BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 keşke 3 maç olaydı yaw. direk 9 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 şu kayseri'ye puan kaybetti ya trabzon, şampiyonluğu hiçbir şekilde hak etmiyor. Ligin en fason, en beş para etmez takımlarından biri şu kayseri, rahatlıkla bunu söyleyebilirim. Hadi fason demeyelim de, istikrarsız, beş para etmez takım diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 istikrarsızlar aynen ts karşısında çok sağlam bir oyun sergilediler ama gel gör ki kendi sahalarında manisa'ya 2-0 kaybediyorlar gerçi maçı izlemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fener maçındaki kadar kötüler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 keşke hiç kapatılmasaydı ya. trabzonun deplesmanı avni aker. adamlar deplesmandan 26 puan toplamış kendi sahalarından 23 mü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dark adamlar 4. :) öyle yada böyle nerde beşiktaş nerde galatasaray lider fenerbahçe ligin ilk yarısı çok kötüydü 2. yarı toparladı trabzon 9 puan farkı eritti.bursada düşüşte yani kayseriye bişi diyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ya zaten sorun o, hani beni asıl sinirlendiren bu takım beşiktaş'ın, gs'nin hatta ve hatta İBB ve Antep gibi kaliteli takımların bile üstünde ligde ... Bu kadar istikrarsız ve tamamen şans faktörüyle oynayan bir takımın üst sıralarda olması beni feci derecede üzüyor. Haftalardır içimde tutuyordum, patladım şu maçtan sonra safdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aynen kayseriye ben de uyuz oluyorum, top mop oynamıyolar, kare spamliyolar sadece, ileride birine denk gelirse gol atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar