Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cata Nasıl ?

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
TheRiverBelow said:

haters gonna hate but,
wotlk cata'dan daha eğlenceliydi lan sanki ne bileyim. "zorlaştırcaz abov" diyerekten oyunu sıkıcı bi hale getirdiler sanki.

tbc'de zordu ama cata'dan bin kat daha eğlenceliydi bana göre.

yani bıraksalar hala romulo and julianne, chess, akil'zon ve malacrass farmlıyor olabilirdim.

ya item ve set tasarımları güzeldi bir kere. şimdi giymeye utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına TBC'de de her şey mor, raidler çok zor, pvp'ler bitmiyor, Shattrath kasıyor, daha naxx'ı temizleyemeden çıkarttılar geyiği döndü koca exp. boyunca.

Bence şu an raidler falan gayet keyifli, 4.1'de PvP namına güzel şeyler getiriyor.

Zaten WotLK'da gelen achievement çılgınlığı yüzünden yapacak eşek yüküyle şey de var.

Özetle WoW'un öldüğü falan yok. Bokunu çıkartınca tabii ki eskisi gibi chinise farmer oyunu olmadığından yapacak bir şey kalmıyor ama günde 4 saat civarı oynayan birisini yeni content vs. gelmese bile 2 sene götürür.

(Item tasarımlarını ben de beğenmiyorum bu arada not düşeyim.)
Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

TheRiverBelow said:

haters gonna hate but,
wotlk cata'dan daha eğlenceliydi lan sanki ne bileyim. "zorlaştırcaz abov" diyerekten oyunu sıkıcı bi hale getirdiler sanki.

tbc'de zordu ama cata'dan bin kat daha eğlenceliydi bana göre.

yani bıraksalar hala romulo and julianne, chess, akil'zon ve malacrass farmlıyor olabilirdim.

ya item ve set tasarımları güzeldi bir kere. şimdi giymeye utanıyorum.

aynen katılıyorum karazhan acayip zevkliydi combatları felan bana gore.o kırmızı kepçuklu kız romula chess felan gayet iyidi.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow Vanilla = Wow yeni bişey gibi geldi bize hakkaten öyleydi harikaydı.
Tbc = Tamamen sux sadece karazhan güzel gerisi hikaye rengarenk bir oyuncak ne setler güzel content. Outland kelimesiyle uyuşuyodu yani bu dünyadan değil.
Wotlk = hem tasarımlar hem setler hem hikaye tamamen hatasından ders alınarak yapılmış bi expansiondı.
Cata = master piece ama haliyle insanlar artık yeni bişey görmek istiyor. Wow 6 sene oldu arkadaşlar sıkılmamak elde değil.

Sonuç olarak Eğer bu oyunu ara vermeden oynuyorsan illaki sıkılırsın. Ama benim gibi her sene 2-3 ay ara verirseniz gayet keyifli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

samaella said:

Cata Nasıl ?

Level kasarken güzel. Dungeonlara ilk girişte güzel.

Sonrası benim için acı bayık :S

Raidlere gir baymaz takılırsın

Pınar bunu banamı diyon bre :D Nick sama olabilir ama ben hungardeyim sevgili guilddaşım :D
hoş acc kapattım guilddaşmıyım artık bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

TBC de pvp bayıktı ama bence pve ve diğer yönleri ile gayet iyidi. bir ssc, sunwell, black temple yok arkadaşlar. bir tek ulduar bunların klasmanında bir raid idi başka da yok.

Wotlk tamamen patata bir exp. Tamamen arthas ve lich senaryosuna merakımdan oynadım diyebilirim, bir nevi w3: ft devamıydı zaten yapısı itibarı ile. raidler, pvp, setler berbattı. ghostcrawler gelip oyunu farmvilleye çevirdi.

Cata wotlkdan kesinlikle iyi ama artık sıkılıyor insanlar. bir de oyun content bitince bırak, 3 ay sonra tekrar aç oyna şeklinde oldu. orgrimmar/stormwind resmen oyunun ana menüsü olmuş oradan tıklıyon ne yapacaksan sıran gelince basıyon oynuyon MMOTPS yani fsdgfd.

Wotlk ve Cata ile Questing, phasing vs gibi özellikler gelse de temellerinde oyun dinamikleri hiç değişmediği için bayıyor insanlar.

Catadan sonra 1 expansion daha gelipr, 2. yi zor kaldırır bu oyun artık. Zaten yeni MMO'ları da geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1 günde temizliyoruz mevcut content'i geri kalan 6 gün yapacak birşey yok acil content lazım,guild'de herkes full 372 falan oldu,itemlar 'de' ediliyor,alt raid zaten yapmıyoruz content o kadar bayık ki main raid bile yapmayacağız bu gidişle.ABV blizz wow'u takmıyorlar artık,titan'a focuslanmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...