roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Hayvan gibi patentleri varmış adamın Almanya'da falan, dolayısıyla para da sağlam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 has parti'ye nasıl yansıyacak bakalım. sağlam bi propagandayla kıvırabilir numan oyları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 numan başsağlığı diliyor. sp iş yapar diyordum ama erbakan da gidince kaldılar sudan çıkmış balık gibi bitti de diyebiliriz bakalım gelişmelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sotto said: Erbakan bir garip, mesela hep dikkatimi çekmiştir...İstanbul Universitesi'ni rekor 1.'likle bitirip, Almanya da Aachen'da okumuş, çok ciddi bilimsel projelerde çalışmış yanılmıyorsam..Bildiğiniz bilim adamı, sonra politika din vs...Bir garip yani, insan potansiyelini bu kadar kötü harcayabilir bence...Bilimden tamamen dine ekstrem dönüş.. Neyse ne diyelim, Allah rahmet eylesin... ITU Makine Müh diye biliyorum 4,0/4,0 tarzı bir GPA ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 aktiftablet said: fede said: baya da iyi siyasetçiydi. iktidarda olduğu dönemde türkiye atılım yapmıştı. ideolojisini beğenmeyebilirsiniz ama ekonomi yönetimine laf etmeyin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çok yakınmışsınız gibi vatanseverdi şöyleydi böyleydi diosunuz ya hakkaten şaşırıyorum ya, nerden biliosun belki alakası yok adamın vatanseverlikle, açıkçası umrumda da değil ne olduğu sevmezdim hiç hala daha sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 import said: Sotto said: Erbakan bir garip, mesela hep dikkatimi çekmiştir...İstanbul Universitesi'ni rekor 1.'likle bitirip, Almanya da Aachen'da okumuş, çok ciddi bilimsel projelerde çalışmış yanılmıyorsam..Bildiğiniz bilim adamı, sonra politika din vs...Bir garip yani, insan potansiyelini bu kadar kötü harcayabilir bence...Bilimden tamamen dine ekstrem dönüş.. Neyse ne diyelim, Allah rahmet eylesin... ITU Makine Müh diye biliyorum 4,0/4,0 tarzı bir GPA ileEvet, ITU. 3,8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Can, Gary Moore öldüğünde bile bu kadar duygusal torpil geçmemiştin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Catzee said: çok yakınmışsınız gibi vatanseverdi şöyleydi böyleydi diosunuz ya hakkaten şaşırıyorum ya, nerden biliosun belki alakası yok adamın vatanseverlikle, açıkçası umrumda da değil ne olduğu sevmezdim hiç hala daha sevmiyorum. insanları fikirleri, düşünceleri, ve savundukları şeylere göre yargılıyoruz. sadece erbakan için değil her insan için bu geçerli. ha vatanseverdi sevmezdi ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Haklısınız Teknik Üniversite diyecektim...Ama ben notları full diye biliyorum, öyle kalmış aklımda...Rekormuş vs diye okumuştum şimdi... Wiki'den baktım şimdi...4.0/4.0 gözüküyor..Gerçi dediğim gibi ne önemi var.. http://en.wikipedia.org/wiki/Necmettin_Erbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 benim dedemin ilkokulda sınıf arkadaşıymış erbakan kayseride. ben de sevmezdim kendisini ama allah rahmet eylesin deyip geçicem,ardeth'in dediğin gibi abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sırf İTÜ makina'yı 4 le bitirmek falan değil adamın başarısı, RWTH Aachen (ki Avrupa'nın en iyi makina bilimi burada yapılır) da bilmem kaç sene doktora yapmış, alman leopard tanklarında bile buluşları kullanılmış manyak bi herif. Her türlü lafımı ederim ama mühendisliğine çok saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Catzee said: çok yakınmışsınız gibi vatanseverdi şöyleydi böyleydi diosunuz ya hakkaten şaşırıyorum ya, nerden biliosun belki alakası yok adamın vatanseverlikle, açıkçası umrumda da değil ne olduğu sevmezdim hiç hala daha sevmiyorum. Çok kabaca özetlersem Rte'nin nasıl biri olduğunu anlayabiliyosam aynı yöntemle anlıyorum. Hatta söylenene göre, Kıbrıs harekatı sırasında Erbakan, bütün Kıbrıs ele geçirilmesi ve harekatın bitirilmemesi için diretiyse de, Ecevit kabul etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ekonomideki en büyük numarası kamu kuruluşlarının giderleri için havuz oluşturmasıydı. demiryollarının borcu var mesela, bu arada su işlerinin bankada parası var. bankadaki para dururken demiryolları gidip yüksek faizle para bulur borcunu öderdi. kendisinin de suçu pek çok tabii ki; ama post modern darbemizin asıl sebeplerden birisi de buydu. sonradan pek çok general holdinglerde yönetim kuruluna falan girmişti. ne günlerden geçti bu memleket, şöyle dönüp bakınca iyi yırtmışız gene diyesi geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sotto said: Haklısınız Teknik Üniversite diyecektim...Ama ben notları full diye biliyorum, öyle kalmış aklımda...Rekormuş vs diye okumuştum şimdi... Wiki'den baktım şimdi...4.0/4.0 gözüküyor..Gerçi dediğim gibi ne önemi var.. http://en.wikipedia.org/wiki/Necmettin_ErbakanUlu'ya 3.8 yazmışlar, o yüzden şeyettim ben öyle. :D Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yav,emin çölaşan bu adamın ışıkçısıyla ropörtaj yapmıştı 88 de, vatansever falan değil bu adam onu sölim. Ha akıllı, iyi politikacı orası ayrı. Çok kişinin de elinden tutmuştur, çok severler erbakanı. İyi adam bile olabilir ama vatansever falan değil ve bunun savunduğu fikirlerle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bi idiottan daha kurtuldu türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 özü sözü bir bi adamdı en azında ondan kopup ayrılan takiyeciler gibi yalancı değildi. ayrıca adamın dizel motor üzerine çalışmaları ortada kitaplarının hala referans olarak kullanıldığı söyleniliyor. garip bir amcamızdı toprağı bol olsun. belki ölümünden sonra saadet etrafında yeniden birleşir Numan Kurtulmuş, akpden ayrılanlar falan %5-6 çalar Akpden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 tam tersi olur %3 civarı bi oy akp'ye kayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu adam devleti soyup sonrada parayla hapisten yırtan adam değil mi ? Hala ne saçmalıyosunuz yok vatansevermişte özü sözü birmişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 olitere said: bu adam devleti soyup sonrada parayla hapisten yırtan adam değil mi ? Hala ne saçmalıyosunuz yok vatansevermişte özü sözü birmişte evet özü sözü birdi anti Emperyalistim, siyonizme karşı büyük İslam birliği hayalim diyen bir adamdı ki erbakanın ekonomik söylemleri sosyalizme benzerdir. bu ülkede çok partili dönemde başbakan olupta cukkasını doldurmayan tek 1 adam oldu oda rahmetli Ecevit'ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 de ve da lar ayrı yazılır arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Cümleye büyük harf ile başlanır arkadaşlar. Nokta ile de bitirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 peki abi rahmetli büyük adammış türkiye 2. atatürkünü kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar