Bittus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ustteki mesaja: trolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hakkaten alkol ürünleri çok kolay alınıyor lan. önüne bir labirent koymaları lazım. labirentte dikenli teller, gelatinous cube'ler, koboldlar felan olmalı. sonra tank koysunlar, kim tank'ı molotofla almayı becerebilirse o hak kazansın içkiyi alıp içmeye. ne o öyle gidiyorsun buzdolabını açıp içinden birayı çıkartıyorsun felan. tam terbiyesizlik canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 alkolik hareket engellenemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 saturn said: ne alkolik milletiz ya benzine zam gelir tık yok içkiye gelir hemen itirazlar di mi ya beyin de bedava aslında kaçırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 alkole gelen zamlar yüzünden zaten millet içemiyor, bi de insanların gözüne sokup canlarını çektirmesinler diye bu uygulama. art niyet aramayın lütfen.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ekmeğe %20 zam geldi. Et daha geçenler de 30 liraya dayandı. domates vs vs vs inşaat malzemelerine zamlar geldi. petrole zamlar geldi. o içkiyi içmek için kişinin tok olması lazım en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 insaat malzemelerine gelen zam cok kisinin belasini silecek ama adamlarin yaklasik maaliyete gore yaptiklari hesaplar yalan oldu simdi isleri zamaninda bitiremeyip kesif artisi almak icin kasacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 6 ay sonra buradan çekip gidiyorum temelli. İsterse kökten yasaklasın kökten dinciler. Çokda fifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 olay içki değil burda. olay insanların yaşam tarzlarına devlet tarafından yapılan saçma sapan müdahaleler. polisinde kafasına göre iş yapıp halkın değil cemaatin polisi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 içkiye içilmesin diyemi zam yapılıyor para kazanalım diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ceza kesilen mekan içki satma ruhsatını yeni aldıysa yönetmeliğe göre "yanlış" bi uygulama değil polisin yaptığı. eski ruhsatlara temmuza kadar süre tanınmış, yenilere yok. marketlerde yada bakkallarda içkinin, sigaranın ayrı reyonda satılması gayet normal ama tezgah altında satacaksın, görünmeyecek olayı saçma ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 saturn said: içkiye içilmesin diyemi zam yapılıyor para kazanalım diyemi? sen boş konuş diye yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 forumda kuyruk acısı çekenler ne çokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sorma şu iki mesaj arasında bakkala gidip 2 şişe bira aldım cips reyonunun hemen yanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 olum şarabım bitti bakkal çok uzak lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 saturn said: ekmeğe %20 zam geldi. Et daha geçenler de 30 liraya dayandı. domates vs vs vs inşaat malzemelerine zamlar geldi. petrole zamlar geldi. o içkiyi içmek için kişinin tok olması lazım en basitinden. Ama 2 bira aynı zamanda çok güzel karın doyurabiliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ilginç bira göbeği de bu mantıktan mı oluyor cidden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Dur üstünden hemen okuyorum. İçindekiler : Su, arpa maltı, şeker, pirinç, şerbetçi otu ve maya , CO^2 Son derece bir insanın hayatını devam ettirebilmesi için yeterli besinler gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Flameoffear said: 6 ay sonra buradan çekip gidiyorum temelli. İsterse kökten yasaklasın kökten dinciler. Çokda fifi. beni de alın lan soğudum ülkeden. interneti ulaşımı iletişimi siyaseti fikiri düşüncesi her şeyi ayrı bi dert ülke anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şey ben orda yiyecek maddelerinden kastım temel olanlardı kıvırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 beni kovsalar ben geri dönerim fıstık gibi ülke. asıl yurtdısında yasayamam belki abd nin bazı eyaletlerinde yasyabilirim ama törki birinci tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dengeli olmayan zamlara uyuz oluyorum bir de kıyaslama yapıyorlar 1970 lrede şu kadar paraya şu kadar ekmek şimdi ise yarısı kadar çeyreği kadar demeleri yok mu ayar ediyor beni. veya asgari ücretin bilmem neye göre yapılınca 2100 tl olacakmış gibi laflar kara kara düşündürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Deathblade said: Dur üstünden hemen okuyorum. İçindekiler : Su, arpa maltı, şeker, pirinç, şerbetçi otu ve maya , CO^2 Son derece bir insanın hayatını devam ettirebilmesi için yeterli besinler gibi duruyor. abi efes mi aldın birada kırık pirinç rezilliğini bi efes yapıyor diye biliyorum çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Napolyonn said: beni kovsalar ben geri dönerim fıstık gibi ülke. asıl yurtdısında yasayamam belki abd nin bazı eyaletlerinde yasyabilirim ama törki birinci tercihim. DUR TAHMİN EDİYİM: PENSİLVANYA AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hahaha pensilva zuhahaha zaaaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar