Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Dartanian said: Abi ahahahaha ama 9 ile mhpnin alakasını anlayamadım ben karambole yaşıyorsunuz anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Dokuz değil arkadaşım DOKHUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Revangelis said: http://www.youtube.com/watch?v=y0IJOak5uJQ abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ahahahaha yok artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yürekli biri de çıkıp "evet efendim, saçmaladınız" diyememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Türkeş 9 takla atmıştır... Bu ne abi? Amacı ne bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Adam şifreli konuşuyor heralde biz anlamıyoruz ama sürekli dinleyenler çözmüş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahaha abi ben ülkücü olsam suikast falan düzenlerim bu herife dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam kimse beni anlamıyo diye trip atıp him dinlese hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Reklamın iyisi kötüsü olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 reklamın iyisi kötüsü olur bak 118 XX reklamlarına kötü reklam kimse aramıyor vs alakası yko ama en azından aynı yola çıkıyo yani kötü bi reklam bu işte isterse dansçı kızlarla falan reklam yapsın yine iktidar olamaz bu ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 adam matematikle kanıtlıyor seçileceğini anket manket uğraşmıyor saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www3.bobiler.org/upload/photographs/224943050b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi su kendilerine bagladilari her izledigimde yariliyorum ya sondaki KENDILERINE BAGLADIILAAAR kismi inanilmaz ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ahahahah izledim yine güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 orda arkadaki bahçeli ve arkadaki korumalar dahil gülmemek şiçin zor tuttuyolar kendilerini zaten dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adam legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Revangelis said: http://www.youtube.com/watch?v=y0IJOak5uJQ bu da vardı oha ya bir de alkış he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ayhan Işık'ın da matematik dersini unutmayalım :) http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=125281637536942&oid=108534172671&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Penthesilea said: abi su kendilerine bagladilari her izledigimde yariliyorum ya sondaki KENDILERINE BAGLADIILAAAR kismi inanilmaz ya ahahaha Abi aynen, hiç biri "kendilerine bağladılar" kadar güzel olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ülkücü dünya görüşü ve 9 ışık doktrini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 adama integral falan öğretseler neler bulacak neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi asıl üniversitede nasıl ders anlatıyodu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Anlatamıyordu o yüzden siyasetçi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu adamın cok ayrı bi kafası var seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar