Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce nasıl bir fotoğraf?

pinkporing

Öne çıkan mesajlar

evet şimdi şu linke bakın ve yorum yapın,bu fotoğraf için 2 gün akşam güneş batarken 200*300 kare fotoğraf çektim ama en güzeli bu sanırım yer ığdır canderviş köyü arkadaki dağlarda kızılcaziyaret dağları rakım 3400 civarı:Dhttp://www.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=idont&number=0#commenttop
Sosyal ağlarda paylaş

"kotu" diyip bir katkida bulunmayan, agizdan ishal postlardan nefret ediyorum.

Bence baya enteresan bir deneme, hatta zor bir fotograf, bir o kadarda renk konusunda yoruma acik, cunku baya zor bir ortam ve cok fazla renklendirme ve yorumlama imkani veriyor bu tip seyler..ortam kosullari falan derken baya zor durumda kalarak cektigini dusunuyorum, ki 200-300 kare cektiysen harcadigin emek icin oncelikle tebrik, +rep, teraziye tik mik vsvs

biraz kadrajlama, biraz tonlandirma ile bambaska yerlere cekilebilir.

ben dayanamadim, umarim izinsiz kaptigim icin kizmazsin, dusuk cozunurluklu hali ile birseyler deneyesim geldi.

Sosyal ağlarda paylaş

he valla

bu arada geyik bir yana, buzullar, kar, yada tersine kuraklik col vb gibi uc nokta tabiatin cozuttugu ortamlar "surreal" kelimesini cok guzel yuklenmekle beraber, haliyle yoruma bir o kadar acik oluyor..ve bu super ender birsey bence.

lakin ayni sahneye gun batimi yada gun dogumu etkisi sadece kamera ustunden az yada cok pozlama ile serpistirilebilmekte..

lowkey/highkey (google that bitch) denilen tekniklere gayet acik seyler (hammaddeler?) orataya cikmakta..

klasik anlamda gittim fotografini cektim ahanda gozlerim bunu goruyordu demek cidden bir hayli teknik donanim ve bilgi isteyen seyler...ardindan da ben artik bunu goruyorum diyecek kustahlik seviyesine cikmak geliyor, o nokta zaten + rep, teraziye tik vbvbvsvs.

ah bide high res. halini paylassan bak ne canavar olacak bak...pati gorsel sanatlar forumu bir o kadar cosacak. B)-
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Evet çok kötü. Böyle bir poz buluyorsun ve camı açmadan yansımalara rağmen bunu çekiyorsun. Hava soğukmuş çok kar yağıyormuş. O camı açıp fotoğraf çekebileek kadar cesaretin yoksa fotoğraf hakkında yorum bekleme duvar kağıdı yap bilgisayarına kalsın.

Ne bi white balance var ne pozlama ne de kadraj. Sonra da nasıl bir fotoğraf diye soruyorsun? nokia 6630'la bile çekebilirdin boşuna kasmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

mono said:

Evet çok kötü. Böyle bir poz buluyorsun ve camı açmadan yansımalara rağmen bunu çekiyorsun. Hava soğukmuş çok kar yağıyormuş. O camı açıp fotoğraf çekebileek kadar cesaretin yoksa fotoğraf hakkında yorum bekleme duvar kağıdı yap bilgisayarına kalsın.

Ne bi white balance var ne pozlama ne de kadraj. Sonra da nasıl bir fotoğraf diye soruyorsun? nokia 6630'la bile çekebilirdin boşuna kasmışsın.

Nickini hakediyorsun cidden, acayip düşüncelisin arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

çektiğim yer 2400 metre yükseklik arkadaşlar sony 14.1 le çektim,hoşuma gitti attım foruma,yorumlarınız incitici olmasa devam ederiz muhabbete de,gerçekten dışarıda topuk tipisi derler bilirmisiniz,ince ince makine arızalanır diye durup çekmedim,dışarının soğukluğu belki -20 den fazlaydı benim hoşuma gitti valla gerisi yorum tabii ki:D
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğrafın altında ki netlik kaybı ve otlar olmasa daha iyi olabilirmiş cidden. Bi de bir cam arkasından çekildiği çok belli duruyor, o da kötü olmuş ama onun dışında genel olarak güzel bir kare. Tek eksik çözünürlük az ama onun nedeninin de siteye yüklemekten olduğunu düşünüyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...