunanlar gibi bizde gidip rift bölümünde wowu savununca ban yiyoz troll diyolar kötü dedik diye oyunlarına. çalıntı diyoruz diye troll oluyoruz. bumu adalet bumu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 çalıntı olsa nolacak olm oyun sanki blizzarda çalışıyosun sanki senin emeğini çalıyolar sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 wowdan para kazanmadığımız nerden biliyosun ? belki gold satıyorum belki karakter satıyorum millete ? noldu ha ? tezgahı kapatmayın dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Masquerade said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 hayır belki ben blizzard gibi kapitalizmin kalbi olmuş bir şirketin oyunu yerine onu taklit eden bir oyunu oynamak istiyorum. buna getireceğiniz eleştirileri de okumayıp kendimi rahatlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 insanlara iyilikte yaramıyo. para dağıtmayı çok seviyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Sonu olmayan bir tartışma, sonuçta zevk/renk meselesi. Daha fazla uzatıp, iyice saptırmaya gerek yok. Kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar