Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 savaşçekici kırkbin: uzaylı bahriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bahriye-i feza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ork olunmuyosa oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://www.gametrailers.com/video/seize-ground-warhammer-40-000/717668 ooooo şit http://www.gametrailers.com/video/annihilation-multiplayer-warhammer-40-000/717666 http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-warhammer-40-000/717664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 multide çok çabuk ölüyorlar gibi geldi bana. daha dayanıklı olabilirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ben beğenmedim hiç multiyi ya. oyunu alırı mdiyordum vazgeçtim resmen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 warhammer skini yüklenmiş quake 2 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 İşte daha güzel bir şey olabilir mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bolt yerine submachine gun gibi ateş eden heavy bolter dısıdna bı sorun yok bence pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=15f3DNljzc0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 uhuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 şıpays marin! http://www.youtube.com/watch?v=-XQPOPKf1Zc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 TEHRE IS NOH TIME TO BEH LOHST! BATTLE BROTHARS! SPEHSS MAHRENS, TODEH THE ENEMEH IS AT OUA DOAR! WE KNOW OUA DUTEH AND WE WILL DO EET. WE FIGHT FOR OUR HONOR AS BLOD REHVENS, AS SPESS MAHRENS, AND WE FIGHT IN THE NEHME OF THE EMPRAH! AND IF WE DIE THIS DEH WI DIE IN GLOAREH, WE DIE HEROES DEFFS, BUT WE SHALL NOT DIE, NO! IT IS THE ENEMEH WHO WILL TEHSTE DEFF AND DEFETH! AS YOU KNOW! MOAST OF OUA BATTLE BROTHARS ARE SHTEHTIONED IN SPEHSS, PRUHPEARED TO DEEP STRIKE! OUA PERIMETER HAS BEEN PRUHPARED IN THE EVEN DAT OUA ENEMIES SHOULD BE SO BALD AND SO FOOLISH. WE HAVE PLEHCED NUMEROUS BEACONS, ALLOWING FOR MUHLTIPLE, SIMULN-TEHNEOUS AND DEVASHTEHTING DEFENSIVE DEEP STRIKES. THE CODECKS ASTARTHESS NEHMES THIS MANUEVAH STEEL REHN. WE WILL DESCEND UPON TEH FOE, WE WILL OVAWHELM THEM - WE WILL LEAVE NONE ALIVE! MEANWHILE OUA GROUND FAWSES WILL ENSUEH TEH FULL DEFENSE OUF OUA HEDKAWTARS. WE ARE TEH SPEHSS MAHRENS! WE ARE THE EMPRA'S FUREH! -I.B. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 My Face is ma shield ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.spacemarine.com/demo steam demo key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bakalım iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 chaos marine filan yok heralde, de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 gears of war un warhammer versiyonu olmuş bu türü sevenler için fena değil işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ağzıma vuruyolar normalde bile, çok karışıyo kalabalığa girince ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Abi çok bekliyordum bu oyunu ama demo için söylenilenler pek iç açıcı değil,olmamış diyor herkes oyun için.Üzüldüm gerçekten beceremediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şu an oyunla ilgili tek sorun grafik hataları o da benim makineden kaynaklanıyodur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bitirdim normalde, hard baya zorluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sparkcaster said: şu an oyunla ilgili tek sorun grafik hataları o da benim makineden kaynaklanıyodur tahminen çok bir grafik hatası görmedim bir kez orc kutunun içine girdi o kadar ama oyun kargaşa içinde anlaşılmıyor ne yapıldığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 said: gears of war un warhammer versiyonu ^ this. zaten videolar hep bu yöndeydi, stardart konsol adam vurmacası işte warhammer skinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gears of war kötü bu daka iyi fark orda. baya aksiyon asıyo insan burda. bakalıma dam gibi olursa campaign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar