pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 evet şimdi şu linke bakın ve yorum yapın,bu fotoğraf için 2 gün akşam güneş batarken 200*300 kare fotoğraf çektim ama en güzeli bu sanırım yer ığdır canderviş köyü arkadaki dağlarda kızılcaziyaret dağları rakım 3400 civarı:Dhttp://www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=idont&number=0#commenttop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fotoğrafın altında bulanıklık var. bi de sanki fotoğrafın bazı yerlerinde yansıma var, cama tutarak mı çektin? (ya da filtre?) onun dışında renk/atmosfer olayı çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 evet cam gerisinden çektim aracın ince şekilde kar yaıodu cekmek imkansızdı dışarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çok güzel atmosfer gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 şu altta 2-3 sap ot olmasa biraz daha net olsa cok güzel fotoğraf olurmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 daha hi-res hali yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 "kotu" diyip bir katkida bulunmayan, agizdan ishal postlardan nefret ediyorum. Bence baya enteresan bir deneme, hatta zor bir fotograf, bir o kadarda renk konusunda yoruma acik, cunku baya zor bir ortam ve cok fazla renklendirme ve yorumlama imkani veriyor bu tip seyler..ortam kosullari falan derken baya zor durumda kalarak cektigini dusunuyorum, ki 200-300 kare cektiysen harcadigin emek icin oncelikle tebrik, +rep, teraziye tik mik vsvs biraz kadrajlama, biraz tonlandirma ile bambaska yerlere cekilebilir. ben dayanamadim, umarim izinsiz kaptigim icin kizmazsin, dusuk cozunurluklu hali ile birseyler deneyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Fotoğraf çok güzel, emeğe saygı. Sağdaki dağlar aynı piramite benziyor surreal bir çalışma olmuş. Yalnız mono'nun dediği gibi üzerinde oynanması gerekiyor. Bende şöyle bişi yaptım izninizle ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bence ilerdeki dağlar zaten fotojenik değil bu tarafta gölgeleri olusmuyor dogru düzgün odaklanma yanlış biraz daha güneşin inmesini bekleyip öyle çekilmeli gibi üstünde oynamaya ise katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Fotoğraf gerçek gibi durmuyor zaten, daha çok çizim gibi. Kar fotoğrafı çekerken manual çekmek gerekiyor yoksa makina büyük ihtimal düşük pozluyor, bu fotoğrafta düşük pozlanmış. Oynama derken bunu telafi etmek lazım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yüksek çözünürlükte bi link olsa daha da oynanır hani. eahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 he valla bu arada geyik bir yana, buzullar, kar, yada tersine kuraklik col vb gibi uc nokta tabiatin cozuttugu ortamlar "surreal" kelimesini cok guzel yuklenmekle beraber, haliyle yoruma bir o kadar acik oluyor..ve bu super ender birsey bence. lakin ayni sahneye gun batimi yada gun dogumu etkisi sadece kamera ustunden az yada cok pozlama ile serpistirilebilmekte.. lowkey/highkey (google that bitch) denilen tekniklere gayet acik seyler (hammaddeler?) orataya cikmakta.. klasik anlamda gittim fotografini cektim ahanda gozlerim bunu goruyordu demek cidden bir hayli teknik donanim ve bilgi isteyen seyler...ardindan da ben artik bunu goruyorum diyecek kustahlik seviyesine cikmak geliyor, o nokta zaten + rep, teraziye tik vbvbvsvs. ah bide high res. halini paylassan bak ne canavar olacak bak...pati gorsel sanatlar forumu bir o kadar cosacak. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mono said: "kotu" diyip bir katkida bulunmayan, agizdan ishal postlardan nefret ediyorum. Evet çok kötü. Böyle bir poz buluyorsun ve camı açmadan yansımalara rağmen bunu çekiyorsun. Hava soğukmuş çok kar yağıyormuş. O camı açıp fotoğraf çekebileek kadar cesaretin yoksa fotoğraf hakkında yorum bekleme duvar kağıdı yap bilgisayarına kalsın. Ne bi white balance var ne pozlama ne de kadraj. Sonra da nasıl bir fotoğraf diye soruyorsun? nokia 6630'la bile çekebilirdin boşuna kasmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de paint de bir şeyler yaptım ama olmadı sankim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 monoda bahsetmiş zaten. tam ortadan kes yatay olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 piramit mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 dusuncelihayvan said: mono said: "kotu" diyip bir katkida bulunmayan, agizdan ishal postlardan nefret ediyorum. Evet çok kötü. Böyle bir poz buluyorsun ve camı açmadan yansımalara rağmen bunu çekiyorsun. Hava soğukmuş çok kar yağıyormuş. O camı açıp fotoğraf çekebileek kadar cesaretin yoksa fotoğraf hakkında yorum bekleme duvar kağıdı yap bilgisayarına kalsın. Ne bi white balance var ne pozlama ne de kadraj. Sonra da nasıl bir fotoğraf diye soruyorsun? nokia 6630'la bile çekebilirdin boşuna kasmışsın. Nickini hakediyorsun cidden, acayip düşüncelisin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ne katkisinda bulunalim? teknik insanlar degiliz neticede ne goruyosak o, ben de bakinca sanki cep teliyle cekilmis gibi geldi valla, neyin ne oldugu belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Aslında böyle fotoğrafları yüksek çözünürlükle ham jpeg formatında yüklesek, sonra insanlar kendilerine göre üzerinde oynama yapıp tekrar yollasa böyle bir hareket olur forumda. Mini contest kıvamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çektiğim yer 2400 metre yükseklik arkadaşlar sony 14.1 le çektim,hoşuma gitti attım foruma,yorumlarınız incitici olmasa devam ederiz muhabbete de,gerçekten dışarıda topuk tipisi derler bilirmisiniz,ince ince makine arızalanır diye durup çekmedim,dışarının soğukluğu belki -20 den fazlaydı benim hoşuma gitti valla gerisi yorum tabii ki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Oha çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 fotoğrafın altında ki netlik kaybı ve otlar olmasa daha iyi olabilirmiş cidden. Bi de bir cam arkasından çekildiği çok belli duruyor, o da kötü olmuş ama onun dışında genel olarak güzel bir kare. Tek eksik çözünürlük az ama onun nedeninin de siteye yüklemekten olduğunu düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar