NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Canım sıkıldı nostalji yapayım dedim. Açtım cd çantamı. O da ne! Sanitarium! Dedim kendi kendime " Nasıl unuttum ben bu oyunu" diye. Hala bir çok oyuna taş çıkartan grafikleri, kusursuz atmosferiyle aldı götürdü beni Max'in beynine. Şu anda 3. bölümdeyim. Hadi hayırlısı![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 insanın bitirince kendi kendine "şimdi napıcam ben ? çok boş hissediyorum" dediği oyunlardandır..[hline]Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Aah! Evet! Neden 2. si çıkmadı bu oyunun anlamıyorum! Halbuki günümüzün grafikleriyle ne de güzel bir oyun olurdu! hatta aynısını yapsınlar gene alırım gene alırım.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla doğruya doğru .. Çok zevk aldığım oyunlardandı[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 o böcek puzzle'ı çok canımı sıkmıştı. süper oyundu ama evet. ssssseeyvgeymmm.....[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 2. si çıkmadı iyi oldu bence... bir efsane olarak kalacak... 2. sini yapıp sıçsalar iyi mi olur? (bkz: monkey island 4)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 gelmis gecmis en iyilerden... oyle boyle degil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Sadece demosunu oynayıp aslını oynamadığım ve bu yüzden senelerdir vicdan azabı çektiğim oyun. Birinden sevabına bulabildiğim gün oynayacağım kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Gelmiş geçmiş en iyi adventure oyunu, atmosfer alıp götürüyo resmen. Hatta ilk bitirdiğimde baya gaza gelip bi konu bile açmıştım burda. Business bende hazır çekilmiş bi tane var Sanitarium, istersen verebilirim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Axedice süper olur valla, çok sevaba girersin. Benim icq'yu veriyim sana : 54342728. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 axedice bi tane de bana bi sonraki buluşmaya lütfen :D[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: horacegoesskiing, 02 November 2003 21:04 tarihinde demiş ki: o böcek puzzle'ı çok canımı sıkmıştı. süper oyundu ama evet. bende de tam tersi olmuştu o puzzle ın dizaynına tapmıştım.. gerçi kolaydı ama süperdi..[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bilgisayarcıya 1 ay önce sipariş edip her iki günde bir uğrayak abi geldimi sanitarium demem sonucu bugün elime geçti oyun. Daha kapıdan girerken adam oyunu çıkartıp gösterdi ve ikimizde oley dedik(onun sebebi belli :D manevi baskı) birazdan başlayacam oyuna. İhtiyacım olursa diye tam çözüm hazırladım ve kilitli bir yer koydum(ihtiyaç olmaıkça kullanmam) nihayet bir efsaneyi görmenin huzuru ile yaşayacağım :D[hline]Hulk'a mı benziyorum?Hulk benmiyim? Hulk ezer. E bende ezerim. O zaman ben Hulk oluyorum. Yok yaa. Her neyse saçlarım benziyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Oyunda sadece 1 yerde takılmıştım =P bendede süper bir anısı var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ya bende 2.bölümde cd de bir sorun var galiba hep takılıyor :([hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Oyunu ilk oynadığımda baştaki köydeki deforme olmuş çocuklardan korkup bırakmıştım. Sonra geçenlerde Jedi Acedemy i alırken en arkada görünce sevinçten kendimden geçmiştim ve almıştım bitirdim ve Eski oyunlar herdaim yenilere basar kuralını hatırlamış oldum bir kez daha...[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Sanitarium'da ağlamıştım ben onu bilirim. İlk ağladığım oyun tahminen, galiba da tek.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Kız kardeş olayı beni çok üzmüştü...[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ilk defa duygusal olarak bisiler hissettigim bana gercekten zevk veren nadir klasiklerden olmazsa olmaz oyunlardan biri oynamamis olmayi dusunemiyorum bile ne korkunc!!![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 şimdi dl etmeye başladığım oyun...(3cd gerçi)[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ya o böcekli sesili puzzleyi çözen varsa sölesin bana hemen kurarım oyunu bi o ses kısmında kaldım ya..[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Şarkı söyleyen çocukların seslerini taklit ederek asansör kapısını açmaktan bahsediyosan geçende bi arkadaşa tam çözümden bakıp söylemiştim, dur bi bulayım onu Saat 12den itibaren saat yönünde düğmelere 1 den 5 e numara ver. Sıra şu : 5, 2, 2, 4, 1, 3 Kulak lazım buna biraz[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ne oyundu be!! aradan kaç sene geçti hangi firmanındı hiç hatırlamıyorum bi tek iki üç bölümü kaldı aklımda.. Kırk yılda bi aklıma gelir üzülürüm cdsini kaybettim die. Bulsam alacam yine ah ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 su an 3. kez bitirmekteyim (su an o satranc gibi balcıklı bi yer varya bi sure icinde aynı jhareketleri yaparak bi yerlere gidiyosun . son bolumde). o oyundan iyi bi adventure tanımam arkadaslar kimi bana katılır kimi katılmaz ama kurgu mukemmel. benim tek takıldıgım yer oyunda tahtadan harfler toplayarak kelime olusturup kelimeleri dizmek idi. bocekli puzzle dediginiz hani su rengarenk kanatlari filam var her farklı renkte farklı bi sekil cıkıyo o mu? o cok kolay da. sesler de kolay. Gerci bu benim 3. gecisim. :P BU oyunu oynamayana adventure cı demem[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: axedice, 03 November 2003 00:02 tarihinde demiş ki: Business bende hazır çekilmiş bi tane var Sanitarium, istersen verebilirim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Kime niyet, kime kısmet :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar